Şimdi Ara

Sevdiğiniz kızı elinizde tutabilmek için yapmanız gerekenler. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
4
Favori
9.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlerde yapılan yanlış şudur dengesiz ilişkiler. Kendinizden üst birisini seviyorsunuz sonrada üzülüyorsunuz. Her zaman daha iyi alternatife sahip olanlar diğerini terk eder. Bu doğal bir sonuçtur. Uzun uza burada şöyle davran böyle davran muhabbeti sonuç vermez.

Bu hem erkek hemde kız için geçerli.

Benden hoşlanan çok kız var ama ben hiçbirinden hoşlanmıyorum. Şimdi hoşlanmadığım hatunlar hayal kuruyor. Falan fistan sonuç ney hüsran. Halbu ki kendini sevebilecek birine baksa mutlu olacak. Herkes mutsuzluğunu kendi seçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Merhabalar dostlar,
    17. yasindayim ve ilk kez bir kizla 2 ay 4 gun once cikmaya basladim.2 gun oncede ayrildi benden.Durumum biraz farkli belki, bazi seyler icin kendimi tuttum.Elimde olmasina ragmen bazi seylerden kacindim.1. ay olmadan bir konusma sonrasi ayrilalim gibi bir sey cikti onu toparladim bir sekilde ondan sonra daha SIKI olucagimizi dusundum, hatta bunun icin konusmustum belki de. Bir sure sonra bi kac derin mesaj atttim kendim kasindim heralde belki de bir erkegin yapmicagi bir sey yaptim sanirim, bunun sonucu ondan cok daha derinleri geldi ben ilk iliskim icindeyken o bilmem kac kusurdaydi bunu biliyordum daha once soyledi zten ama msjlarda bi kac bir sey daha barindiriyordu.O gece uyuyamamistim ertesi gun bulusup yine hallettim her seye ragmen bir sey icindeydim belki degistiririm diye dusundum acikcasi. Yaklasik 1 hafta sonra son sene ve sinavlarla ilgili bir mesaj geldi ondan benim bir basit hareketim yuzunden, bir gun gecti onu da bir sekilde hallettim yine brlikteydik.Ama bunlar oldukca benim inancim kayboluyordu sanki eskisi gibi degildim. Ven en son iki gun once her sey oldu, en yakin kiz arkadasinin sevgilinin dogum gununu kutlucaktik ( bizden 1 hafta sonra baslamisti onlar ama bayagi ilerlediler anlamissinizdir :)). Gittik ilk basta iyiydi en yakin erkek arkadasi (kardesim diyor), ben, en yakin arkadasi ve sevgilisi ve kuzeni(erkek) ve onun bir erkek arkadasi daha toplam 7 kisiydik.Arada en yakin arkadasi ve sevgilisi ile birlikte oluyorduk 4 kisi normalde ben o ortamda sessiz olurdum, bundan da sikayetciydi hatta o gun ilk basta gelmemi istmedi sen konusmuyosun sana bakiyim derken onlardan kopucam gibi ama ben halledicem artik diye gittim.ilk basta muhabbete katildim filan iyidi yani hersey.Sonra bi ara bir mevzu gecti ve ondan sonra kabuguma cekildim sayilir (konu o ve benim iliskim uzerine idi ve sinirim bayagi bozuldu acikcasi) ondan sonra surekli yakin kiz arkadasi ve sevgilisi ile onun disinda kardesim dedigi cocukla yalniz konusmaya basladi benim yanima oturmamaya basladi filan.Baska bir yere gittik, elimi attigimda geri itiyordu surekli kardesim dedigi cocugun yanindaydi onu ne zamandir gormuyorum diyordu( evet son zamanlarda cok gorustuk ve onla da az gorusmustu dogruydu ama sonra biraz abartti). Ayrilmadan once kotu bir sye olucagini iyice anladim ve en sonunda kardesim dedigi cocuk senle bir konusalim dedi, eger boyle devam edersen %80 kaybediceksin dedi onu (3 senedir aileden de yakin biri olmus biriydi bu cocuk). Dedim napiyim, su ortamda cok sessizsin gibi bir seyler dedi.En sonunda herkez dagilirken ben bu cocukla otobuse bindim artik bana bakisi bile degismisti zaten belliydi.Otobuste ayni sekilde dedi cocuk %90 yurumez artik dedi, hatta nasil cikiyorsun bunla ben olsam cikamazdim dedi hakliydi aslinda bazi seyler bildikten sonra zor da olsa inandim bir sekilde.Neyse isin zor filan gecti boyle sabah sakin kafayla konusuruz onla da o zaman konusursun dedi.Aksam eve geldim ondan sonra eve vardiniz mi askim diye mesaj atmistim, biraz sonra artik ayrilalim ben SIKILDIM diye mesaj atti bende cevap atmadim bugune kadar, anlamistim zaten gece davranislarindan az cok bu sefer duzeltmeye de calismicam dedim.O gece de hic uyuyamadim uykusuz 4.cu gecem oluyordu artik.Su zamana kadar da mesaj atmadim, dun gece facede de girip degistirmis durumu ( normalde orada ilan etmzdim ama ihtiyac old dusunup yapmistim onu ).

