Şimdi Ara

Sevdiğiniz kızı elinizde tutabilmek için yapmanız gerekenler. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
4
Favori
9.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ilk mesajımı okursanız bir gün ilgili bir gün ilgisiz davran dedim :)
    Yani sürekli aynı tavırda takılmayacağız.
    Şimdi o sana aynısını yapıyorsa, sende ona ne bu tavırlar de. açık konuş. Seni suçlarsa da biraz yalan sık gitsin :D
  • Normalde belki aylar haftalar alicak bir doneme girip, kendi kendime kafayi kiricaktim.Ama su an gayet iyiyim bahsederken bile ondan cok etkilenmiyorum ustunden 3 gun gecmesine karsin.Birkac arkadasimla son kez dertlesip iyice silicem insallah. Cok ustune dustum dediginiz gibi surekli ilgilendim. Yasim kucuk evet haklisin hocam umarim bundan sonra boyle bir duruma dusmem istedigim gibi bir seyler yasarim. Ve onun cevresini umursamamistim bu cok onemliymis bunu da anladim. Bundan sonra da dedigin gibi yapiyorum, basim dik yuruyorum en azindan.

Bu arada para odemeleri konusunda ben soyle dedim ilk gun, tabii o da para vermeye kalkisinca bi gun sen bi gun ben oderiz seklinde oneri sunmustum cunku toplu olundugunda(2+ kisi :)) tek tek hesap odemesi nefret ettigim bir seydi.Bunu da uyguladik zaten.Ama bazilari hic odemeye kalkmiyor anladigim kadariyla
    @tonimotta hocam ilk mesajda yazdiklarin cok hosuma gitti, umarim ikinci kisma hemen gecerim silip, sandalim beni beklesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£nq -- 20 Ağustos 2010; 18:29:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

hep iyi davranıyoruz çok seviyoruz sonra da bırakılıyoruz diye şikayetleniyorsunuz. Niye böyle yapıyorsunuz ki kendiniz gibi davranın kendi kişiliğinize bürünün o zaten sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa zaten bir gün çatlak verecektir o ilişki.
    ben hep kendim gibi oldum sevesim geldiğinde sevdim istemediğimde söyledim.
    bence çoğu kişinin sorunu kendisi gibi davranmaması burdan maraz çıkyor zaten. Örneğin ben yanımdaki birinin "be" li cümleler kurarak konuşmasını istemem. Direk söylerim zaten açıksözlüyümdür utanmam öyle kolay kolay. her neyse bir tanesini vereyim:
    ben: meraba bitanem napıyorsun?
    o: evdeyim oturuyorum öyle:)
    yine o : bitanem beni seviyor musun:))
    ben: evet:) peki sen? (o sordu dye ben de sormasam olmazdı)
    o: sevmem mi bee...
    ben: ne biçim cevap bu düzgün konuşsana bir de kız olacaksın.
    o: ya tamam :( ne biliyim birden öyle yazmısım:( kızdın mı:(
    ben:yok kızmadım ama böyle şeylerden hoşlanmadığımı biliyorsun. Seni bir yere götürsem böyle yapacak olsan yanıma nasıl yakısacaksın?
    o: unutmusum :( özür dilerim :( bir daha olmaz:(
    ben: tamam az sonra mesaj atarım yine şimdi bir markete gitmem lazım.
    o: tamam:)

bir çok kişi yukarda sevgilisinin konusmasını önemsemeyecekti ve devam edecekti sevmeye o sırada ne hissediyorsan onu yaşamalısın bence ve kendini olaya fazla kaptırmamak da çabası.
    her neyse olduğunuz gibi davranın bence :)

NOT: kolay kolay bir kıza teklif eden biri değilim genelde seçtiğim kızların benden daha pasif olması, gözü dışarda olmayan gendelde biraz utangaç tiplerdir ve kesinlikle tiki bir kız olmamasına dikkat ederim. bunların da çok etkisi vardır mutlaka:)
    g yerine q , aşguum pephemm diyenlerden uzak dururum onlar için hala bir kılıf bulamadım açıkçası.

