Şimdi Ara

Sevdiğiniz kızı elinizde tutabilmek için yapmanız gerekenler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
9.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Kendim şahsen ihanete uğradım ve çok kötü aşk acısı çekiyordum. Daha yeni yeni sıyrılıyorum bu ruh halinden. İhanete uğramadan kendi planımı yapıp içimdekileri dökmek iyi geldi açıkçası.

Ama ne yazık ki diğer arkadaşlar benim yaptığımı yapamıyorlar.
    Hep aynı bahanelerle bırakıp giden kızlardan çokça bahsedilir oldu forumda. Ve burada tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim deneyimlerden ve deneyimlerinizden faydalanarak bu konuyu sürekli aktif tutmak biz ERKEKLERİN yararına olacaktır. Buna eminim.

Şimdilik benim tecrübelerimden dolayı düşüncelerim şu şekilde:

İş hayatına başlamaktan mıdır nedir, bilmiyorum. Artık günlük ilişki yaşamak istemiyordum. Ciddi olsun diye düşündüğüm 3 kişi de fos çıkınca kendimi yapayalnız hissettim. Ve tam o anda karşıma aşık olduğum insan çıktı. 7 ay boyunca gözüm ondan başkasını görmedi. Hala görmüyor. Aşk yaşamak zor birşeymiş bunu anladım. Yalnız aşkımın ihanete kurban gitmesine acıyorum.

Şu an onu takıyor muyum? Evet takıyorum. Ama belli mi ediyorum hayır. Zaten utancından arayamıyor. Ama 10 güne kadar yüzyüze geleceğiz. O zaman bende kendime hakim olup umursuzca davranacağım. Kaale almayacağım. Bunu yapmak zorundayım. Kendimi bu şekilde rahat mı hissedeceğim bilmiyorum. Ama onun kendisini bir ilah gibi görmesine de müsade edemem.

Bu ilişkimden sonra iyice anladım. Aşk güzel birşey ama dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırmayacaksın. Aldatmaya yeltenir gibi yapacaksın ama aldatmayacaksın. Başkasında gözün varmış gibi yapacaksın ama başkasına bakmayacaksın. Yani kızın aklında "Onu kaybetmemem lazım" diye bir düşünce sürekli olmalı. Şuan eminim bu paragrafı okuyan herkes benle aynı şeyi düşünüyor. Çünkü biz sürekli "Onu kaybetmemem lazım" deyip ona göre davrandık. Sürekli alttan almak durumunda kaldık. Bu da onların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına neden oldu.

Aldatılacağımı fark ettikten sonra kurduğum plan ve ihanete uğrayan aşkımın hikayesini okumak için TIKLA

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Bu davranışları doğru kişiyi bulduğumuza inana kadar yapacağız.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero4262321 -- 19 Ağustos 2010; 0:29:35 >

• Konu yukarı :)
  • dostum tebrik ediyorum....işi bilen arkadaşların arasına hoşgeldin...ama bunu sakın lafta bırakma....bu kız dedigimiz canlılar aslında bizden cok farklılar... acı çekmeyi seviyorlar o yüzden bunlara acı cektiriceksin...ve en önemlisi umursamicaksın.... asla UMURSAMA..... birgün ilgileniyor gibi yap sonraki 2 gün sıradan bi erkek arkadasın gibi davran....aklı karışsın...acı çeksin...o zaman senden kralı yok....

• Valla dostum her kız konusunda neredeyse biliyosun beni ben varım :) muhakkak bir sözüm olur yani bi şekilde..

Şimdi nasıl desem sana bilmiyorum ama o kurallar ve saydığın prensipler bunları hangi erkek şu devirde yapabiliyor ki ? Kızın etkisinde kalıyoruz bir şekilde cinsellik etkileşim bizi bir taraftan egolarımızı ve aklımı tatmin edicen de herşeyi bir anda siliyoruz bambaşka bir insan oluyoruz o an :)

Önemli olan mesela kızla bi yerdeyiz dimi.. onunla öpüştükten sonra tekrar aynı mod da kalmayı başarırsak bence herşey erkek açısından iyi gidicektir. Diceksiniz ki belkide bana çok saçma yada olur mu öyle şey..