Bilmiyorum anlatmak istedim biraz da rahatlamak icin heralde. Yorumlarnininz icin simdiden tesekkurler :), Biraz uzun oldu ama bir yere dokmem gerekiyodu gerci annemle bile konustum o da beni rahatlatti ama yetmedi galiba bu :))

Yazını okudum dostum.Her ne kadar çoğu zaman kızların suçu olduğunu düşünsek de arsızlığımız ve sevgiye açlığımız yüzünden bırakacağım,ilgiyi alakayı keseceğim,mesaj atmayacağım diyen kişilere mesaj attığımız görülür.Zaten bir insan uğraşacağı bir ilişki ister.Yani monoton bir ilişki olacağını bile bile ona gitmek istemez.Biraz hareketli,biraz heyecanlı bir ilişki ister.Seninki de böyle olmuş sanırsam.Ortamda konuşmama sorununu aşman gerekebilir bence.Utangaç gördüm seni baya.Bunu yenmen dileğiyle,iyi akşamlar.

• Evet evet evet gene bir kez daha dertler sıkıntılar her saat ve dakikalar geçtikçe deniz kıyısına vurulan dalgalar gibi bakıyorum da tekrar gelmiş :))

Üzülmeyin arkadaşlar terk eden her zaman kaybeden taraf olur. Terk edilen de her zaman tecrübe sahibi olup kazançlı durumda olur.

Ben o yüzden artık kızlara gereğinden fazla değer vermeyeceğim. Adamına göre muamele yapıcam. Hatta daha bir çok şey.. uzun olucak diye kısa kesiyorum.. :)

@C£nq

Dostum hikayeni okudum. Gerçekten çok üzücü bir durum ama bir durum tespiti yaparsak sana.. İhtimalleri söyliyim sana bana göre yani..

1. Kız seni istememiş o dogum günü partisine ? ama sen illa gelcem askım olur mu seni neden tek bırakayım gibi bişeyler etmişsin ama neyseki bi şekilde gitmişsin.. Hadi bunu geçtim ama önemli bir nokta puzzleri birleştiricem..

2. Hadi gittik ortamdayız ee içerdekiler bazı dedikodu yapıyorlar. Ve o kızda hangi hakla seni küçük düşürmemesi yerde yani susması yerde ağzını açıp elaleme malzeme gibi verip ilişkinizi anlatması büyük bir aptallık kusura bakma dostum ama manzara öyle..

3. O çocuk işte asıl oğlan.. O çocukla teketek konuşuyordu neymiş uzun zamandır görüşmüyorduk biraz lafladık. Yalan.. Her o partide çok sıkıfıkıysa vardır bişeyler onda..

4. Çocuk sana ikidebir ayrılırsınız oğlum bak görüceksin ayrılırsın ya destek olucağına o çocuk ki ee tabi kendisi çıkıcağı için doğal olarak :) köstek olmuş sana..

