Şimdi Ara

Sevdiğiniz kızı elinizde tutabilmek için yapmanız gerekenler. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N.alper

Bide demezler mi erkekler kızlardan daha geç olgunlaşıyorlar diye
    Bu yüzden de büyük erkek ararlar.
    Bakmazlarki aynaya dönüp kendilerine.

Halbuki daha çocuk, kişiliği, karakteri oturmamış insanlardır.

İşte dostum onlarda bunu düşünüyor , nasıl olsa benden daha büyük olması daha iyi çünkü olgun birisiyle çıkmam beni de olgunlaştırır. Yanımdaki adamdan çok şey öğrenirim diye halbuki kendisine bakıpta hiçbişey deme cürretine girmiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Beyler burada boşuna taktik vermeyin çünkü aşk olaylarına girince gözünüze bir perde iniyor taki yaptığın hataları farkedince bir alkış tufanı kopuyor ve perde açılıyor ve koskocaman bir yazı çıkıyor HOŞ GELDİN YAVRU YANLIZLIĞIN DİYARINA ve ilişki başında atılan jeton anca düşüyor ama aradığınız kişiyede ulaşılmıyor.

Oturup pc başına damar şarkı aramaya başlıyorsun sağ elin farenin üzerinde sol elin istem dışı kafanın arkasını kaşıyor yanakların geriliyor ve gözlerin japon askerine benziyor gözlerin ve içindeki terkedilmiş it ortaya çıkıp köpek dişlerinle dudaklarını kemiriyorsun arkasından bir sigara yakıyorsun bir bakmışsın kac saat geçmiş ama halen beyninde tam bir düşünce şekillenmemiş , beyin savunmaya geçiyor hep kendini haklı çıkarmak için binbir senaryo yazıyorsun ama yaptığın dangalaklıkların farkına varamıyorsun yatağa yattığın zaman gögsünün üzerine bir aygır oturmuşda eziliyorsun gibi hissediyorsun sabah oluyor çişe gidiyorsun o bile isyan etmiş inat ediyor çıkmıyor dışarıya sonra aynaya bakıyorsun tamam diyorsun bitti unuttum yüzünü yıkarken farkediyorsun sümüğün ve gözyaşın birbirine karışmış :( Sonra kahvaltıya oturuyorsun kral sofrası bile olsa bir bahane bulup cingan çıkartıyorsun allah kahretsin deyip dışarıya atıyorsun kendini. Sevgili gördüğün zaman için gidiyor ama içindende söylenmeyi bırakmıyorsun biz sevdikte ne oldu diyorsun terkedildiğin için aradan günler geçmesine rağmen kabullenemiyorsun.Bir yerde denk geldiğin zaman kıza direnç gösteriyorsun derin bir nefes alıp asla yapmayacağın aptallıkları yapıyorsun heran gideyimde bir laf sokayım diye kendini yiyorsun.

Sonra bir bakmışsın aradan aylar geçmiş çise gittiğin zaman sidiğin fiskiye gibi yüzünü yıkarken artık sümük ve gözyaşı karışmıyor aynaya bakıp pis bir bakış atıyorsun ellerini yüzünde gezdiriyorsun bir kaşın havada sakallarınla oynuyorsun işte bu iyiye işaret o nalet virüs içinden çıkıyor beynin tam anlamıyla çalışmaya başlıyor simit çay ile kahvaltı yapsanda mutlu oluyorsun hatta elini ıslatıp büyük bir iştah ile simitten düşen susam parçalarıda afiyetle mideye indiriyorsun.Artık kendinle başbaşasın daha sağlıklı düşünebiliyorsun ulan iyi hoşta bende kıza az çektirmedim diyorsun.

Derme çatma yaralı kırık sandalına tekrardan atlayıp yeni ufaklara yelken açıyorsun....