Hocam aynı kafadayız. Hem dobrayımdır. Hem de cıkacagım kızda sunları ararım;

-Tiki olmayacak
    -Her gün kafelere gidip çene yapmayacak.
    -Benden daha az bir sosyal hayatı olacak.
    -Aldatmayacak bir tip olacak.
    -Baskaları ''benim tipim degil'' ya da ''oglum bu kız çirkin gibi'' diyecek. Bu madde sadece bende mi var bilmiyorum ama çirkin bir kız( bana göre güzel,tatlı tabi) aldatmaz,daha cok baglanır diye düsnüyorum. Çünkü ben 1-2 aylık degil 3-4 yıllık bir ilişki yasamak istiyorum. Simdilik en uzunu 3 ay ama :)
    -Odun gibi olmayacak. Nazlı olacak,trip atacak,huysuz olacak,yeri geldiginde sımaracak. Ama dengesiz olmayacak. Önceki cıktıgım tam bir dengesizdi. Ne idügü belirsiz!!!
    -Ortak yönlerimiz olacak. Rapci,rockcı kızlardan hoslanmam.

EK: Neyse ki üniversiteyi kazandım ve bambaska bir ile gidiyorum. Orada herseye sıfırdan baslayabilirim. Bu taktikleri de arka arkaya sıralarız. Zaten üni.de kızlar teklif ediyormus öyle duydum.

O degil de bende kızlarla tanısma fobisi var. Gidip de bir kızla tanısamıyorum. Üni.de sap gibi kalmaktan korkuyorum acıkcası. Tipsiz degilim ama agzım laf yapamıyo işte. Bence tipten daha önemli o

bir kız var yan dükkanda ben 17 yaşındayım kendi 19 bilgisayar stajı görüyor çok tatlı bir kız adı cansu, ulann o kadar baktı bana bir merhaba diyemedim kıza tip desen 1500 ama gel tanış aynı fobi var ikimizde 2 aydır birkaç kelam oda komşuluk benim babam ve onun patronu sayaesinde kız üniversiteye gidecek bende hala tık yok beni sevdiğinden eminim hadi desem hayatı benim ahh kader ahh nedir bu utangaçlık

• Kaçmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Dostlar yorumlar harika :)
    @BaLaSs
    kardeşim ben burada bunları bire bir uygulayacağım demiyorum.
    Yaşadığım olaylardan yeterince ders aldım. Tam kendime uygun son kişiyi bulduğuma inandım ve elimden gelenin çok fazlasını yaptım. Bunu çevremdeki herkes biliyor. Tekrar son kişiyi bulduğuma inandığım vakit elimden gelenin en iyisini gene yapmaya çalışacağım. Fakat daha önceden olduğu gibi de çok açık olmayacağım. Her sms'e anında cevap falan olaylarına girmeyeceğim. Çağırdığında pat diye yanına gitmeyeceğim. Bunu sevdiğimi kaybetmemek için yapacağım. En azından karşımdaki insanın yeterli olgunluğa eriştiğini düşündüğüm vakit tamamen açık davranacağım. Yoksa kimsenin ilişkisi yürümez. Şahsen ben inanmıyorum.

Konun amacı zaten herkesin fikrini beyan ederek kendimizce burada fikir edinmek. Şuana kadar okuduğum tüm mesajlardan memnunum. Bak mesela sen bana yapamazsın diyorsun. Ben buna gocunmuyorum. Doğru söyleyebileceğini düşünüyorum.

Sadece duygularımla değil, mantığımızı da kullanarak hareket etmeliyiz. Aslında belirtmek istediğim de buydu. Kaybedişlerimizin sebebi de sadece duygusal davranmamız değil miydi?

Elbette duygusal bakarak kaybediyoruz yeri geldimi ve hiç mantıklı düşünemiyor bi anlık olmayacak durumlar bizi bazı zor durumlara itiyor off ne kadar çok derin detaylı konular heroo bu şey yaa :))

@C£nq

Cenk sıkma canını zamanla geçicek herşey.. Ben valla 2 ayda anca atlattım merak etme sende rahat bi şekilde atlatırsın.. Sen hatta şimdiden bir kaç kızla tanışmaya bak..

@knotaqram34

Ya hacı yok öyle bir durum ya kızlar hep teklif etmiyor sadece aradan istisnalar çıkabilir yani devlet yada özeldeki kızlar zor teklif yapıyor. Sadece beğenen olursa tanışırız ama sen farketmezsin gibi olaylar yaşarsın..