5. O kız bilmiyorum şuanda çıkıyor mu ? çıkmıyor mu o çocukla ama bana çıkıyor gibi geldi. Yada şuanda flört ediyorlar yani konuşuyorlardır ama yakında duyar veya görürsün..

SONUÇ

Kızın kafasında sen bitmişsin ve yerine başkası gelmiş. Artık kız senden haz alamıyor. Başkası onu demek ki mutlu edebiliyormuş senin haberin yok yani.. Kısacası Fikren seni aldatmış kafasında ama diğer anlamda bilmiyorum ama dediğim gibi yakında ya çıkar kokusu yada şuanda çıkıyorlardır.

Ayrıca kız sana geri dönmediyse boşver zaten göbek atmıştır şu şartlara baktığımda.. boşver şimdi senin tek hedefin var.. Eğitim hayatına devam et sağlam bir şekilde oku adam ol gerçekten para ve güç sende olduktan sonra alayı senin olur dostum.. Ha zamanla birisini gene bulursun çevreni sıcak tut yada piyasaya biraz göz at yeterli

Ben artık kız arkadaşım yok diye takmıyorum. Her gün dışarda birisini görmem beni mutlu ediyor öylede.. Hem istesem birisiyle tanışır 1 hafta içinde flört temasını bağlayıp 2 yada 3 hafta çıkarım. Ama şuanda başka şeyler düşünüyorum. Hayat boş sen durma pompola çoş.. Hızlı yaşa genç öl..

• @quantum-c evet hocam utangacligim yenmek degilde konusma istemiyorum her zamna her ortamda, mesela okul arkadaslarimin oldugu bir ortamda konusmaktan hic mi hic cekinmem. Ama oyle cok tanimadigim admalar arasinda cok konusmam aklimdan hep bi seyler gecer ama konusamam, bir turlu su olayi duzeltemedim zaten :(

@Balass hocam 1) ilk basta dedigi gibi gelceksne konus ama dedi sonra gelme sen konusamicaksin biliyorum yapti, bende biraz dustum ondan sonra tam ben otobusten incekken istersen gel filan dedi kiz arkadasi da sen gelmek istiyosan gel diyordu zaten sonra tmm dedim aradim gleiyorum dedim.
    2)Zaten yaptigi o aptalliktan sonra kafam dnak etti hocam, eger ayrilmasaydik buyuk bir kavga olurdu heralde.Hadi ordaki 4 kisi her seyi biliyor en yakin kisiler bu kiza ama diger 2 kisi var sonucta birisini benim de tanimisligim var ama digerini ikimizde yeni tanidik.
    3-4-5) o cocuk dedigim hakikatten kardesi bana oyle demesi gercekten beni dusundugu icin.3 yildir kardesler diyiyim sana ikiside birbirinin her seyini bilir.

Ama soyle bir sey oldu ikimizinde tanimadigi cocukla biraz fazla konustu zaman gectikce, umarim alkol etkisini gosterince beni de ayrilmayi hedef alarak oldu bu olay yoksa gercekten moralim sifir olur.
    Zaten bu sene istedigim bir yeri kazandiktan sonra hayatimi degistiricme bu iliskiden bunu cikardim.Sayenizde acim bayagi hafifledi hatta aylarca atamam dedigim sey 1 haftada unutcak gibiyim.Aglamadim da ilk ayrilalim dediginde itiraf ediyim agladim ama ondna sonra aglamadim.Acikcasi bir sure sonra her an bitibilecek gozuyle bakmadan yorulmustum ama ne olursa olsun ben bitirmicektim, nedenim de yoktu.Bitirdi gitti diyorum baska bir sey soylemiyorum.

• Böyle taktiğe falan gerek yok abi , eğer taktikle elinde tutuyorsan kızı , taktiklerdir kızın sevdiği sen değil.
    Eğer saçmalayıp basıp gidiyorsa gitsin , takılsın , kendi bilir. En azından sahte bi' ilişkide dürüst bi' durum yaşamış olursunuz.
  • @C£nq

Dostum kusura bakma o asıl çocuğu başkasıyla karıştırmışım :) herneyse yani o kişi işte biraz p.çlik yapmıştır senin kıza o yüzden kafası allak bullak olunca olucağu böyle olmuş.