Hocam çok güzel derlemişsin vallahi, tebessümle okudum

• Biri beni mi çağırdı

Burada verilen taktikler tonimotto'nun dediği gibi hiç işe yaramıyor.Neden derseniz?Aşk be abi bu,başka birşeye benzemez.Önceden herşeyi ayarlarsın.Yok şöyle yapacağım yok yüz vermeyeceğim falan.Ama olmaz,yapamazsın.O önceden düşündüklerini uygulayamazsın.Sonuç ne olur?Yine üzülen bir erkek yine onunla oynayan bir kız.Dürüst olayım bende oynatıldım.Hem de kötü bir şekilde.Çocuk gibi ağlamalar mı dersin,saçma sapan davranışlar mı dersin..Hepsini ben yaptım.Şimdi geçmişe dönüp gerçekten kahkaha atasım geliyor.Öyle saçmalıkları nasıl yapmışım ben:)

En başında kimsenin aklına sevdiği kız tarafından "oynatılacağı" düşüncesi gelmez.O öyle şey yapmaz dersiniz.Hemde nasıl yapar var ya..Dumur olur kalırsın..

Bende oynatıldım,ama aldığım dersler oynatılmamın yanında bana kâr kalan tek şey oldu.Ha şimdi ne mi yapıyorum?Bir kızla tanışıyorum.Sevmiyorum,aşık olmuyorum.Kendimi tutmaya çalışıyorum.Sadece konuşuyorum,sevgi işini buluşmadan sonraya veya çıkmadan sonraya bırakıyorum.Emin olun ki öyle daha iyi oluyor.Yıldırım aşkı denen olay kesinlikle yalandır.Yıldırım aşkı sadece güzelliğe bakar.Güzelliğe bakarsak,ne kaşarlanmış kızla çıkarız ömrümüzde.Biraz insanların içlerine bakın.Tamam dışı da göze hitap etsin ancak;kendi adıma konuşursam
    orta derece güzel ancak mantıklı,seviyeli bir kıza asla hayır demem.Terslemem.Çünkü o hakeder yaptıklarımı,hakedecek seviyededir.
    Benden de bir taktik gelsin o halde..
    Kızlar meraklı yaratıklardır.Onları merakta bırakacak davranışlarda bırakın.Örneğin:Sana bir sürprizim var diyin.Ama sürpriziniz falan olmasın.Sadece ağzını arayın vs. kendinizi test edin.Çünkü kızlarda şöyle bir tavır vardır.Eğer söylemezsen konuşmam,iyi konuşma dersiniz.Daha sonra arkadaşlarından onun gittiği yeri öğrenirsiniz bir cafe gibisinden veya AVM.Gider onunla karşılaşmış gibi yaparsınız.Zaten gerisi gelir.Kızın aklından çıkmazsınız o gün.Kız gurursuzsa ki çoğu öyle..Size mesaj atacaktır:Ne yapıyorsun diye..

Benden bu kadar arkadaşlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 19 Ağustos 2010; 12:52:12 >

• Mesajındaki uygun kısmı en başa ekleyeceğim dostum. :)
  • Bir kaç kelimede ben yazmak istiyorum ama ne yazsam acaba
  • abi kızlar ilginç yaratıklar her zaman yapmak istedikleri şeyler oluyor mesela el ele tutuşup gezmek felan bunları yapıyorsun yaşatıyorsun kıza daha sonra bu kız bundan sıkılıyor sonra senden sıkılıyor zamana ihtiyacım var deyip ayrılıyor bu yüzden kızları hep mutlu etmeye calışmıcaksın zamanı gelincede üzüceksin...
  • İlk mesajdaki hikayeyi okudum.Yani link verdiğiniz hikayeyi.Üzgünüm ama açıkçası şaşırmadım.Siz onu aldatabilirdiniz veya farklı kızlarla buluşabilirdiniz.Ama siz ona sadıktınız.Zaten en önemli olay da burada bitiyor.Siz ona sadık oluyorsunuz,o gelip sırtınızdan vuruyor..Üzüldüm gerçekten.Umarım hakedecek birini bulursunuzç
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

İlk mesajdaki hikayeyi okudum.Yani link verdiğiniz hikayeyi.Üzgünüm ama açıkçası şaşırmadım.Siz onu aldatabilirdiniz veya farklı kızlarla buluşabilirdiniz.Ama siz ona sadıktınız.Zaten en önemli olay da burada bitiyor.Siz ona sadık oluyorsunuz,o gelip sırtınızdan vuruyor..Üzüldüm gerçekten.Umarım hakedecek birini bulursunuzç

Kesinlikle ama o bunu yapmasaydı belki ölene dek evli mutlu huzurlu yaşayacaklardı insan tabiri ile uyuşsaydı
  • Tam bir apaçi el sözlüğü

ne öyle fırlamalar gibi.adam gibi kendiniz gibi davranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA4ABDB6D -- 19 Ağustos 2010; 14:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