Ayrıca bence tip önemli değil dostum , çünkü herşey çenede bitiyor. Tip olsaydı yurdumun güzelleri boş olmazdı :)

Herşey çenede başlar ve biter. Sen ne kadar kendini biraz havalı gösterirsen oda doğal olarak etkilenir. Yada olumsuz yargıyı kırarsın, kendine güveni ve öz güveni tamamiyen sağlam olan birisi olarak karşısında olursan oda daha süper olur.

@ONUR_345241

Dostum kızı ciddiye al ama çok şey yapma yani üzerine düşme sonra afedersin hep bunlar kendilerini bir b.k zannediyolar.. O yüzden mesafeli dur daha sonra adım attığında genel bi düşüncesini al ne düşünmüş bu yaptıklarınla ilgili durum değerlendirmesi yap ve sonra tekrar sev..

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

hep iyi davranıyoruz çok seviyoruz sonra da bırakılıyoruz diye şikayetleniyorsunuz. Niye böyle yapıyorsunuz ki kendiniz gibi davranın kendi kişiliğinize bürünün o zaten sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa zaten bir gün çatlak verecektir o ilişki.
    ben hep kendim gibi oldum sevesim geldiğinde sevdim istemediğimde söyledim.
    bence çoğu kişinin sorunu kendisi gibi davranmaması burdan maraz çıkyor zaten. Örneğin ben yanımdaki birinin "be" li cümleler kurarak konuşmasını istemem. Direk söylerim zaten açıksözlüyümdür utanmam öyle kolay kolay. her neyse bir tanesini vereyim:
    ben: meraba bitanem napıyorsun?
    o: evdeyim oturuyorum öyle:)
    yine o : bitanem beni seviyor musun:))
    ben: evet:) peki sen? (o sordu dye ben de sormasam olmazdı)
    o: sevmem mi bee...
    ben: ne biçim cevap bu düzgün konuşsana bir de kız olacaksın.
    o: ya tamam :( ne biliyim birden öyle yazmısım:( kızdın mı:(
    ben:yok kızmadım ama böyle şeylerden hoşlanmadığımı biliyorsun. Seni bir yere götürsem böyle yapacak olsan yanıma nasıl yakısacaksın?
    o: unutmusum :( özür dilerim :( bir daha olmaz:(
    ben: tamam az sonra mesaj atarım yine şimdi bir markete gitmem lazım.
    o: tamam:)

bir çok kişi yukarda sevgilisinin konusmasını önemsemeyecekti ve devam edecekti sevmeye o sırada ne hissediyorsan onu yaşamalısın bence ve kendini olaya fazla kaptırmamak da çabası.
    her neyse olduğunuz gibi davranın bence :)

NOT: kolay kolay bir kıza teklif eden biri değilim genelde seçtiğim kızların benden daha pasif olması, gözü dışarda olmayan gendelde biraz utangaç tiplerdir ve kesinlikle tiki bir kız olmamasına dikkat ederim. bunların da çok etkisi vardır mutlaka:)
    g yerine q , aşguum pephemm diyenlerden uzak dururum onlar için hala bir kılıf bulamadım açıkçası.

Hocam aynı kafadayız. Hem dobrayımdır. Hem de cıkacagım kızda sunları ararım;

-Tiki olmayacak
    -Her gün kafelere gidip çene yapmayacak.
    -Benden daha az bir sosyal hayatı olacak.
    -Aldatmayacak bir tip olacak.
    -Baskaları ''benim tipim degil'' ya da ''oglum bu kız çirkin gibi'' diyecek. Bu madde sadece bende mi var bilmiyorum ama çirkin bir kız( bana göre güzel,tatlı tabi) aldatmaz,daha cok baglanır diye düsnüyorum. Çünkü ben 1-2 aylık degil 3-4 yıllık bir ilişki yasamak istiyorum. Simdilik en uzunu 3 ay ama :)
    -Odun gibi olmayacak. Nazlı olacak,trip atacak,huysuz olacak,yeri geldiginde sımaracak. Ama dengesiz olmayacak. Önceki cıktıgım tam bir dengesizdi. Ne idügü belirsiz!!!
    -Ortak yönlerimiz olacak. Rapci,rockcı kızlardan hoslanmam.