Boşver sıkma canını 1,2 haftaya kalmaz başkasıyla bir bakmışsın konuşuyor olursun.. Biz neler gördük geçirdik bu senin yaşadıkların çok normal.. geçer buda geçer ;)

@ClassRouGe

Dostum taktik şart.. Ha taktik sayesinde mi seviyorum kız arkadaşımı elbette hayır.. Ama hayatta bazı şeylerin önlemini almak zorundasın yoksa sonra üzülen karşı taraf değil sen oluyorsun. Elbette insan kendi davranıcak ama gerektiğinde de fazla dürüst olmayacak.. Fazla dürüst olmak bile bazen insanlara iyi gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs

@C£nq

Dostum kusura bakma o asıl çocuğu başkasıyla karıştırmışım :) herneyse yani o kişi işte biraz p.çlik yapmıştır senin kıza o yüzden kafası allak bullak olunca olucağu böyle olmuş.

Boşver sıkma canını 1,2 haftaya kalmaz başkasıyla bir bakmışsın konuşuyor olursun.. Biz neler gördük geçirdik bu senin yaşadıkların çok normal.. geçer buda geçer ;)

@ClassRouGe

Dostum taktik şart.. Ha taktik sayesinde mi seviyorum kız arkadaşımı elbette hayır.. Ama hayatta bazı şeylerin önlemini almak zorundasın yoksa sonra üzülen karşı taraf değil sen oluyorsun. Elbette insan kendi davranıcak ama gerektiğinde de fazla dürüst olmayacak.. Fazla dürüst olmak bile bazen insanlara iyi gelmiyor.

Başıma geldi , ben dürüst iken o taktik maktik bi'şeyler yapıyor saçmalıyordu , ayrıldım. Bi'şeyler oldu barıştım , samimiyetine inandım bu sefer ki , asla ama asla güvenmiyordum ona ama bunu da ona söylüyordum. Fakat 1 gün geçmeden kendi ayrıldı. Basit kişilikte insanlarla uğraşmak zor , bu yüzden insan arkadaşlarını düzgün seçmeli. Basit kişilikli olmasa bile bunu maharet olarak görmemeli , öyle görenler onlardanda aşağılık.

• Tecrübe,tecrübe ve yine tecrübe.. Yaşamadan gerçekten öğrenilmiyor. Şuan burada ne yazılırsa yazılsın,ne çizilirse çizilsin onu yaşamayan kişi hiçbirşeyi anlayamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs

@ClassRouGe

Düzeltemiyorum ama class rogue olan kısma yazıyorum mantıksız iş saçmadır aşkla ters düşer ama sonuçta mantık olmazsa olmaz mantık evliliği diye de bir şey var

Edit:Düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 19 Ağustos 2010; 21:04:27 >
  • Bir de surekli bana son seneden dolayi ayrilma teklifi getirdi ve gercekten cok calisiyor.Ozel ders mi dersiniz dershane mi dersiniz testlere kapanma mi derseniz.Eger bu ayriliktan sonra sinavdan once biriyle cikmaya baslarsa gidip iki cift laf edicem, kendini kandirmaya devam et diye.Cunku daha baslamadan once bana karsi icinde bir sey yoksa bosuna baslamayalim sonradan br anda olmaz bu gibi laflar ettim konusmalardanda anladigim o kadar kisi arasindan bana karsi bir seyler hissetti tabi cok iyi rol yapmiyorsa.

Icimdeki bazi seyleri anlatmak beni rahatlatiyor acikcasi SIktiysam kusuruma bakmayin :)), Ama bir sey ogrendim karsidakinin soyledikleri artik beni o kadar cok etkilemicek.Universite hayalleri yaptik, hatta onun icin sirf kendimi deli gibi calismaya adicaktim ayni yere gidelim diye yada ben burda kalirsam ben de yaninda kalirim diye (bunu istemiyordum ama soylemesi bile insani o an ne kadar cok etkiliyor tahmin edebilirsiniz, burasi da Izmir kotu bir universite enti degil gerci :)).

