Şimdi Ara

Sevdiğiniz kızı elinizde tutabilmek için yapmanız gerekenler. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erenkurt

Başka bir insanı elimizde tutabilmek için kendi kişiliğimizden vazgeçmeli miyiz acaba?

bu soru güzel, ve önemli bir soru. dökülün biraz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

quote:

Orijinalden alıntı: erenkurt

Başka bir insanı elimizde tutabilmek için kendi kişiliğimizden vazgeçmeli miyiz acaba?

bu soru güzel, ve önemli bir soru. dökülün biraz bakalım.

Kişiliğinden vazgeçtiğin an başka bir insan olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Bu işlerde yapılan yanlış şudur dengesiz ilişkiler. Kendinizden üst birisini seviyorsunuz sonrada üzülüyorsunuz. Her zaman daha iyi alternatife sahip olanlar diğerini terk eder. Bu doğal bir sonuçtur. Uzun uza burada şöyle davran böyle davran muhabbeti sonuç vermez.

Bu hem erkek hemde kız için geçerli.

Benden hoşlanan çok kız var ama ben hiçbirinden hoşlanmıyorum. Şimdi hoşlanmadığım hatunlar hayal kuruyor. Falan fistan sonuç ney hüsran. Halbu ki kendini sevebilecek birine baksa mutlu olacak. Herkes mutsuzluğunu kendi seçer.

en kral yorum bu..en gerçekçi olan da bu arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Bu işlerde yapılan yanlış şudur dengesiz ilişkiler. Kendinizden üst birisini seviyorsunuz sonrada üzülüyorsunuz. Her zaman daha iyi alternatife sahip olanlar diğerini terk eder. Bu doğal bir sonuçtur. Uzun uza burada şöyle davran böyle davran muhabbeti sonuç vermez.

Bu hem erkek hemde kız için geçerli.

Benden hoşlanan çok kız var ama ben hiçbirinden hoşlanmıyorum. Şimdi hoşlanmadığım hatunlar hayal kuruyor. Falan fistan sonuç ney hüsran. Halbu ki kendini sevebilecek birine baksa mutlu olacak. Herkes mutsuzluğunu kendi seçer.

en kral yorum bu..en gerçekçi olan da bu arkadaş..

Adam haklı katılıyorum

Yönetime teşekkür ediyorum iş başındalar bu saatte

• benimde bir kız konum var gerçekten içim içimi yiyor anlatcam ne kadar sürer bilmiyorum ama üşenmeden okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim

bende sevdiğim kızı elde edemedim ama senin gibide aldatılmadım ben kendi halime yanıyorum ama beterin bereti var sözü heryerde karşımıza çıkıyor işte. neyse benim sevdiğim kız 2 3 aylık bi tatile çıktı haziran ayında felan gitti işte bu ayın 15indede geldi yani öyle özlüyodum ki anlatamam tabi bu süre içinde ailesi öğrendi sonra soğumaya başladı soğuduğunu nasıl mı anladım birgün rüyamda onu görmüştüm ama zaten o kadar özlemiştim ki rüyanın bitmesini istemiyordum anlattım rüyamı 5 dk oldu msj yok bekledim bekledim bekledim yarı saat yok "neden cevap atmadın" dedim gelen cevapla şok oldum " yürüyoken mesaj atamadım dedi" dedim "haklısın zor birşey istedim senden yürüken hiç mesaj atılırmı benimde dediğim laf" diye sonra tartıştık tartıştık diyo çok güneş avrdı tel görünmüyodu bilmem ne ama sanırım tartışırken güneş gitti her mesajıma anında cevap veriyodu onun için elimden geleni yapmıştım yarın yani saat 00:00'ı geçtiğine göre bugün bizim arkadaşlar kızlı erkekli benim geçen doğum günümü kutlamaya iftara gelceklerdi benim en yakın arkdaşımın sevgilisine mesaj attım gelcekmi diye oda senden çekiniyo ters konuşursun felan diye bundan önce ayrılmıştık zaten 4 5 gün oluyo biraz kopuk anlattım ama neyse işte tamam konuştum annesinden izin alınca gelcek dedi çok umutlanmış sevinmiştim sonra msn'e geldi dedi ben gelemiycem annemden izin alamadım dedi tamam dedim izin alamadıysan diyecek birşey yok oda dedi zaten bende istemiyordum dedi sebebini sordum söylemedi ama ben bu kadar özlemişken onunda özlediğini düşünüp en azından gelmek ister diye düşündüm gelmesi sorun değildi çok kırılmıştım hala o kadar özlüyorum ki anlatamam böyle içini ısıtan bir bakış yapar ya sevdiğin onun gibi tekrar baksa ya gelse hiç konuşmasa gözlerine bakıp dalsam uzaklara o bile yeterdi ama istemiyorum diyince orda bitti her seferinde mesaj atmayım diyorum tekrar atıyorum kaç defa oldu ama bu kadar çabuk unutması çok koydu bana dedi soğuttun kendinden dedi naptım da soğuttum birşeysöyle dedim bilmiyorum dedi hep aynı cevap birkere bi kutlamada ben dükkandaydım bunlarda bana süpriz hazırlamışlardı işte çok üzülmüş gelemdiğime yalan uydurup dükkandan çıkmıştım sadece 5 dakika görsem yeterdi benim için cebimdeki son para ile atladım taksiyle gittim dolmuşlada gidebilirdim ama daha çok görmek için o kadar mutlu olmuştuki anlatamam böyle ağladı ağlıycaktı bende en azından sadece gelmesini istemesini istiyodum çok birşeymi istedim ? onun doğum günüde cebimde apra yokken arkadaşlardan borç para toplayıp kolye yaptırmıştım çok beğenmişti anlatcak o kadar şey varki neyi anlatsam bilmiyorum soğumasaydı keşke tamam biraz görüşmediğimizden soğuma ikimizdede illaki olmuştu ama ben düşündümki ilk buluşmamızda ne soğuma kalır nede başka birşey ama buluşmak bile istemiyor çok koydu bana böyle içimde birşey var kaç gündür anlata anlata bitiremedim birde size anlattım inşallah saçma sapan cevaplar veren olmaz çünkü insan kalpten yaralanınca ne gülesi geliyor nede başka birşey yapası... hala çok seviyorum ve çok özledim keşke görsem birşeyleri değiştirmek için değil sadece görmek istiyorum ama bi yandanda istemediği için istemiyorum napcam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Kendim şahsen ihanete uğradım ve çok kötü aşk acısı çekiyordum. Daha yeni yeni sıyrılıyorum bu ruh halinden. İhanete uğramadan kendi planımı yapıp içimdekileri dökmek iyi geldi açıkçası.

Ama ne yazık ki diğer arkadaşlar benim yaptığımı yapamıyorlar.
    Hep aynı bahanelerle bırakıp giden kızlardan çokça bahsedilir oldu forumda. Ve burada tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim deneyimlerden ve deneyimlerinizden faydalanarak bu konuyu sürekli aktif tutmak biz ERKEKLERİN yararına olacaktır. Buna eminim.

Şimdilik benim tecrübelerimden dolayı düşüncelerim şu şekilde:

İş hayatına başlamaktan mıdır nedir, bilmiyorum. Artık günlük ilişki yaşamak istemiyordum. Ciddi olsun diye düşündüğüm 3 kişi de fos çıkınca kendimi yapayalnız hissettim. Ve tam o anda karşıma aşık olduğum insan çıktı. 7 ay boyunca gözüm ondan başkasını görmedi. Hala görmüyor. Aşk yaşamak zor birşeymiş bunu anladım. Yalnız aşkımın ihanete kurban gitmesine acıyorum.

Şu an onu takıyor muyum? Evet takıyorum. Ama belli mi ediyorum hayır. Zaten utancından arayamıyor. Ama 10 güne kadar yüzyüze geleceğiz. O zaman bende kendime hakim olup umursuzca davranacağım. Kaale almayacağım. Bunu yapmak zorundayım. Kendimi bu şekilde rahat mı hissedeceğim bilmiyorum. Ama onun kendisini bir ilah gibi görmesine de müsade edemem.

