Çavuş
26 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar charimi satmak veya ayni derecede bu warriorla takas etmek istiyorum.
Char human bayan priesttir, 30k kadar np mevcut.
+1reb. Krowaz set
+7no reb. Chitin shield
+1reb. Scorpion shield
+1reb. Holy animor
+1reb. Chitin dd kafalik
+0iron set
Old dual rol
2x +0 gorev kalkani
Ve bankada ivir zivir mevcuttur.

Char ics, otp kayitlidir butun bilgileri elimde. Esit degerde warrior veya tl/gb olarak dusunuyorum. Ilgilenenler o.m birakabilir fiyatta anlasilir.
1000-1400TL max limit arasında bi makine arıyorum arkadaşlar. Ablama doğum gününde hediye edicem fakat pek bi bilgim yok bu fiyatlar arasında hangi makineyi önerirsiniz ?
Şu tarz bi ceket arıyorum arkadaşlar ama biraz daha spor olucak. Günlük yaşantımda kullanabilceğim şekilde birşey. Bugün biraz çıktım dolaştım avmlerde genelde hep takım elbise üzerine giyilcek türde veya boy olarak çok uzun şeyler gördüm ben biraz daha spor birşey bakıyorum boyu falan bel ile cep hizasında olmalı. Varmıdır böyle bir şey bulabilceğim biyer?
Telefonum bozulduğu için telefonumu yenilemeyi düşünüyorum. 1000Liraya iphone4 alınırmı sizce? Iphone4 ve S3 arasında kaldım. Bana kalsa iphone alıcam fakat 1000lira verilirmi o kafamı çok karıştırıyor. Biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar iş görüşmesi için Bayrampaşa'dan İstinye merkeze gitmem gerekiyor. Tam adresi İstinye merkez Balabandere Caddesi.

Bayrampaşadan hangi istikameti kullanarak o tarafa daha rahat geçebilirim, metrobüsle falan ulaşım varmı acaba?
Yarın akşam için RM-GS maçına 1, Malaga-Dortmund maçına 2 vermeyi düşünüyorum. 1.10ve2.00 oranlar. 100lira atsam 220lira alıyorum. Sizce değermi riske girmeye, kupon tutabilirmi?
Çok huzursuzum bu aralar boğulmaya başladım resmen. Büyük bir çıkmaz içindeyim.Üniversite öğrencisiyim ve bir giyim mağazasında part time olarak çalışıyorum. Okulum 2yıllık fakat bazı sorunlar oldu okula devam edemedim şuan 5.senemdeyim. Bunun için zaten etrafımdan ailemden baskı yiyorum, askerlik desen ayrı bir taraftan canımı sıkıyor iyice daraltıyor. 90 doğumluyum yaş 23 sayılır. Okulumdan ilk dönem 2 ikinci dönem 2 olmak üzere 4tane sorumlu dersim kaldı, fakat bir tanesinden geçsem 3ders sınavlarına kalıp bu dönem mezun olma şansım var. Gel gelelimki bu dönemki derslerin ikisindende geçememişim birkaç gün sonra bütünleme sınavlarına girmek için tekrardan okuduğum ile gidip gelmek zorundayım. Bi kaç günlük gidip gelişim nerden baksan bana 300 400liraya patlıyor. Hocalara anlatıyorum durumu böyle böyle zor durumdayım 2yıllık okulun 5.senesine gelmişim biraz yardımcı olunda bitirip gidelim önümüze bakalım diye adamlar yüzümüze bakmıyor tamam onlarda haklı ama sadece birazcık yardım istiyorum. Çalışıyoruz ediyoruz yok ama olmuyor tam takıntılı dersler kaldı geçmem zor gözüküyor ufak bi umut vardı ilk dönem mezun olurum diye yavaş yavaş o umudumuda kaybetmeye başladım ikinci döneme uzuyacak gibi gözüküyor. Gerçekten çok takmaya başladım bu durumu çok huzursuzum içim içimi yiyor. Şu okulu bir an önce bitirsemde askere gidip gelsem hayatımı bi düzene soksam offfffff.

Içimi dökmem gerekliydi kusura bakmayın arkadaşlar akşam akşam esti öyle döküverdim içimden geçenleri.

Edit: Bahsettiğim sınavlara girdim ve hepsini verdim. An itibari ile mezun oldum Sadece mezuniyet belgemi almak kaldı. Yorum atan, moral fikir veren arkadaşların hepsine teşekkürederim
Geçtiğimiz seçimlerde bi partinin sandık görevlisi olarak görev yaptım fakat partiyle uzaktan yakından alakam yok partide tutmam. Görev alabilmem için kimlik fotokopisi ve bi iki adet resim istemişlerde bende vermiştim resimleri. Bunlar beni partiye üye etmişler o ara. Telefonuma her ay mesaj geliyor aylık aidatınızı mobil olarak ödemek için evet yazıp cevaplayın falan filan. Bu aidat olayı benim ilerde veya şuan başıma bela olurmu. Ben üye falan olmadım hiçbi partiye, bu aidat parası dedikleri şeyi benden alabilirlermi arkadaşlar?
Arkadaşlar 1-2saattir telefonun ışığı yanıp yanıp sönüyo. Birer birer smslerim azalıyor. Gönderilmeyi bekleyen mesajlarımda yok kontrol ettim. 3 5dakikada bir sms hakkım azalıyo. Bu neden olabilir acaba? Bu gidisle sabaha kadar hepsi biticek.
Yaklaşık 4aydır vücut geliştirme sporu yapıyorum. Hocam gainer kullanmamı önerdi kilo almam için. Fakat hangi markayı, nasıl bişey almam gerektiğini sormadım. Varmı şu marka iyidir, bundan şaşma dediğiniz bi marka falan. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Düzeltme: Şu ürün nasıldır arkadaşlar?

http://www.farmatek.com.tr/karbonhidratli-urunler/mass_Gainer_5448gr
Hakkında
Hakkımda:
cb0bac23a111be84d8b34834a24f5d439.jpg
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.130
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 8.730 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.