@Itachi.Uchiha
    Dostum, fakir edebiyatı olsun veya olmasın. Biz burada yapılan yanlışları ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Salaklığın daniskasını ben yaptım. Buradan kalktım taa km'lerce yol gittim, geldim. Hiç para ödetmedim. Dedim zaten kızın geliri yok. İlerde de o çeker hesabı dedim. Vermek istediyse de izin vermedim. Haa bu salaklığı bir daha aşık olduğumda yapar mıyım? Tabii ki de hayır. Ne kadar seversem seveyim, Duygularımın mantığımı yenmesine izin vermeyeceğim. Şurada BaLaSs'tan tutup da önceden aşk acısı çeken kim varsa herkes çok mantıklı cümleler kuruyor. Bu da demek oluyor ki; biz duygularımızın mantığımızın önüne geçmesine izin veriyoruz. Bu konudaki amacımız da duygularımızın mantığımızın önüne geçmesine engel olmak.

Hocam o konuyu ilk açıldığında okumuştum.Gerçekten büyük cesaret.Fakat bu '' Hesap ödeme '' konuları her zaman can sıkar. Hangi erkek kızın cebinden para çıkarıp kasiyer'e vermesine izin verir ki. Hadi verdi diyelim ( isin veren erkeklerde mutlaka vardır ). Ne diceksin ? Bu hesabı bugünlük sen mi öde diyeceksin ? Bu konuya bi açıklık getirmek lazım.

@ArcaneArcher : Beğenmediyesen konuya girmek zorunda değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArcaneArcher

Tam bir apaçi el sözlüğü

http://forum.donanimhaber.com/m_41978968/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41978968
    Yaşın kaç bilmiyorum ama konuyu oku istersen

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

• Son mesajlaşmamızda kesinlikle hee deyip geçme gibi bi durum yok.Eğer öyle bi şey sezseydim zaten 1 hafta kadar mesajlaşmazdık.Orda gayet iyiydi ama birden kesmesi kesinlikle karakteriyle ilgili.Normalde insan bi mesaj atar gelemiyorum falan filan gibisinden.Ama üsteleme konusunda haklısınız.Çok istedim olsun diye ama elimden bi tek bu geldi.Yeni otomatik oldu.Subkortikal bi durum.Mantıklı olarak düşünemedim haliyle göt tavan oldu kızın.Zaten bizlerin yaptığı çoğu şey pohpohluyor ve kız kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo.Bundan sonra sanmıyorum ki adam akıllı birine bu kadar bağlanayım sevgilim olmasa bile.Bundan sonra teklif var ısrar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcaneArcher

Tam bir apaçi el sözlüğü

Buradaki herkese böyle seslenerek konuşmak zorunda değilsin. Üslubunu düzelt.. Saygısızlaşma..!

Sen önce kendi yorumuna bakıp ondan sonra millete gel laf at..

Kınıyorum seni..

Burdaki dertli insanlar kendi aralarında konu başlığı açıp günümüzdeki kızlardan tuttaa , ilişkilerin boyutları hakkında düşüncelerimizi böyle bir platformda paylaşıyoruz.. Ona göre yani cevap at.. Hem beğenemediysen mesaj atmak zorunda değilsin yani..

• quote:

quote:

@Itachi.Uchiha
    Dostum, fakir edebiyatı olsun veya olmasın. Biz burada yapılan yanlışları ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Salaklığın daniskasını ben yaptım. Buradan kalktım taa km'lerce yol gittim, geldim. Hiç para ödetmedim. Dedim zaten kızın geliri yok. İlerde de o çeker hesabı dedim. Vermek istediyse de izin vermedim. Haa bu salaklığı bir daha aşık olduğumda yapar mıyım? Tabii ki de hayır. Ne kadar seversem seveyim, Duygularımın mantığımı yenmesine izin vermeyeceğim. Şurada BaLaSs'tan tutup da önceden aşk acısı çeken kim varsa herkes çok mantıklı cümleler kuruyor. Bu da demek oluyor ki; biz duygularımızın mantığımızın önüne geçmesine izin veriyoruz. Bu konudaki amacımız da duygularımızın mantığımızın önüne geçmesine engel olmak.