Bu ilişkimden sonra iyice anladım. Aşk güzel birşey ama dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırmayacaksın. Aldatmaya yeltenir gibi yapacaksın ama aldatmayacaksın. Başkasında gözün varmış gibi yapacaksın ama başkasına bakmayacaksın. Yani kızın aklında "Onu kaybetmemem lazım" diye bir düşünce sürekli olmalı. Şuan eminim bu paragrafı okuyan herkes benle aynı şeyi düşünüyor. Çünkü biz sürekli "Onu kaybetmemem lazım" deyip ona göre davrandık. Sürekli alttan almak durumunda kaldık. Bu da onların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına neden oldu.

Aldatılacağımı fark ettikten sonra kurduğum plan ve ihanete uğrayan aşkımın hikayesini okumak için TIKLA

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Bu davranışları doğru kişiyi bulduğumuza inana kadar yapacağız.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

Doğru kızı bulana kadar yapacakmış
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Her gece farklı bir iyi geceler,sabah farklı bir günaydın mesajı attım. Hep alttan aldım,seni seviyorum dedim. Sensiz yapamam dedim. Onun için Ankaraya gittim. Sonuc ne 19 Haziranda ayrıldık. Sebep; O beni benim onu sevdigim kadar sevememis.

Sonrasında ne mi oldu ? Kızla hala konusmaya devam ettik. Beni kıskandı,umut verdi. Ve 16 agustosta tamamen konusmayı kestik. Kız arkamdan zerre üzülmedi.

Kızın eski cıktıgı,ona hep kötü davrandı,sürekli tartıstılar,cool bir tipti. Ve söz hakkı bile tanımadan kızdan ayrıldı. Sonuc; kız arkasından defalarca yalvardı,face'de sürekli özledim,seviyorum hala gibi seyler paylastı. Yaklasık 2-3 ay ask acısı cekti(ya da o oyle sandı).

Sonra benimle tanıstı ask acısını unutunca da ayrıldı. Bu kız bir de ilkokul arkadasımdı.

EK: Tip konusuna ben katılmıyorum. Şahsen cıktıgım kızlar hep çirkindir. Cevremdekiler hep ''yakısıklısın,elini sallasan ellisi niye o'' diyolar. Sebebini bilmiyorum ama çirkin kız daha çok sever,daha cok baglanır gibime geliyo. Çirkin dediysem bana göre tatlı,hoş,vakit gecirmekten hoslandıgım birisi millete göre çirkin.

EK-2: Ulan bu kızlar nasıl bi yapıya sahip hala çözemedim. Seviyorum işte. Ulan daha ne istiyosunuz,seviyoruz,size deger veriyoruz,herseyi size göre ayarlıyoruz. Sonra ayrılmak istiyolar.

Bundan sonra sevmek yok. Vur-kaç.

Mesajında çok önemli görünen yerleri vurguladım. Zaten benim konu başındaki mesajımda bunları dile getirmiştim. Tekrar okumanı tavsiye ederim. Biz sevgimizi çok belli ettik. İnanır mısınız, bir kaç gün önce kuzenimle konuştuk bu konuyu neden olmuyor neden kaybediyoruz diye. Söyledim biz sevgimizi çok belli ediyoruz falan dedim. Söylediklerime hak verdi.
    Ve kırmızı ile belirttiğim nokta da ise bizde o şekilde takılacağız arkadaşlar. :) Bunu defalarca vurguladım gene vurguluyorum. Sünepe gibi boynumuz eğik, akıllı uslu çocuk görüntüsünden sıyrılıp havalı, artist, kendimizi birşey sanan, bütün hatunlar bizimmiş gibi davranırsak sonuç pozitif.