Arkadaşlar bende son yıllarda çok şey görmüş ve geçirmiş birisiyim. Kızların psikolojik ve ruhsal hallerini iyi biliyorum. Ve onların bize karşı yarattıkları durumları da yani..

Çok haklısın hero aslında bunları sayman iyi oldu en azından unuttuysak sayende hatırladık.. Ama bunları şu devirde çok az erkek yapar. Ben sanmıyorum erkek milletinin %90 böyle yapıcağını.. En fazla %40-50 arası bişey olur.

Günümüzdeki kızlar hakkında yorum yapmak istemiyorum. Çünkü onları anlata anlata gerçekten sıkıldım. Hep dışarda görüyorum.. Tarzlarını , bakışlarını , davranışlarını onlar gerçekten saatli bomba gibiler..

Biz erkekler gerçekten hayatımızdaki insana çok dikkat etmek zorundayız. Eğer ben ona güveniyorum diyip geçersek yarın bir gün acı gerçek ya bizim yüzümüze vurur yada biz onu bulduğumuzda kahroluruz. Ben her zaman kızlara kolay kolay güvenmedim. Sadece güvenmiş gibi gözüktüm. Çünkü bunu yapmak zorundaydım. Kötü bir geçmişin varsa kızla ilgili hayatında ister istemez bile olsa yaparsın. Bence arkadaşlar böyle yapsın. Güveniyormuş gibi yapın.. Ama dikkatleri ayırmayın..

Hero arkadaşımızın derdini de çok iyi anlıyorum. Zaten açtığı o günkü anlattıkları ve yaşadıklarını okudum. Gerçekten bir insan için çok zor durum ama önemli olan altından bir şekilde kalkıp toparlanabilmesi..

Ayrıca o kadar şey yapmışsın sende artık tamam ha ne diye konuşuyorsun ki o kızla.. Kıza işkence yapiyim derken göz çıkarma sakın.. Bence face ile msn hesaplarını ver gitsin ve hatta söyle bir daha sakın beni rahatsız etme ailene sölerim akıllı dur diye söylen o zaman artık herşey su gibi yolunu bulup gider..

Yani sen ne kadar şöyle böyle gitti gibi desende anlattıklarına bakılırsa son hala var. Bence tam çıkmamış hayatından eğer hayatından çıkarmak istiyorsan keskin cümlelerle bitiriceksin. Yani ben böyle düşünüyorum. Ve böyle yapardım.

• Yapım aşamasındayım gelicem en yakın zamanda konuya benden ve "Kız Konuları Hakkında" konusundan tam destek
  • yazın bakalım neler çıkacak.
  • Yarbayımız geldi abi sendende birşeyler görmek isteriz o güzel şiirlerin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir insanı elimizde tutabilmek için kendi kişiliğimizden vazgeçmeli miyiz acaba?
  • Hepsi öyle değil hocam hem biri veya birkaçı böyle davrandı diye senin davranıcağın kişinin ne günahı var?

Edit: Yani demek istediğim bazı yerlerde haklısın hemen cevap atmıcan ama yok 200 tl koyup sen ödesene falan ayıp bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intoxicated -- 18 Ağustos 2010; 23:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intoxicated

Hepsi öyle değil hocam hem biri veya birkaçı böyle davrandı diye senin davranıcağın kişinin ne günahı var?

Katılıyorum, ya öncekiler gibi kötü düşünceli bir kız değil sadece senin sevgin, senin aşkın adına seninle birlikte ise ?. Daha önce ki sen gibi yani... Senin çektiğin o yıkıntıları, o acılar, o pskilojik baskıları bir diğer kız üzerinde uygulamak hemde masum birisine bana yanlış geliyor doğrusu.. Öfke ve nefretle yazılmış bir yazı bu kadar gaddar ve kinci olamazsın bence, onada yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Kendim şahsen ihanete uğradım ve çok kötü aşk acısı çekiyordum. Daha yeni yeni sıyrılıyorum bu ruh halinden. İhanete uğramadan kendi planımı yapıp içimdekileri dökmek iyi geldi açıkçası.

Hep aynı bahanelerle bırakıp giden kızlardan çokça bahsedilir oldu forumda. Ve burada tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim deneyimlerden ve deneyimlerinizden faydalanarak bu konuyu sürekli aktif tutmak biz ERKEKLERİN yararına olacaktır. Buna eminim.