EK: Neyse ki üniversiteyi kazandım ve bambaska bir ile gidiyorum. Orada herseye sıfırdan baslayabilirim. Bu taktikleri de arka arkaya sıralarız. Zaten üni.de kızlar teklif ediyormus öyle duydum.

O degil de bende kızlarla tanısma fobisi var. Gidip de bir kızla tanısamıyorum. Üni.de sap gibi kalmaktan korkuyorum acıkcası. Tipsiz degilim ama agzım laf yapamıyo işte. Bence tipten daha önemli o

dediğin gibi aynı kafadayız yukardaki özelliklerden ben böyle istemem dediğim yok açıkçası ama neyse ki ben de biraz deli cesareti var tanımadığım bir kızla konuşabiliyorum:) Çok utangaç değilimdir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

benimde bir kız konum var gerçekten içim içimi yiyor anlatcam ne kadar sürer bilmiyorum ama üşenmeden okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim

bende sevdiğim kızı elde edemedim ama senin gibide aldatılmadım ben kendi halime yanıyorum ama beterin bereti var sözü heryerde karşımıza çıkıyor işte. neyse benim sevdiğim kız 2 3 aylık bi tatile çıktı haziran ayında felan gitti işte bu ayın 15indede geldi yani öyle özlüyodum ki anlatamam tabi bu süre içinde ailesi öğrendi sonra soğumaya başladı soğuduğunu nasıl mı anladım birgün rüyamda onu görmüştüm ama zaten o kadar özlemiştim ki rüyanın bitmesini istemiyordum anlattım rüyamı 5 dk oldu msj yok bekledim bekledim bekledim yarı saat yok "neden cevap atmadın" dedim gelen cevapla şok oldum " yürüyoken mesaj atamadım dedi" dedim "haklısın zor birşey istedim senden yürüken hiç mesaj atılırmı benimde dediğim laf" diye sonra tartıştık tartıştık diyo çok güneş avrdı tel görünmüyodu bilmem ne ama sanırım tartışırken güneş gitti her mesajıma anında cevap veriyodu onun için elimden geleni yapmıştım yarın yani saat 00:00'ı geçtiğine göre bugün bizim arkadaşlar kızlı erkekli benim geçen doğum günümü kutlamaya iftara gelceklerdi benim en yakın arkdaşımın sevgilisine mesaj attım gelcekmi diye oda senden çekiniyo ters konuşursun felan diye bundan önce ayrılmıştık zaten 4 5 gün oluyo biraz kopuk anlattım ama neyse işte tamam konuştum annesinden izin alınca gelcek dedi çok umutlanmış sevinmiştim sonra msn'e geldi dedi ben gelemiycem annemden izin alamadım dedi tamam dedim izin alamadıysan diyecek birşey yok oda dedi zaten bende istemiyordum dedi sebebini sordum söylemedi ama ben bu kadar özlemişken onunda özlediğini düşünüp en azından gelmek ister diye düşündüm gelmesi sorun değildi çok kırılmıştım hala o kadar özlüyorum ki anlatamam böyle içini ısıtan bir bakış yapar ya sevdiğin onun gibi tekrar baksa ya gelse hiç konuşmasa gözlerine bakıp dalsam uzaklara o bile yeterdi ama istemiyorum diyince orda bitti her seferinde mesaj atmayım diyorum tekrar atıyorum kaç defa oldu ama bu kadar çabuk unutması çok koydu bana dedi soğuttun kendinden dedi naptım da soğuttum birşeysöyle dedim bilmiyorum dedi hep aynı cevap birkere bi kutlamada ben dükkandaydım bunlarda bana süpriz hazırlamışlardı işte çok üzülmüş gelemdiğime yalan uydurup dükkandan çıkmıştım sadece 5 dakika görsem yeterdi benim için cebimdeki son para ile atladım taksiyle gittim dolmuşlada gidebilirdim ama daha çok görmek için o kadar mutlu olmuştuki anlatamam böyle ağladı ağlıycaktı bende en azından sadece gelmesini istemesini istiyodum çok birşeymi istedim ? onun doğum günüde cebimde apra yokken arkadaşlardan borç para toplayıp kolye yaptırmıştım çok beğenmişti anlatcak o kadar şey varki neyi anlatsam bilmiyorum soğumasaydı keşke tamam biraz görüşmediğimizden soğuma ikimizdede illaki olmuştu ama ben düşündümki ilk buluşmamızda ne soğuma kalır nede başka birşey ama buluşmak bile istemiyor çok koydu bana böyle içimde birşey var kaç gündür anlata anlata bitiremedim birde size anlattım inşallah saçma sapan cevaplar veren olmaz çünkü insan kalpten yaralanınca ne gülesi geliyor nede başka birşey yapası... hala çok seviyorum ve çok özledim keşke görsem birşeyleri değiştirmek için değil sadece görmek istiyorum ama bi yandanda istemediği için istemiyorum napcam bilmiyorum