Ben ayrıldığım kıza şunları söyledim ve yaptım o gün.
    Dedim "sen kendini ne zannediyorsun. Çok mu güzel olduğunu düşünüyorsun. Şu haline bak iğrençsin. Pislikten bir farkın yok. Dokunsam elim kirlenir diye korkuyorum. (Bu arada sabahtan ilk görüştüğümüzde sormuştum nasıl görünüyorum diye, çok şık görünüyorsun demişti. yani baya cesaret almıştım ) Ben senin gibi 100'lerce bulurum." Bak dedim ve fotoğraf makinamda kızlarla yanyana olan bir kaç fotoğrafımı gösterdim. Bunları görüyor musun dedim. Bunlardan bilgisayarımda farklı farklı kişilerle sürüyle fotoğrafım var dedim. Sen benim sadece sana muhtaç olduğumu sanıyorsan yanılıyorsun dedim. Sen kimsin ki ben sana kalayım kızım dedim.
    Üniversiteyi bitirdim. 3 yıldır sürekli aynı işyerinde çalışıyorum. Altımda arabam cebimde param. Tip desen tip. Kültür desen kültür. Bir kızın gerçekten istediği herşeye sahibim dedim. Ya sen dedim. Neye sahipsin? Ben sana söyleyim. Hiç birşeye sahip değilsin. Güzel olduğunu sanan arkadaşlarıyla bile güzellik bakımından yarışan birisin dedim. bunun dışında hiç birşeyin yok dedim. Haa bana güzel mi görünüyorsun şuan hayır dedim. En başta herkese güzel görünürsün ama insanlar seni tanıyınca benim gibi düşünecekler çok yazık dedim.

Bunları söylerken tek bir kelime bile edemedi. Sanırım ömrü billah bunları unutmayacak :)
    Sizde bunu yapın bak, nasıl koşacaklar peşinizden :) Benim aldığım haberlere göre verdiğim parfümü sıkıyormuş üzerine arada

Baba büyüksün ciğerimin yağları eridi ya, senin gibilerin varlığı kızların balonlarını söndürmeye devam edecek =)

• senden sıkılmışsa ağzınla kuşda tutsan boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Kendim şahsen ihanete uğradım ve çok kötü aşk acısı çekiyordum. Daha yeni yeni sıyrılıyorum bu ruh halinden. İhanete uğramadan kendi planımı yapıp içimdekileri dökmek iyi geldi açıkçası.

Ama ne yazık ki diğer arkadaşlar benim yaptığımı yapamıyorlar.
    Hep aynı bahanelerle bırakıp giden kızlardan çokça bahsedilir oldu forumda. Ve burada tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim deneyimlerden ve deneyimlerinizden faydalanarak bu konuyu sürekli aktif tutmak biz ERKEKLERİN yararına olacaktır. Buna eminim.

Şimdilik benim tecrübelerimden dolayı düşüncelerim şu şekilde:

İş hayatına başlamaktan mıdır nedir, bilmiyorum. Artık günlük ilişki yaşamak istemiyordum. Ciddi olsun diye düşündüğüm 3 kişi de fos çıkınca kendimi yapayalnız hissettim. Ve tam o anda karşıma aşık olduğum insan çıktı. 7 ay boyunca gözüm ondan başkasını görmedi. Hala görmüyor. Aşk yaşamak zor birşeymiş bunu anladım. Yalnız aşkımın ihanete kurban gitmesine acıyorum.

Şu an onu takıyor muyum? Evet takıyorum. Ama belli mi ediyorum hayır. Zaten utancından arayamıyor. Ama 10 güne kadar yüzyüze geleceğiz. O zaman bende kendime hakim olup umursuzca davranacağım. Kaale almayacağım. Bunu yapmak zorundayım. Kendimi bu şekilde rahat mı hissedeceğim bilmiyorum. Ama onun kendisini bir ilah gibi görmesine de müsade edemem.

Bu ilişkimden sonra iyice anladım. Aşk güzel birşey ama dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırmayacaksın. Aldatmaya yeltenir gibi yapacaksın ama aldatmayacaksın. Başkasında gözün varmış gibi yapacaksın ama başkasına bakmayacaksın. Yani kızın aklında "Onu kaybetmemem lazım" diye bir düşünce sürekli olmalı. Şuan eminim bu paragrafı okuyan herkes benle aynı şeyi düşünüyor. Çünkü biz sürekli "Onu kaybetmemem lazım" deyip ona göre davrandık. Sürekli alttan almak durumunda kaldık. Bu da onların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına neden oldu.

Aldatılacağımı fark ettikten sonra kurduğum plan ve ihanete uğrayan aşkımın hikayesini okumak için TIKLA

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

O son paragraftaki yazdıklarını %90 uyguladım. Sonuç : Ayrılık

aynen hatta %99 ayrılık !!