Bi ara bulustugumuzda ne olursa olsun bundan oncekileri unutman lazim, yoksa olmaz ayni olur ozgun bir sey olmaz gibi konustum ve bana inanyorum onlardan farklisin gibi bir sey soyledi.Inancsizlik arasinda o kadar cok etkiledi beni bu sozleri bilmiyorum.Onun ustune basit bir SIKILDIM mesaji ve bitirmesi, inanilmaz garip cok da uzun degil 2 aylik bir sure, bunlari soylemek zorunda da degildi o da farkindadir ama soyledi ustune boyle olmasi insan nasil olur diyor, cok ama cok garipsiyor belki duygularimin disa vurumunu engelledim 2 gunde ama icimde bi yerde gitmiyor bu dedikleri surekli zihnimde ve kulaklarimda cinliyor.

• Her gece farklı bir iyi geceler,sabah farklı bir günaydın mesajı attım. Hep alttan aldım,seni seviyorum dedim. Sensiz yapamam dedim. Onun için Ankaraya gittim. Sonuc ne 19 Haziranda ayrıldık. Sebep; O beni benim onu sevdigim kadar sevememis.

Sonrasında ne mi oldu ? Kızla hala konusmaya devam ettik. Beni kıskandı,umut verdi. Ve 16 agustosta tamamen konusmayı kestik. Kız arkamdan zerre üzülmedi.

Kızın eski cıktıgı,ona hep kötü davrandı,sürekli tartıstılar,cool bir tipti. Ve söz hakkı bile tanımadan kızdan ayrıldı. Sonuc; kız arkasından defalarca yalvardı,face'de sürekli özledim,seviyorum hala gibi seyler paylastı. Yaklasık 2-3 ay ask acısı cekti(ya da o oyle sandı).

Sonra benimle tanıstı ask acısını unutunca da ayrıldı. Bu kız bir de ilkokul arkadasımdı.

EK: Tip konusuna ben katılmıyorum. Şahsen cıktıgım kızlar hep çirkindir. Cevremdekiler hep ''yakısıklısın,elini sallasan ellisi niye o'' diyolar. Sebebini bilmiyorum ama çirkin kız daha çok sever,daha cok baglanır gibime geliyo. Çirkin dediysem bana göre tatlı,hoş,vakit gecirmekten hoslandıgım birisi millete göre çirkin.

EK-2: Ulan bu kızlar nasıl bi yapıya sahip hala çözemedim. Seviyorum işte. Ulan daha ne istiyosunuz,seviyoruz,size deger veriyoruz,herseyi size göre ayarlıyoruz. Sonra ayrılmak istiyolar.

Bundan sonra sevmek yok. Vur-kaç.

• @Itachi.Uchiha
    Dostum cebimde bozuk para taşımıyorduk bir sonraki buluşmamızda. Toplam hesap 8 TL. Adama çıkartıp 200 TL veriyorum. Bozuk yok mu diye soruyor bana, bende kıza soruyorum. O da mecburen vermek durumunda kalıyor. :) Yani olayı ben verecektim ama bozuk yoktu durumuna getiriyorum. Kız da eşek değilse anlar zaten ne demek istediğimizi

@C£nq
    Yaşın bize göre biraz küçük. Daha yaşayacağın çok şey var fazla takma kafana.
    Sana abi tavsiyesi olarak şunları söyleyebilirim. Öncelikle kendine güven. Sanki bütün hatunlar senin peşindeymişçesine davran. Artist artist takıl :) Bak gör herşey nasıl değişiyor.
  • Konu biraz amacından sapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intoxicated

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Kendim şahsen ihanete uğradım ve çok kötü aşk acısı çekiyordum. Daha yeni yeni sıyrılıyorum bu ruh halinden. İhanete uğramadan kendi planımı yapıp içimdekileri dökmek iyi geldi açıkçası.