yokmu ilgilenen

• bakalım
  • quote:

quote:

benimde bir kız konum var gerçekten içim içimi yiyor anlatcam ne kadar sürer bilmiyorum ama üşenmeden okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim

bende sevdiğim kızı elde edemedim ama senin gibide aldatılmadım ben kendi halime yanıyorum ama beterin bereti var sözü heryerde karşımıza çıkıyor işte. neyse benim sevdiğim kız 2 3 aylık bi tatile çıktı haziran ayında felan gitti işte bu ayın 15indede geldi yani öyle özlüyodum ki anlatamam tabi bu süre içinde ailesi öğrendi sonra soğumaya başladı soğuduğunu nasıl mı anladım birgün rüyamda onu görmüştüm ama zaten o kadar özlemiştim ki rüyanın bitmesini istemiyordum anlattım rüyamı 5 dk oldu msj yok bekledim bekledim bekledim yarı saat yok "neden cevap atmadın" dedim gelen cevapla şok oldum " yürüyoken mesaj atamadım dedi" dedim "haklısın zor birşey istedim senden yürüken hiç mesaj atılırmı benimde dediğim laf" diye sonra tartıştık tartıştık diyo çok güneş avrdı tel görünmüyodu bilmem ne ama sanırım tartışırken güneş gitti her mesajıma anında cevap veriyodu onun için elimden geleni yapmıştım yarın yani saat 00:00'ı geçtiğine göre bugün bizim arkadaşlar kızlı erkekli benim geçen doğum günümü kutlamaya iftara gelceklerdi benim en yakın arkdaşımın sevgilisine mesaj attım gelcekmi diye oda senden çekiniyo ters konuşursun felan diye bundan önce ayrılmıştık zaten 4 5 gün oluyo biraz kopuk anlattım ama neyse işte tamam konuştum annesinden izin alınca gelcek dedi çok umutlanmış sevinmiştim sonra msn'e geldi dedi ben gelemiycem annemden izin alamadım dedi tamam dedim izin alamadıysan diyecek birşey yok oda dedi zaten bende istemiyordum dedi sebebini sordum söylemedi ama ben bu kadar özlemişken onunda özlediğini düşünüp en azından gelmek ister diye düşündüm gelmesi sorun değildi çok kırılmıştım hala o kadar özlüyorum ki anlatamam böyle içini ısıtan bir bakış yapar ya sevdiğin onun gibi tekrar baksa ya gelse hiç konuşmasa gözlerine bakıp dalsam uzaklara o bile yeterdi ama istemiyorum diyince orda bitti her seferinde mesaj atmayım diyorum tekrar atıyorum kaç defa oldu ama bu kadar çabuk unutması çok koydu bana dedi soğuttun kendinden dedi naptım da soğuttum birşeysöyle dedim bilmiyorum dedi hep aynı cevap birkere bi kutlamada ben dükkandaydım bunlarda bana süpriz hazırlamışlardı işte çok üzülmüş gelemdiğime yalan uydurup dükkandan çıkmıştım sadece 5 dakika görsem yeterdi benim için cebimdeki son para ile atladım taksiyle gittim dolmuşlada gidebilirdim ama daha çok görmek için o kadar mutlu olmuştuki anlatamam böyle ağladı ağlıycaktı bende en azından sadece gelmesini istemesini istiyodum çok birşeymi istedim ? onun doğum günüde cebimde apra yokken arkadaşlardan borç para toplayıp kolye yaptırmıştım çok beğenmişti anlatcak o kadar şey varki neyi anlatsam bilmiyorum soğumasaydı keşke tamam biraz görüşmediğimizden soğuma ikimizdede illaki olmuştu ama ben düşündümki ilk buluşmamızda ne soğuma kalır nede başka birşey ama buluşmak bile istemiyor çok koydu bana böyle içimde birşey var kaç gündür anlata anlata bitiremedim birde size anlattım inşallah saçma sapan cevaplar veren olmaz çünkü insan kalpten yaralanınca ne gülesi geliyor nede başka birşey yapası... hala çok seviyorum ve çok özledim keşke görsem birşeyleri değiştirmek için değil sadece görmek istiyorum ama bi yandanda istemediği için istemiyorum napcam bilmiyorum

