Şimdi Ara

Sevgilimin Ailesi ile tanışıyorum | TANIŞTIM | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
12
Favori
9.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giderken çiçek ve çikolata al sonra çiçeği annesine çikolatayı kız arkadaşına ver yemek hazırlanırken birşeye ihtiyaç var mı yardım edeyim diye sor anne ve babasına efendim diye hitap et yemeği yedikten sonra sadece elinize sağlık deme biraz şişir ellerinize sağlık yemek gerçekten çok güzel olmuş falan gibi mesela ne derlerse he de çok fazla konuşma soru soruldukça cevap ver ama kısa cevaplar verme sorulduğu zaman ayrıntılı olarak anlat sonra da sınavı geç :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok kasmaya gerek yok. Pantolon gömlek tercihin güzel. Çekingen olman sorun değil. Zaten ilk tanıştığın insanlarla ne paylaşıcaksın ki. Onlar birşey sorarsa cevap verirsin yada konu dahilinde merak ettiklerini sorarsın. Giderken tatlı birşeyler al nezaketen. Sonuçta arkadaşımızın evine giderkende cipstir koladır alır gideriz onun gibi düşün. Bol şans diliyorum. Güzel geçeceğini düşünüyorum.Haberlerini bekliyorum
  • hee birde arkadaşlar kıza babası ben seni sevdiğine vercem ama bana afyonlularla birde kürt ler ile gelme demiş ben ardahanlıyım bundan sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOrdeR

hee birde arkadaşlar kıza babası ben seni sevdiğine vercem ama bana afyonlularla birde kürt ler ile gelme demiş ben ardahanlıyım bundan sorun olurmu ?

sene olmuş 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patsocu

quote:

hee birde arkadaşlar kıza babası ben seni sevdiğine vercem ama bana afyonlularla birde kürt ler ile gelme demiş ben ardahanlıyım bundan sorun olurmu ?

sene olmuş 2012

öylede demekki adamın kuyruk acısı var :)
  • Kızın abisi bu forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

Kızın abisi bu forumda

nerden biliyorsun hiç sanmıyorum bu forumda olduğununuanca faceye girer
  • takım elbise giy. eline çiçeğini çikolatanı böceğini al git. traş olmayı unutma. kolonyada sür.
  • Kızın abisi forumdan olabilir dikkatli ol
    Bu arada mutlaka saygılı ol. Saygı ön planda olmalıdır. Koltukta düzgün otur, yemeği nazikçe ye. Siyasete de girme muhabbet esnasında. İş sorarlarsa abartma ne iş yapıyorsan onu söyle. Şansın bol olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Kızın abisi forumdan olabilir dikkatli ol
    Bu arada mutlaka saygılı ol. Saygı ön planda olmalıdır. Koltukta düzgün otur, yemeği nazikçe ye. Siyasete de girme muhabbet esnasında. İş sorarlarsa abartma ne iş yapıyorsan onu söyle. Şansın bol olsun

Teşekkür ederim öneriler için. Kızın abisi burda olmaz birtek faceye girer o
  • Ben çoook önceden tanışmıştım geçen de misafir olarak gittim 2 gün 1 gece kaldım onlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Ben çoook önceden tanışmıştım geçen de misafir olarak gittim 2 gün 1 gece kaldım onlarda

maşallah darısı başımıza
  • Çiçek al annesine ver gittiğinde bide güzel bi tatlı götür akşam için
  • yaş kaç şimdi oda önemli

ben ilk aile tanısmasına 2çift gittik, kızın ablasınında sevgilisi o gün gelicekti biz önceden tanısmıstık zaten.

1)Şöyle diyiyim kapri vs giyme adam akıllı bişi giy git, kot üstüne gömlek vs. Bişi almak istersen eğer tatlı al veya çiçek yaptır, çikolata vs ağır kaçar, içiçekte sanki arkadaşına gidiyormuşun gibi olur. Tatli idealdir.
    ilk selamlaşma çok önemlidir, çok yaşlı biriyse veya 47+ bişiyse ellerini uzatış şeklinden öpüp öpmiceni anlarsın zaten, ona göre davran. eğer 40yaşları civarında iseler abi abla de, hoşlarına gider o yaştaki kişilerin genelde amca denmeye başlanmış ve alışamamışlardır. (daha sonra yüzlerine amca abi vs deme, sizli bizli konus ilk tanışma dışında gereksiz abi teyze amca gibi şeyler)

2)Kızla ailesinin yanında haşir neşir olma, 2-3.aile ziyaretinde mutfağa vs gidersiniz konuşmak için ama ilkinde hiç konusamıcaksınız gibi