Hocam o konuyu ilk açıldığında okumuştum.Gerçekten büyük cesaret.Fakat bu '' Hesap ödeme '' konuları her zaman can sıkar. Hangi erkek kızın cebinden para çıkarıp kasiyer'e vermesine izin verir ki. Hadi verdi diyelim ( isin veren erkeklerde mutlaka vardır ). Ne diceksin ? Bu hesabı bugünlük sen mi öde diyeceksin ? Bu konuya bi açıklık getirmek lazım.

Baba işte biz burada yanlışlık yaptık :) Sürekli hesapları ödedik, ödedik ve kendimizi kullandırdık. Bu da onların hoşuna gitti. Tabi istediğin gibi gez toz para harcama kim istemez ki. Onlara birşeylerin değerli olabilmesi için bazı şeylere katlanabilmeyi öğretemedik. Zaten fedakar biri genelde seven taraf olur. Hesabı her zaman bir ödemeyelim diyorum. Kızın da elini cebine atması gerekiyor. Eğer atmıyorsa ben de böyle zorlarım :) Daha önceden yaptım... Tavsiye ederim. Zaten ondan sonra seninle ne için birlikte olduğu ortaya çıkıyor.

• quote:

@SuN_PeaCe
    Dostum ben zaten onu hayatımdan çıkarıyorum yavaş yavaş. İnanır mısın artık aklıma gelmemeye bile başladı. En azından normal bir şekilde gülmeye, yemek yiyebilmeye, yeniden trance müzik dinlemeye, etrafıma gene pozitif enerji saçmaya başladım. İnat olsun, burnu sürtsün diye vermiyorum :) Kendimde girip kurcalamıyorum zaten. Şifrelerini de değiştirmiştim ne yaptığımı hatırlamıyorum :) Şifreleri yenilemek de zor geliyor inanki. Zaten bugün yarın da bakamam o şifrelerden daha önemli işlerim var. Pc'ime format atacağım. Arabamın içini süpürüp, dışını yıkayacağım. Traş olacağım.
    O ararsa da "Kusura bakma valla şuan çok işim var" deyip suratına kapatacağım.

Eğlenmek varken neden eğlenceden vazgeçeyim.

Zaten hayat bu

Edit:
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=452316

Pencereyi kapa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 19 Ağustos 2010; 17:16:37 >