yokmu ilgilenen

Okuyan mutlaka vardır.Ama cevap sende bitiyor.Seviyor musun?Seviyorsan onsuz yapamam diyorsan yandın demektir.Bence kızı sende umursama o sana birkaç ay sonra olmadı doğumgününde mesaj atacaktır emin ol..Kızlar böyle yaratıklardır.Ne yaparsan yap yaranamazsın.Ben kızın doğumgününü kutlamaya taa 500km yol gittim,kız olmaz buluşamam seninle dedi moron..Bırak takma böyle şeyleri sana kız mı yok?Ne kadar erken kızı bırakırsan o kadar çabuk atlatırsın olayı bilmiş ol.Yoksa bu kızın senle çıkacağı falan yok.Belli ki yedekte tutuyor.Yedek oyuncu olma.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

quote:

yokmu ilgilenen

Okuyan mutlaka vardır.Ama cevap sende bitiyor.Seviyor musun?Seviyorsan onsuz yapamam diyorsan yandın demektir.Bence kızı sende umursama o sana birkaç ay sonra olmadı doğumgününde mesaj atacaktır emin ol..Kızlar böyle yaratıklardır.Ne yaparsan yap yaranamazsın.Ben kızın doğumgününü kutlamaya taa 500km yol gittim,kız olmaz buluşamam seninle dedi moron..Bırak takma böyle şeyleri sana kız mı yok?Ne kadar erken kızı bırakırsan o kadar çabuk atlatırsın olayı bilmiş ol.Yoksa bu kızın senle çıkacağı falan yok.Belli ki yedekte tutuyor.Yedek oyuncu olma.

Oracıkta döverdim onu Nasıl bi terbiyesizliktir bu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

quote:

yokmu ilgilenen

Oracıkta döverdim onu Nasıl bi terbiyesizliktir bu ya

Böyle seyleri artık normal karsılıyorum.Herkes farklı şekilde çekiyor abicim.Ama bizim en büyük sorunumuz sevmemiz.Zaafımız bu 1 ay sevdiğim kıza taktik yaptım.Kız peşimden koşuyordu.Dayanamadım kendim oldum.Değer veren,çok seven erkek profiline döndüm aman dedim ben üzüleyim o üzülmesin.Ne oldu biliyormusunuz 1.5 ay sonra dediki ben senin kadar sevemiyorum.İlerde herşey daha kötü olucak ayrılsak mı?
    İlk başlarda üzüldüm kahroldum.2 gün cektim aşk acısını 3.kez ayrılıyorduk.Düşündüm dedim ne oluyor lan bana 3 oldu 3 ne üzülüyorsun daha bırak gitsin.Bıraktım gitti seviyormuyum belki evet üzülüyor muyum kesinlikle hayır.Dönse döner miyim hayır.Neden dönsem ne olucak yine duygularımı gizleyip peşimden koşturucam.Sonra üzüntülü bi anında herşeyi silip yine o duygulu erkek profiline dönücem.1-2 ay sonra dicekki yapamıyoruz olmuyor üzülcem mi evet.Severken taktik yaparsın 1-2 ay sonra taktiği bıraktığın gibi artık kız senden sıkılır.O yüzden taktik felan yalan önemli karşındakinin senden ne istediği.Birde sevdiğin durumda taktik yapacak insan ben daha tanımadım.Bir ilişki baştan kokar kardeşim karşılıklı taktik yaparak en fazla süreyi uzatırsın.Sonrası yine aynı ayrılık.Bir kız senle aynı şeyleri istemezse o ilişki bir yerde kopar.

