Binbaşı
26 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Galatasaray'ın maçı var diye(bayan basket)marmarayla kazlıçeşmeye geçiyim dedim baktım ellerinde arabistan bayraklarıyla gezen peçeli uzun sakallı adamlar bedava otobüslerle(görevli yazılı) kazlıçeşöe meydanına doluşturulmuş.Sebebi kutlu doğum haftasıymış.Ellerde r4bia filan.Arkadaş tamam biz de müslümanız ama kendimi arap ülkesinde zannettim ne çirkin bir görüntüydü ya.Ben o insanların miting gibi meydana doldurulmasında art niyet ararım.
Göz muayenesi için gitmiştim veznedeki kadın avuçiçi izimi almak isteyince delirdim.Dedim sizce de bu uygulama gereksiz değil mi filan.(Hükümetin asıl amacını biliyorum)Bana sigortadan yararlanmak için yaptırmanız lazım diye azarlarcasına konuştu.Ben de atarlı atarlı konuşmayın diyince kadın da delirdi iyice.Çok sinirlendim mecburen de verdim izimi.Bu ülkenin hali nolacak herkes de sorgulamadan veriyor ona ayrı sinirlendim

Bu ne yav salak salak bildirimler naptın yine Citizen
Iyiyse gecicem cok ucuz
Evet beyler ikisi birden tanıtıldığına göre sorabiliriz?Xperia Z1 mi Note III mü?
Beyler mutfak balkonunda sakin sakin takılıyordum elimde blackberryim ve the new ipad 32 gb wifim ile.Neyse garip garip sesler geliyordu baktım aşağıya birşey yok.Ama ses kesilmemişti hsla korkmaya başladım haliyle.Birden altımdaki betonla beraber aşağı düşerken gördüm kendimi.Bana bişey olmaz da ipadin camı patlayacaktı.Neyse ben farklı yönde ipad farklı yönde uçuyoruz.Tam bir muslera edasıyla ipade doğru hamle yapıcakken melek gibi bir hatun kanatlarıyla havalanıp bizi kurtardı.Sağ salim balkona çıktık.sonra tanıştık çay içtik filan meğersem yabaniymiş.Sonra beni ve elektronik eşyalarımı zindana attı.Keşke o da zindana gelseydi derken kaçtım.Şuan balkondayım yine umarım çökmez
Kız arkadaşım tutturdu al diye nerde bulunur?

Bu ne saçma sapan bir yarışmadır ya?Hem matrax özentisi hem de kalite yerlerde.Rezilliği görmek için star tvyi açabilirsiniz

Edit:imla
Hakkında
Forum İmzası:
MacBook Pro 13 Early 2015(2.7 ghz i5,8 gb ram,128 gb ssd)-iPhone 8 Plus Space Gray 64 GB-The New iPad 32 GB Wifi..Psikoloji ogrencisi...
Hakkımda:

Sonuna kadar GALATASARAY!!!
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Mobil cihaz
iPhone
ISS
Superonline
Tablet
iPad
Notebook
HP
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Kulaklık - Amfi
AKG
Basketbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.507
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.372 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 614 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.