3) ayaklarını ve ellerini sürekli bitişik tutma, rahat ol karşı taraf dövücek değil seni, sıradan muhabbet et (amcanın işini sor, o iş hakkında bilgin varsa soru sor, kendi düşüncelerini söyle, abisinin neler yaptını vs sor ama burda labalide olma cok iyi ayarlamalısın)

4) Senin ilişki hakkındaki düşüncelerinde belirsiz cevap verme, eğer ters bir soru sorucak olursalar, sevgiline pasla kelime oyunu ile soruyu ona yönelt

5) her zaman teşşekkur et, çay getirdiklerinde veya önüne bişi geldiğinde saolun, teşşekkur ederim vs de ama bunu yüz ifadenle destekleki, sadece evde değil dışardada efendi oldugunu anlasınlar

Bunları yaparsan hem bilgili hemde efendi oldugun anlaşılır. Ben gittiğimde ilk 5dk heyecandan öldüm sonra paso muhabbet ettik, babasıyla annesiyle, ablasının sevgilisi odun gibi oturdu hiç konusmadi bile. Sonra babası demiş zaten, ablanınki kendini zor ifade ediyor ondan adam olmaz, seninkini tuttum demiş. Bu bide muhafazar ailedeydi gittiğim aile düşün orada erkek arkadaşa bana sıcak baktılar

tabi bu yaş 20+ bişiyse geçerli, 15-16yaşlarındaysan kafana göre takıl eğlen gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 31 Temmuz 2012; 15:19:06 >

• quote:

quote:

Emin olma ya burdaysa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

yaş kaç şimdi oda önemli

ben ilk aile tanısmasına 2çift gittik, kızın ablasınında sevgilisi o gün gelicekti biz önceden tanısmıstık zaten.

1)Şöyle diyiyim kapri vs giyme adam akıllı bişi giy git, kot üstüne gömlek vs. Bişi almak istersen eğer tatlı al veya çiçek yaptır, çikolata vs ağır kaçar, içiçekte sanki arkadaşına gidiyormuşun gibi olur. Tatli idealdir.
    ilk selamlaşma çok önemlidir, çok yaşlı biriyse veya 47+ bişiyse ellerini uzatış şeklinden öpüp öpmiceni anlarsın zaten, ona göre davran. eğer 40yaşları civarında iseler abi abla de, hoşlarına gider o yaştaki kişilerin genelde amca denmeye başlanmış ve alışamamışlardır. (daha sonra yüzlerine amca abi vs deme, sizli bizli konus ilk tanışma dışında gereksiz abi teyze amca gibi şeyler)

2)Kızla ailesinin yanında haşir neşir olma, 2-3.aile ziyaretinde mutfağa vs gidersiniz konuşmak için ama ilkinde hiç konusamıcaksınız gibi

3) ayaklarını ve ellerini sürekli bitişik tutma, rahat ol karşı taraf dövücek değil seni, sıradan muhabbet et (amcanın işini sor, o iş hakkında bilgin varsa soru sor, kendi düşüncelerini söyle, abisinin neler yaptını vs sor ama burda labalide olma cok iyi ayarlamalısın)

4) Senin ilişki hakkındaki düşüncelerinde belirsiz cevap verme, eğer ters bir soru sorucak olursalar, sevgiline pasla kelime oyunu ile soruyu ona yönelt

5) her zaman teşşekkur et, çay getirdiklerinde veya önüne bişi geldiğinde saolun, teşşekkur ederim vs de ama bunu yüz ifadenle destekleki, sadece evde değil dışardada efendi oldugunu anlasınlar

Bunları yaparsan hem bilgili hemde efendi oldugun anlaşılır. Ben gittiğimde ilk 5dk heyecandan öldüm sonra paso muhabbet ettik, babasıyla annesiyle, ablasının sevgilisi odun gibi oturdu hiç konusmadi bile. Sonra babası demiş zaten, ablanınki kendini zor ifade ediyor ondan adam olmaz, seninkini tuttum demiş. Bu bide muhafazar ailedeydi gittiğim aile düşün orada erkek arkadaşa bana sıcak baktılar

tabi bu yaş 20+ bişiyse geçerli, 15-16yaşlarındaysan kafana göre takıl eğlen gitsin

Yaşım 22 hocam uzun yorumun için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

quote:

quote:

Emin olma ya burdaysa?

adı orçun özalp burda olması imkansız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Emin olma ya burdaysa?

Hocam abisinin adını deşifre etmeyin bence. Konunun linkini yollarlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Emin olma ya burdaysa?

Hocam abisinin adını deşifre etmeyin bence. Konunun linkini yollarlar

abisini tanıyan kimse yoktur burda

• Güllaç fikri iyi bence :)
    Geldikten sonra olanları yaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.