• @k.G.
    Sanırım haklısın dostum.
  • quote:

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Bu davranışları doğru kişiyi bulduğumuza inana kadar yapacağız.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

işi çözmüşün zaten, ihanet sana yaramış

• quote:

Orijinalden alıntı: 360°

Kaçmasın

bugün stajı bitiyor bügün pasajda son günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdmondDantes

quote:

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Bu davranışları doğru kişiyi bulduğumuza inana kadar yapacağız.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

işi çözmüşün zaten, ihanet sana yaramış

Napalım dostum. Çok sevdiğimizi öküz gibi belli edersek sonuç negatif :)

• Kendi Kendime verdiğim öğüt;

Ne %100 duygusal ne de %100 mantıklı olacaksın. Her konuda ölçülü olacaksın... Sağa sola sapmadan düz bir çizgide yürüyeceksin... Gerektiği zaman sevgini göstereceksin, gerektiğinde ciddi olduğunu karşındakine hissettireceksin... Sabırlı olacaksın ama derviş olmaya çalışma, yeri geldiğinde tepkini göstereceksin. Üzüntünü de sevincini de gizlemeye çalışma... Doğal olacaksın. Sürekli kendini suçlamayı bırak... Herşeyden önce kendine değer verecek, kimse sana saygı göstermese bile; sen kendine olan saygını, asla kaybetmeyeceksin...

"İki insanın iyi geçinmesi hiç kusursuz olmalarıyla değil, birbirlerinin kusurlarını hoş görmeleriyle sağlanır."
  • Kızla ayrıldıktan sonra 2 aydır sürekli bir laf sokma,asagılama,kalp kırma cabasındaydık. Dün öyle bir mesaj atmıs ki evlat acısı gibi koydu. Tabi bunun üzerine bende saydım birseyler.

Sabah da ''böyle olmayacak artık konusmuyoruz burayada kadar'' gibi birseyler yazdım. Kız da ''bilmiyorum boyle oldu senı kırmak ıstemezdın ama sende benı kırdın '' gibi eyler yazdı. Kendımıze cekıduzen verelım dedık ve su an insan gibi konusuyorz ama ben hıc mutlu degılım bu durumdan.

Boyle konusunca sankı arkadas gibi oluyoruz ama ben onu daha unutamadım. Bir yanım onunla konusmak istiyo sürekli. Napıcagımı bilemiyorum. İki ucu b.klu degnek.

Nasıl bir yol uygulasam. Kızı her fırsatta tersledim 2 ay boyunca konustuk. Simdi insanca konusuyorum 3 gün sonra sıkılmasın. Bu kız milletini çözemedim çünkü.
  • @knotaqram34

Bence aranızda bir dengesizlik uyum sorunu var. Bana gelen yazdıklarındaki ilk intiba kızın biraz dengesiz olduğu seninde sanki birkaç konu hata yapıp kızın kendi dünyasına yansıyan bu olumsuz gelişmelerde kızın dengesizliğine uğramış.

Gerçi formül şu ; eğer gerçekten mutlu hissedemiyorsan ayrılıcaksın, ama illa o o diyorsan o zaman aranızdaki sorunları konuşun ve çözün..

Aslında biraz detaylı anlatsaydın ? tam olarak net anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLaSs -- 21 Ağustos 2010; 14:03:42 >
  • @knotaqram34
    Şimdi iyi davran sakin ol. Belli bir zaman sonra tamamen kopmaya çalış. Sen ona artık arkadaşta kalmak istemiyorum de :) Bak bakalım neler olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

@knotaqram34
    Şimdi iyi davran sakin ol. Belli bir zaman sonra tamamen kopmaya çalış. Sen ona artık arkadaşta kalmak istemiyorum de :) Bak bakalım neler olacak :D

Eğer kız onunla arkadaş kalmak gibi bir niyeti varsa o zaman hiç uğraşmasın neden dersek ? zorla güzellik olmaz çünkü ondan yani..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.