• kıza yaptıklarına bakarsak ben erkek olsam ben de aynısını yapardım heralde.ama bundan sonraki hayatındaki düşüncelerine gelirsek bu düşüncelerle bi yere varılmaz çoğu insan böyle bi durumda senin gibi düşünür benim çevremde böyle çok düşünen var böyle şeyler yaşadıktan sonra insanın beyninde oluşan düşünceler genelde karşındakini hiç umursamamak ilgilenmemek takmamak vs.gibi oluyo ama böyle olunca da ilişki basitleşir ayrıca ilgilenmeyince karşı taraf daha çok değer verir diye bir şey de yok çok ilgiye boğmak da olmaz tabi herşeyin ortası güzel çok ilgi görünce genelde ters tepki olur bu kız veya erkek değişmez emin ol çok ilgiyi gören insan kendisini üstün ve farklı bulabilir. kendisi için canını verebilecek birinin olmasını bilmek bile onun kendisini vazgeçilmez bi insan olarak düşünmesini sağlar bu da kötü sonuçlar ortaya çıkarır.kız veya erkek farketmez bi insanın ayrılma sebebi gerçekten sevmemesidir.aldatması ise onun kişiliğinden ya da kişiliksizliğinden kaynaklanan bişeydir.biri sizi aldatıyorsa bu sizin suçunuz değildir.ve eğer siz gerçekten büyük bi hata yapmamışsanız karşınızdaki sizden ayrılıyorsa sevmiyordur bu yüzden ayrılmıştır ve bahaneler bulup ayrılır.gerçekten çok seven insan asla ayrılmaz zaten karşındaki ona bi yamuk yapmadıkça.bu böyledir ve bunun örneklerini çok gördüm.bi insanın ayrılması fazla ilgiyle veya ilgisizlikle değildir sevmemesiyle alakalıdır.çok ilginin bunalttığı doğrudur ayrıca kişinin her istediğinin yapılması her dediğine evet denmesi de en yanlış davranışlardan biridir.herşeye evet diyen kişi karşındakinin gözünde basitleşebilir.ama yine de gerçekten seven ne olursa olsun ayrılmaz.eğer bi insan durduk yerde bahaneler bulup ayrılıyorsa da emin olun ki sevmiyordur siz bi hata yapmamışsanız ve sizi bırakıyorsa yapacak bişey yoktur.ayrıldıktan sonra tekrar barışılsa bile o kişi yine ayrılır,yine ayrılır.ne yaparsan yap elinde tutmak için illa ki bi gün gidecektir.ama eğer biri seni gerçekten seviyorsa asla ayrılmaz ayrıca elinde tutmak için birşey yapmana da gerek yoktur.o ne olursa olsun sen nasıl bir insan olursan ol seninle kalmaya razıdır çünkü seni seviyordur.sen onu çok ilgiye de boğsan o bundan sıkılmaz ne kadar kavga edersen et onla yine ayrılmaz çünkü sensiz bi yaşamı göze alamaz.sensiz olmaktansa seninle olan herşeye razı olur iyi günde ve kötü günde hep yanında olur çünkü gerçekten sever.bi insanın ayrılmasında suçu kendinizde aramayın bi hatanız yoksa o gitmek ister gider yani bi insanı elde tutmak için yapılabilecek bişe yoktur aslında o sizle kalmak istediği için kalır siz elinizde tuttuğunuz için değil. ve giderse de gitmek istediği için gider siz elinizde tutamadığınızdan değil.gerçekten seven insanı bulmak zor ve güvenilecek birini bulmak da öyle.çoğu kişi en çok güvendiği insandan bi yamuk yemiştir genelde böyle olur.kimseye fazla güvenme kendine bile.kimseye de körü körüne bağlanma ne kadar bağlanırsan o kadar acı çekersin.
    umarım faydam olmuştur

• Eninde sonunda ayrılıp üzüleceksiniz , yani herkes için böyle olmasada çoğunlukta durum bu.Eğer ayrılacağınız biri olmassa , ayrılmasından korkup elinizde tutmaya çalışacağınız biride olmaz.Gereğinden fazla değer verme hatasına düşmezsiniz , maddi&manevi br sömürge haline gelmessiniz.Bunu düşünün derim ; çok daha rahat bir yaşam.Dırdık yok , hesap verme yok , yemeğe çıktığımızda para yetecek mi diye düşünmek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçbaşıtaşı

Eninde sonunda ayrılıp üzüleceksiniz , yani herkes için böyle olmasada çoğunlukta durum bu.Eğer ayrılacağınız biri olmassa , ayrılmasından korkup elinizde tutmaya çalışacağınız biride olmaz.Gereğinden fazla değer verme hatasına düşmezsiniz , maddi&manevi br sömürge haline gelmessiniz.Bunu düşünün derim ; çok daha rahat bir yaşam.Dırdık yok , hesap verme yok , yemeğe çıktığımızda para yetecek mi diye düşünmek yok...

Yazdıklarının bazı kısımlarına katılıyorum lakin yalnızlık ama bi yere kadardır hacı unutma.. Yalnızlık Allaha mahsusdur.

@Me_Ro

Söylediklerine katılıyorum. Gerçekten herşeyin ortasını bulupta öyle götürmek lazım ilişkiyi yada bu devirde..
    Ayrıca kimse heronun söylediklerini yapamaz belkide kendisi bile yapamaz.. Şuanda böyle konuşuyor ama sonra anlayacaktır öyle kolay kolay değildir bu işler.. Hangi erkek hiç umursamadan bir ilişkiyi yürütebilecek ki ? O zaman o kızla niye çıkıyoruz baba biz ? En güzeli herşeyi ayarında götürüceksin ki herşey tıkırında olsun..

@Mr.DarkDevil

Sende çok fazla yazmışsın. Dur sayende sesleniyorum , beyler hikaye yazıcaksak biraz kısa tutalım ya oku oku bitmiyor yau

Dostum valla senin durumunda fena olmuş. Sen bence o kıza deli gibi şuanda bağlısın hatta kendini maalesef ama maalesef kaptırmışsın yani bir nevi biz buna geçmiş olsun diyoruz :) senin şuanda tek yapıcağın var. Madem kız seni hiç takmadan umursamadan ayrılmaya onay vermiş ve gitmiş o zaman sende artık sallayacaksın dostum yani bu işler böyle

Seni takmayanı sen hiç duymayacaksın. Ayrıca o kız galiba birisinden hoşlanıyor ve senden ayrılmak için aynı bihter - adnan gibi gel git yaşamışsınız.. Yanlış anlama sakın sadece örnek.. ilişkinizde gelgit olmuş hep tartıştığınız yani konular b.ktan b.ktan konular yani.. Yaş kaç bilmiyorum ama o kızda , birazda sen birbirinize saçma davranmışsınız.

Ama bişey dikkatimi çekti yoldaydım o yüzden msj atamadım demesi tuhaf.. Yolda giderken görüyorum hep kızların elinde tel hiç düşmüyor arkadaş :) her gördüğümde ya konuşuyorlar yada harbi harbi yazışıyorlar. Bence orda sana yalan söylemiş bana hiç inandırıcı gelmedi.

Neyse bana göre hayırlısı olmuş. Bir süre dinlen sonra tekrar başka sahillere , limanlara bakarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLaSs -- 20 Ağustos 2010; 8:28:38 >

• hep iyi davranıyoruz çok seviyoruz sonra da bırakılıyoruz diye şikayetleniyorsunuz. Niye böyle yapıyorsunuz ki kendiniz gibi davranın kendi kişiliğinize bürünün o zaten sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa zaten bir gün çatlak verecektir o ilişki.
    ben hep kendim gibi oldum sevesim geldiğinde sevdim istemediğimde söyledim.
    bence çoğu kişinin sorunu kendisi gibi davranmaması burdan maraz çıkyor zaten. Örneğin ben yanımdaki birinin "be" li cümleler kurarak konuşmasını istemem. Direk söylerim zaten açıksözlüyümdür utanmam öyle kolay kolay. her neyse bir tanesini vereyim:
    ben: meraba bitanem napıyorsun?
    o: evdeyim oturuyorum öyle:)
    yine o : bitanem beni seviyor musun:))
    ben: evet:) peki sen? (o sordu dye ben de sormasam olmazdı)
    o: sevmem mi bee...
    ben: ne biçim cevap bu düzgün konuşsana bir de kız olacaksın.
    o: ya tamam :( ne biliyim birden öyle yazmısım:( kızdın mı:(
    ben:yok kızmadım ama böyle şeylerden hoşlanmadığımı biliyorsun. Seni bir yere götürsem böyle yapacak olsan yanıma nasıl yakısacaksın?
    o: unutmusum :( özür dilerim :( bir daha olmaz:(
    ben: tamam az sonra mesaj atarım yine şimdi bir markete gitmem lazım.
    o: tamam:)

