Şimdi Ara

Sevgilimin Ailesi ile tanışıyorum | TANIŞTIM | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
12
Favori
9.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tavsiyem kendin ol öyle abuk subuk hareketler yalakalık yapma saygılı ol ne biliyim 4-5 yıldır tanıyor gibi davran rahat ol kısacası.
  • Ardahanılıymışssın hemşeriyiz. bu arada kolay gelsin.
  • Güllaçın yanında birazda baklava falan götürürsen iyi olur 20-30 fazla verirsin ama yok zahmet ettin yok şöyle yaptın böyle yaptın diye söylerler sürekli yani onları kendine borçlu bırakırsın. Ayrıca oradan ayrıldığın zamanda gönlü zengin falan filan diye söylerler
  • suratında hep bir tebessüm olsun ama öyle çakal bi tipin varsa yapma yanlış anlaşılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

suratında hep bir tebessüm olsun ama öyle çakal bi tipin varsa yapma yanlış anlaşılırsın

yok çakal tipim yoktur minyon tipliyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Ardahanılıymışssın hemşeriyiz. bu arada kolay gelsin.

eyvallah toprağım teşekkür ederim neresindensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOrdeR

quote:

suratında hep bir tebessüm olsun ama öyle çakal bi tipin varsa yapma yanlış anlaşılırsın

ciddi yazayım zaten dalgasını geçen geçmiş. öncelikle karşı taraf konuşurken göz teması kur ve onlar bişey derken kafanı hafifçe evet der gibi salla tebessüm edersen dışardan iyi biri gibi gözükürsün. annesi babası konuşuyoken laflarını kesme kesersen pardon de onların devam etmesini söyle. yemek masasına anne baba oturmadan oturma. aslında hafiften heyecanlı gözükmen onların gözünde daha iyi olabilir. babası bak kereta benden korkuyo falan diyip daha da sevebilir. tatlı al ama çiçek alma istemeye geliyomuş gibi olursun. abisiyle sanki hiç o olay yaşanmamış gibi davran. sana şu kadarını söyliyim sevgili konusunda kızlar annelerini kandırır, anneler babayı kandırır ama abiler kanmaz onunla aranı iyi tut. onun merakı olan şeyleri öğren.

ha bu arada yaş kaç böyle yazdım ama 25 falan dersen gülerim ben bildiğin 17-18 yaşındaki birine anlatıyomuş gibi anlattım

• quote:

quote:

Göle sen.
  • Çiçek olabilir. Kirli sakal iyidir. Rahat ol bildiğin konularda konuş :) tatlı olarak sor bakalım ne seviyorlarmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Tvde bir program vardı ona katılıyor olmayasın

+1 aynen benimde aklıma o geldi
  • 1- Öncelikle çok kasılma.
    2- Tatlı filan al yanında çiçek.
    3- Yemekleri beğen.Muhabbeti kafanda kurgula yani muhabbete sen yön ver. Yüksek ses tonunda konuşma yanlış anlaşılabilir. Çok sessizde olma sakince muhabbet et. Onların söylediklerine değer ver.
    4- Seviyeyi koru. Kızı istediğini onlara dolaylı olarak belli et. Onlar sana güvenmek istiyor ve elinde tek fırsat gibi düşünme. Ama ilk izlenim çok önemlidir. Nasıl davranmasını bilen insansın sonrası büyük ihtimal gelir zaten.

Haydi kolay gelsin.