İş hayatına başlamaktan mıdır nedir, bilmiyorum. Artık günlük ilişki yaşamak istemiyordum. Ciddi olsun diye düşündüğüm 3 kişi de fos çıkınca kendimi yapayalnız hissettim. Ve tam o anda karşıma aşık olduğum insan çıktı. 7 ay boyunca gözüm ondan başkasını görmedi. Hala görmüyor. Aşk yaşamak zor birşeymiş bunu anladım. Yalnız aşkımın ihanete kurban gitmesine acıyorum.

Şu an onu takıyor muyum? Evet takıyorum. Ama belli mi ediyorum hayır. Zaten utancından arayamıyor. Ama 10 güne kadar yüzyüze geleceğiz. O zaman bende kendime hakim olup umursuzca davranacağım. Kaale almayacağım. Bunu yapmak zorundayım. Kendimi bu şekilde rahat mı hissedeceğim bilmiyorum. Ama onun kendisini bir ilah gibi görmesine de müsade edemem.

Bu ilişkimden sonra iyice anladım. Aşk güzel birşey ama dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırmayacaksın. Aldatmaya yeltenir gibi yapacaksın ama aldatmayacaksın. Başkasında gözün varmış gibi yapacaksın ama başkasına bakmayacaksın. Yani kızın aklında "Onu kaybetmemem lazım" diye bir düşünce sürekli olmalı. Şuan eminim bu paragrafı okuyan herkes benle aynı şeyi düşünüyor. Çünkü biz sürekli "Onu kaybetmemem lazım" deyip ona göre davrandık. Sürekli alttan almak durumunda kaldık. Bu da onların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına neden oldu.

Aldatılacağımı fark ettikten sonra kurduğum plan ve ihanete uğrayan aşkımın hikayesini okumak için TIKLA

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

O son paragraftaki yazdıklarını %90 uyguladım. Sonuç : Ayrılık

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Son paragraftakilerin %95inin tersini uyguladım hep iyi oldum sonuç: Ayrılık

• Okumadan yorum attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 18 Ağustos 2010; 23:51:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Son paragraftakilerin %95inin tersini uyguladım hep iyi oldum sonuç: Ayrılık

İki yolda da aynı sonuca varıyorsak o zaman kafamıza estiği gibi davranalım.

• Beni de bilirsin mutlak bir kaç kelamımız olur bu kız konularında, evet dediklerin doğru ama bunu gerçekten yapabilecek erkek sayısı konusunda da Balass kardeşime katılıyorum çoğu yapamaz yapacak olanda yelkenleri ikinci gün suya indirecektir.

Bir erkek kızla konuşayım mı konuşmayayım mı derken konuşmaya karar verip kıza doğru ilerlerken vazgeçmeler yaşar bir anda "Konuşmasam mı" " Sonra konuşurum ya" gibi ama erkeğin aklında bu geçerken kız çoktan durumu çakmış "Evet işte geliyor" "Tip de yok neyine güveniyor" gibi düşüncelere çoktan dalmıştır ne yapacağına karar vermiştir.

Sana da tavsiyem affına mahçuben önceki mevzunu okumuştum yine yazmıştım her şeyin fazlası zarar ver face msn şifrelerini sağlam okkalı bir konuşma ile onun adiliğini belirten gitsin.