bir çok kişi yukarda sevgilisinin konusmasını önemsemeyecekti ve devam edecekti sevmeye o sırada ne hissediyorsan onu yaşamalısın bence ve kendini olaya fazla kaptırmamak da çabası.
    her neyse olduğunuz gibi davranın bence :)

NOT: kolay kolay bir kıza teklif eden biri değilim genelde seçtiğim kızların benden daha pasif olması, gözü dışarda olmayan gendelde biraz utangaç tiplerdir ve kesinlikle tiki bir kız olmamasına dikkat ederim. bunların da çok etkisi vardır mutlaka:)
    g yerine q , aşguum pephemm diyenlerden uzak dururum onlar için hala bir kılıf bulamadım açıkçası.

• Bunlar hikaye kıza değer vermeyeceksin olay biticek
  • Dostlar yorumlar harika :)
    @BaLaSs
    kardeşim ben burada bunları bire bir uygulayacağım demiyorum.
    Yaşadığım olaylardan yeterince ders aldım. Tam kendime uygun son kişiyi bulduğuma inandım ve elimden gelenin çok fazlasını yaptım. Bunu çevremdeki herkes biliyor. Tekrar son kişiyi bulduğuma inandığım vakit elimden gelenin en iyisini gene yapmaya çalışacağım. Fakat daha önceden olduğu gibi de çok açık olmayacağım. Her sms'e anında cevap falan olaylarına girmeyeceğim. Çağırdığında pat diye yanına gitmeyeceğim. Bunu sevdiğimi kaybetmemek için yapacağım. En azından karşımdaki insanın yeterli olgunluğa eriştiğini düşündüğüm vakit tamamen açık davranacağım. Yoksa kimsenin ilişkisi yürümez. Şahsen ben inanmıyorum.

Konun amacı zaten herkesin fikrini beyan ederek kendimizce burada fikir edinmek. Şuana kadar okuduğum tüm mesajlardan memnunum. Bak mesela sen bana yapamazsın diyorsun. Ben buna gocunmuyorum. Doğru söyleyebileceğini düşünüyorum.

Sadece duygularımla değil, mantığımızı da kullanarak hareket etmeliyiz. Aslında belirtmek istediğim de buydu. Kaybedişlerimizin sebebi de sadece duygusal davranmamız değil miydi?

• Heronun son paragrafındaki kontör isteme ve bozuk para hariç hepsini yaptım mesajlarına geç cevap attım falan sonuç o 2 hafta baya ilgilendi benimle ama sonrası heralde ne yapmaya çalıştığımı farketti şimdi araya bir soğukluk girdi msn e girdiğinde ben acil çıkıyorum cnm bb deyip çıkıyor şimdide aynı şeyi o bana yapıyor sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Heronun son paragrafındaki kontör isteme ve bozuk para hariç hepsini yaptım mesajlarına geç cevap attım falan sonuç o 2 hafta baya ilgilendi benimle ama sonrası heralde ne yapmaya çalıştığımı farketti şimdi araya bir soğukluk girdi msn e girdiğinde ben acil çıkıyorum cnm bb deyip çıkıyor şimdide aynı şeyi o bana yapıyor sanırsam.

Sakın ciddiye alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360°

quote:

Heronun son paragrafındaki kontör isteme ve bozuk para hariç hepsini yaptım mesajlarına geç cevap attım falan sonuç o 2 hafta baya ilgilendi benimle ama sonrası heralde ne yapmaya çalıştığımı farketti şimdi araya bir soğukluk girdi msn e girdiğinde ben acil çıkıyorum cnm bb deyip çıkıyor şimdide aynı şeyi o bana yapıyor sanırsam.