• Merhabalar dostlar,
    17. yasindayim ve ilk kez bir kizla 2 ay 4 gun once cikmaya basladim.2 gun oncede ayrildi benden.Durumum biraz farkli belki, bazi seyler icin kendimi tuttum.Elimde olmasina ragmen bazi seylerden kacindim.1. ay olmadan bir konusma sonrasi ayrilalim gibi bir sey cikti onu toparladim bir sekilde ondan sonra daha SIKI olucagimizi dusundum, hatta bunun icin konusmustum belki de. Bir sure sonra bi kac derin mesaj atttim kendim kasindim heralde belki de bir erkegin yapmicagi bir sey yaptim sanirim, bunun sonucu ondan cok daha derinleri geldi ben ilk iliskim icindeyken o bilmem kac kusurdaydi bunu biliyordum daha once soyledi zten ama msjlarda bi kac bir sey daha barindiriyordu.O gece uyuyamamistim ertesi gun bulusup yine hallettim her seye ragmen bir sey icindeydim belki degistiririm diye dusundum acikcasi. Yaklasik 1 hafta sonra son sene ve sinavlarla ilgili bir mesaj geldi ondan benim bir basit hareketim yuzunden, bir gun gecti onu da bir sekilde hallettim yine brlikteydik.Ama bunlar oldukca benim inancim kayboluyordu sanki eskisi gibi degildim. Ven en son iki gun once her sey oldu, en yakin kiz arkadasinin sevgilinin dogum gununu kutlucaktik ( bizden 1 hafta sonra baslamisti onlar ama bayagi ilerlediler anlamissinizdir :)). Gittik ilk basta iyiydi en yakin erkek arkadasi (kardesim diyor), ben, en yakin arkadasi ve sevgilisi ve kuzeni(erkek) ve onun bir erkek arkadasi daha toplam 7 kisiydik.Arada en yakin arkadasi ve sevgilisi ile birlikte oluyorduk 4 kisi normalde ben o ortamda sessiz olurdum, bundan da sikayetciydi hatta o gun ilk basta gelmemi istmedi sen konusmuyosun sana bakiyim derken onlardan kopucam gibi ama ben halledicem artik diye gittim.ilk basta muhabbete katildim filan iyidi yani hersey.Sonra bi ara bir mevzu gecti ve ondan sonra kabuguma cekildim sayilir (konu o ve benim iliskim uzerine idi ve sinirim bayagi bozuldu acikcasi) ondan sonra surekli yakin kiz arkadasi ve sevgilisi ile onun disinda kardesim dedigi cocukla yalniz konusmaya basladi benim yanima oturmamaya basladi filan.Baska bir yere gittik, elimi attigimda geri itiyordu surekli kardesim dedigi cocugun yanindaydi onu ne zamandir gormuyorum diyordu( evet son zamanlarda cok gorustuk ve onla da az gorusmustu dogruydu ama sonra biraz abartti). Ayrilmadan once kotu bir sye olucagini iyice anladim ve en sonunda kardesim dedigi cocuk senle bir konusalim dedi, eger boyle devam edersen %80 kaybediceksin dedi onu (3 senedir aileden de yakin biri olmus biriydi bu cocuk). Dedim napiyim, su ortamda cok sessizsin gibi bir seyler dedi.En sonunda herkez dagilirken ben bu cocukla otobuse bindim artik bana bakisi bile degismisti zaten belliydi.Otobuste ayni sekilde dedi cocuk %90 yurumez artik dedi, hatta nasil cikiyorsun bunla ben olsam cikamazdim dedi hakliydi aslinda bazi seyler bildikten sonra zor da olsa inandim bir sekilde.Neyse isin zor filan gecti boyle sabah sakin kafayla konusuruz onla da o zaman konusursun dedi.Aksam eve geldim ondan sonra eve vardiniz mi askim diye mesaj atmistim, biraz sonra artik ayrilalim ben SIKILDIM diye mesaj atti bende cevap atmadim bugune kadar, anlamistim zaten gece davranislarindan az cok bu sefer duzeltmeye de calismicam dedim.O gece de hic uyuyamadim uykusuz 4.cu gecem oluyordu artik.Su zamana kadar da mesaj atmadim, dun gece facede de girip degistirmis durumu ( normalde orada ilan etmzdim ama ihtiyac old dusunup yapmistim onu ).

Bilmiyorum anlatmak istedim biraz da rahatlamak icin heralde. Yorumlarnininz icin simdiden tesekkurler :), Biraz uzun oldu ama bir yere dokmem gerekiyodu gerci annemle bile konustum o da beni rahatlatti ama yetmedi galiba bu :))

• quote:

quote:

quote:

@Itachi.Uchiha

Baba işte biz burada yanlışlık yaptık :) Sürekli hesapları ödedik, ödedik ve kendimizi kullandırdık. Bu da onların hoşuna gitti. Tabi istediğin gibi gez toz para harcama kim istemez ki. Onlara birşeylerin değerli olabilmesi için bazı şeylere katlanabilmeyi öğretemedik. Zaten fedakar biri genelde seven taraf olur. Hesabı her zaman bir ödemeyelim diyorum. Kızın da elini cebine atması gerekiyor. Eğer atmıyorsa ben de böyle zorlarım :) Daha önceden yaptım... Tavsiye ederim. Zaten ondan sonra seninle ne için birlikte olduğu ortaya çıkıyor.

Nasıl bir yol izledin ? Biraz daha konuyu açabilir misin ?

• Bu konuları ve olan olayları gördükçe , daha akıllı olacağımı anladım.. Sevgi , aşk ile düşünmeyeceğim.. Akıl ve mantık yolunda ilerleyeceğim..
  • @hero ve @BaLaSs' katılıyorum diğerlerini okuyamadım.

Benimde genel olarak uzun süren beni en yormayan ilişkilerim kıza fazla ilgi göstermediğim ilişkilerimdi.Ayrıca her dediğimi yapıyor diye ablamın erkek arkadaşından sıkıldığı zamanı biliyorum.
  • İşin acı tarafı bunları bilsenizde tecrübe etmeden öğrenemiyorsunuz. Aynılarını bana zamanında çok kişi anlatmıştı ama dinlemedim, kaşındım ve kaşıdılar sonra ne oldu kaşımayı öğrendim.

Kızlara değer vermeyeceksiniz, veriyorsanız da belli etmeyeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.