Umursamaz olduğunuzda daha çok dikkat çekildiğine örnek,

Dün iş yerine bir bayan geldi klasik erkek modeli arkadaş, hemen kibar davranmalar gülümseyerek konuşmalar arada muhabbet kurmaya çalışmalar tabi yeni personel bayanın sorduğu sorulara tam cevap veremeyince benden destek alıyor sonra bayan yanıma geldi netbook mu notebook mu şu mu bu mu ama ben soğuk davranıyorum ruhunu okurum adamın. Ses sistemi sordu diğer kısımda olduğunu belirttim arkadaş hemen zıpladı ben yardımcı olayım diyerek bayanın rahatlık yerinde siz yardımcı olsanız hayır olamam dedim arkadaşla ses sistemlerine bakıp tekrar yanıma geldi fiyatlarını bir kağıda yazmamı istiyor yüzüne bakmadan yazdım bayan tutturdu numaranızı yazar mısınız arar sorarım ona göre gelirim iş yeri numarasını yazdım sizin numaranızı alsaydım dedi. Sert şekilde şahsı numara veremiyorum burayı ararsınız var yada yok gelir alırsınız. Anladım dedi çıktı gitti ama bu günde arkadaşını almış gelmiş direk yine yanıma arkadaşa telefon bakıyorduk iyi üst katta arkadaşlar yardımcı olur yine muhabbet kurmaya başladı biz komşuyuz şurada çalışıyoruz yardımcı olursunuz bilmem ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Hepsi öyle değil hocam hem biri veya birkaçı böyle davrandı diye senin davranıcağın kişinin ne günahı var?

Katılıyorum, ya öncekiler gibi kötü düşünceli bir kız değil sadece senin sevgin, senin aşkın adına seninle birlikte ise ?. Daha önce ki sen gibi yani... Senin çektiğin o yıkıntıları, o acılar, o pskilojik baskıları bir diğer kız üzerinde uygulamak hemde masum birisine bana yanlış geliyor doğrusu.. Öfke ve nefretle yazılmış bir yazı bu kadar gaddar ve kinci olamazsın bence, onada yazık..

Ben böyle hiçbir kişi tanımadım peki ya siz ?

• Nasıl davranıcam nasıl yapsam ne etsem diye düşündüğünüz zaman farkı bir kişi olursunuz. Bırakın o an noluyorsa olsun yok dün çok iyi davrandım bu gün kötü davranim falan diye düşünmek saçma bence o an içinden ne geçiyorsa öyle davran, Ayrılıcağınız varsa iyide davransan kötü de davransan ayrılırsın, herşey olucağına varır bırak zamana hayat bildiğini okusun yoksa hep üzülen olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Ben böyle hiçbir kişi tanımadım peki ya siz ?

Ben tanıdım onunla evliyim ayrıca bayan arkadaşlarımın arasında da böyle çok kişi var. Her yaşadığınıza bağlamayın her bayanı osmanlı kadını diyebileceğimiz bayanlarda var yok değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaqi

Nasıl davranıcam nasıl yapsam ne etsem diye düşündüğünüz zaman farkı bir kişi olursunuz. Bırakın o an noluyorsa olsun yok dün çok iyi davrandım bu gün kötü davranim falan diye düşünmek saçma bence o an içinden ne geçiyorsa öyle davran, Ayrılıcağınız varsa iyide davransan kötü de davransan ayrılırsın, herşey olucağına varır bırak zamana hayat bildiğini okusun yoksa hep üzülen olursunuz.

hocam öyle olmuyo işte hep birlikte olmak ilgi göstermek istiyoruz böyle oluncada kızın bakışı değişiyo normalleşiyo herşey heycan kalmıyo hep kovalamak zorunda kalıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

Orijinalden alıntı: Chaqi

Nasıl davranıcam nasıl yapsam ne etsem diye düşündüğünüz zaman farkı bir kişi olursunuz. Bırakın o an noluyorsa olsun yok dün çok iyi davrandım bu gün kötü davranim falan diye düşünmek saçma bence o an içinden ne geçiyorsa öyle davran, Ayrılıcağınız varsa iyide davransan kötü de davransan ayrılırsın, herşey olucağına varır bırak zamana hayat bildiğini okusun yoksa hep üzülen olursunuz.

hocam öyle olmuyo işte hep birlikte olmak ilgi göstermek istiyoruz böyle oluncada kızın bakışı değişiyo normalleşiyo herşey heycan kalmıyo hep kovalamak zorunda kalıyoruz

Bu yüzden fazla bağlanmıcaksın işte, ben ölümü bile göze aldımda noldu gitti aldattı. Kız milleti bu çok kafa yorarsan fıttırırsın en sonunda. En iyisi fazla takmıcan istediğini yapıcan edicen. Zaten kimin ne olduğunu 1 ay içnide anlıyosun, ama aşk anladığın şeyi yorumlamana izin vermiyor. Sende bildiğin halde katlanıyorsun istemeden. Boşuna dememişler "Aşk bile bile acı çekmek isteyenlerin işidir" diye.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.