Sakın ciddiye alma

Seviyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

hep iyi davranıyoruz çok seviyoruz sonra da bırakılıyoruz diye şikayetleniyorsunuz. Niye böyle yapıyorsunuz ki kendiniz gibi davranın kendi kişiliğinize bürünün o zaten sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa zaten bir gün çatlak verecektir o ilişki.
    ben hep kendim gibi oldum sevesim geldiğinde sevdim istemediğimde söyledim.
    bence çoğu kişinin sorunu kendisi gibi davranmaması burdan maraz çıkyor zaten. Örneğin ben yanımdaki birinin "be" li cümleler kurarak konuşmasını istemem. Direk söylerim zaten açıksözlüyümdür utanmam öyle kolay kolay. her neyse bir tanesini vereyim:
    ben: meraba bitanem napıyorsun?
    o: evdeyim oturuyorum öyle:)
    yine o : bitanem beni seviyor musun:))
    ben: evet:) peki sen? (o sordu dye ben de sormasam olmazdı)
    o: sevmem mi bee...
    ben: ne biçim cevap bu düzgün konuşsana bir de kız olacaksın.
    o: ya tamam :( ne biliyim birden öyle yazmısım:( kızdın mı:(
    ben:yok kızmadım ama böyle şeylerden hoşlanmadığımı biliyorsun. Seni bir yere götürsem böyle yapacak olsan yanıma nasıl yakısacaksın?
    o: unutmusum :( özür dilerim :( bir daha olmaz:(
    ben: tamam az sonra mesaj atarım yine şimdi bir markete gitmem lazım.
    o: tamam:)

bir çok kişi yukarda sevgilisinin konusmasını önemsemeyecekti ve devam edecekti sevmeye o sırada ne hissediyorsan onu yaşamalısın bence ve kendini olaya fazla kaptırmamak da çabası.
    her neyse olduğunuz gibi davranın bence :)

NOT: kolay kolay bir kıza teklif eden biri değilim genelde seçtiğim kızların benden daha pasif olması, gözü dışarda olmayan gendelde biraz utangaç tiplerdir ve kesinlikle tiki bir kız olmamasına dikkat ederim. bunların da çok etkisi vardır mutlaka:)
    g yerine q , aşguum pephemm diyenlerden uzak dururum onlar için hala bir kılıf bulamadım açıkçası.

Hocam aynı kafadayız. Hem dobrayımdır. Hem de cıkacagım kızda sunları ararım;

-Tiki olmayacak
    -Her gün kafelere gidip çene yapmayacak.
    -Benden daha az bir sosyal hayatı olacak.
    -Aldatmayacak bir tip olacak.
    -Baskaları ''benim tipim degil'' ya da ''oglum bu kız çirkin gibi'' diyecek. Bu madde sadece bende mi var bilmiyorum ama çirkin bir kız( bana göre güzel,tatlı tabi) aldatmaz,daha cok baglanır diye düsnüyorum. Çünkü ben 1-2 aylık degil 3-4 yıllık bir ilişki yasamak istiyorum. Simdilik en uzunu 3 ay ama :)
    -Odun gibi olmayacak. Nazlı olacak,trip atacak,huysuz olacak,yeri geldiginde sımaracak. Ama dengesiz olmayacak. Önceki cıktıgım tam bir dengesizdi. Ne idügü belirsiz!!!
    -Ortak yönlerimiz olacak. Rapci,rockcı kızlardan hoslanmam.

EK: Neyse ki üniversiteyi kazandım ve bambaska bir ile gidiyorum. Orada herseye sıfırdan baslayabilirim. Bu taktikleri de arka arkaya sıralarız. Zaten üni.de kızlar teklif ediyormus öyle duydum.

O degil de bende kızlarla tanısma fobisi var. Gidip de bir kızla tanısamıyorum. Üni.de sap gibi kalmaktan korkuyorum acıkcası. Tipsiz degilim ama agzım laf yapamıyo işte. Bence tipten daha önemli o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 20 Ağustos 2010; 16:03:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 360°

quote:

Sakın ciddiye alma

Seviyorum ama

Sonucu biliyorsun ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.