Ek olarak: Anne,baba,teyze,amca filan terimleri kullanma. İsim kullanmadan idare et. Benim hiç kız kardeşim yok. Ama abisini şöyle düşün evinde tek sevilen erkek ve biri daha yanına geliyor. Onunla arkadaş tarzı ilişki kur.Zaten o daha çok ön planda olmak isteyecektir. Bunu anlayışla karşıla. Anne ve babasıyla evlilikteki ilişki gibi düşün. Uzun yıllar samimice birlikte yaşayacaksınız. Şuan sadece formaliteymiş gibi.Biraz düşününce hakketende öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enki -- 31 Temmuz 2012; 16:15:12 >

• quote:

quote:

quote:

ciddi yazayım zaten dalgasını geçen geçmiş. öncelikle karşı taraf konuşurken göz teması kur ve onlar bişey derken kafanı hafifçe evet der gibi salla tebessüm edersen dışardan iyi biri gibi gözükürsün. annesi babası konuşuyoken laflarını kesme kesersen pardon de onların devam etmesini söyle. yemek masasına anne baba oturmadan oturma. aslında hafiften heyecanlı gözükmen onların gözünde daha iyi olabilir. babası bak kereta benden korkuyo falan diyip daha da sevebilir. tatlı al ama çiçek alma istemeye geliyomuş gibi olursun. abisiyle sanki hiç o olay yaşanmamış gibi davran. sana şu kadarını söyliyim sevgili konusunda kızlar annelerini kandırır, anneler babayı kandırır ama abiler kanmaz onunla aranı iyi tut. onun merakı olan şeyleri öğren.

ha bu arada yaş kaç böyle yazdım ama 25 falan dersen gülerim ben bildiğin 17-18 yaşındaki birine anlatıyomuş gibi anlattım

yai 22 kardeş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Kızın abisi forumdan olabilir dikkatli ol
    Bu arada mutlaka saygılı ol. Saygı ön planda olmalıdır. Koltukta düzgün otur, yemeği nazikçe ye. Siyasete de girme muhabbet esnasında. İş sorarlarsa abartma ne iş yapıyorsan onu söyle. Şansın bol olsun

Teşekkür ederim öneriler için. Kızın abisi burda olmaz birtek faceye girer o

Emin olma ya burdaysa?

adı orçun özalp burda olması imkansız

Burada olmadığına emin misin? Akşam görüşürüz. Demek o küfreden sendin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Kızın abisi forumdan olabilir dikkatli ol
    Bu arada mutlaka saygılı ol. Saygı ön planda olmalıdır. Koltukta düzgün otur, yemeği nazikçe ye. Siyasete de girme muhabbet esnasında. İş sorarlarsa abartma ne iş yapıyorsan onu söyle. Şansın bol olsun

Teşekkür ederim öneriler için. Kızın abisi burda olmaz birtek faceye girer o

Emin olma ya burdaysa?

adı orçun özalp burda olması imkansız

Burada olmadığına emin misin? Akşam görüşürüz. Demek o küfreden sendin.

adam istanbulda oturuyo sen ankara tutmadı kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Bende annesiyle tanıştım , karşılaştıktan sonra o kadar kasıntı , heyecan , stres falan kalmıyor. Gerçi sen ailesiyle tanışıyorsun, umarım herşey istediğin gibi geçer

umarım sorun çıkmaz tek çekingem abisi 6 yıldır box yapıyor :)

Isterse 60yıldır yapsın. Durduk yere sana saldıracak hali yok ya saldırırsada bi gece sizde onu tenhada yakalayıp

• quote:

quote:

quote:

Göle sen.

annem göle babam yanlızçam kimlik yanlızçam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Göle sen.

annem göle babam yanlızçam kimlik yanlızçam

Sana başarılar yüzümüzü kara çıkarma ardahanlıların gururu ol.
    Bende haftaya sevdiğim kızla buluşacağım o beni pek sevmiyor ama neyse 2 yıldır birlikteyiz onaküçük bi hediye hazırladım bisayfaya bütün hissettiklerimi yazdım onun çok sevdiği arabanın oyuncağının içine koyup vericem felan bakalım benim işimde zor gibi.

• Kendin ol saygılı ol başka ne yapacaksın başkasından tavsiye alacağına kendin gibi davransan herşey güzel olur
  • Kız tarafı nereli soyadı tutuyoda , akraba olacaksak bilelim
  • Mantıklı davran, kendin ol, heyecan yapma yeter. Onlar da insan sonuçta.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.