Ama ne yazık ki diğer arkadaşlar benim yaptığımı yapamıyorlar.
    Hep aynı bahanelerle bırakıp giden kızlardan çokça bahsedilir oldu forumda. Ve burada tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim deneyimlerden ve deneyimlerinizden faydalanarak bu konuyu sürekli aktif tutmak biz ERKEKLERİN yararına olacaktır. Buna eminim.

Şimdilik benim tecrübelerimden dolayı düşüncelerim şu şekilde:

İş hayatına başlamaktan mıdır nedir, bilmiyorum. Artık günlük ilişki yaşamak istemiyordum. Ciddi olsun diye düşündüğüm 3 kişi de fos çıkınca kendimi yapayalnız hissettim. Ve tam o anda karşıma aşık olduğum insan çıktı. 7 ay boyunca gözüm ondan başkasını görmedi. Hala görmüyor. Aşk yaşamak zor birşeymiş bunu anladım. Yalnız aşkımın ihanete kurban gitmesine acıyorum.

Şu an onu takıyor muyum? Evet takıyorum. Ama belli mi ediyorum hayır. Zaten utancından arayamıyor. Ama 10 güne kadar yüzyüze geleceğiz. O zaman bende kendime hakim olup umursuzca davranacağım. Kaale almayacağım. Bunu yapmak zorundayım. Kendimi bu şekilde rahat mı hissedeceğim bilmiyorum. Ama onun kendisini bir ilah gibi görmesine de müsade edemem.

Bu ilişkimden sonra iyice anladım. Aşk güzel birşey ama dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırmayacaksın. Aldatmaya yeltenir gibi yapacaksın ama aldatmayacaksın. Başkasında gözün varmış gibi yapacaksın ama başkasına bakmayacaksın. Yani kızın aklında "Onu kaybetmemem lazım" diye bir düşünce sürekli olmalı. Şuan eminim bu paragrafı okuyan herkes benle aynı şeyi düşünüyor. Çünkü biz sürekli "Onu kaybetmemem lazım" deyip ona göre davrandık. Sürekli alttan almak durumunda kaldık. Bu da onların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına neden oldu.

Aldatılacağımı fark ettikten sonra kurduğum plan ve ihanete uğrayan aşkımın hikayesini okumak için TIKLA

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

O son paragraftaki yazdıklarını %90 uyguladım. Sonuç : Ayrılık

Son paragraftakilerin %95inin tersini uyguladım hep iyi oldum sonuç: Ayrılık

Hacı, her iki sonuçta ayrılığa çıkıyor, benim önerim kafana takma.
    Benim hayat felsefem bu arkadaş. Kafana Takma
    Güneşli günler göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Konu biraz amacından sapıyor

Alakası kalmamış bile

okudum bayağı karışık olmuş..

ben kendi yerime gideyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Her gece farklı bir iyi geceler,sabah farklı bir günaydın mesajı attım. Hep alttan aldım,seni seviyorum dedim. Sensiz yapamam dedim. Onun için Ankaraya gittim. Sonuc ne 19 Haziranda ayrıldık. Sebep; O beni benim onu sevdigim kadar sevememis.

Sonrasında ne mi oldu ? Kızla hala konusmaya devam ettik. Beni kıskandı,umut verdi. Ve 16 agustosta tamamen konusmayı kestik. Kız arkamdan zerre üzülmedi.

Kızın eski cıktıgı,ona hep kötü davrandı,sürekli tartıstılar,cool bir tipti. Ve söz hakkı bile tanımadan kızdan ayrıldı. Sonuc; kız arkasından defalarca yalvardı,face'de sürekli özledim,seviyorum hala gibi seyler paylastı. Yaklasık 2-3 ay ask acısı cekti(ya da o oyle sandı).

Sonra benimle tanıstı ask acısını unutunca da ayrıldı. Bu kız bir de ilkokul arkadasımdı.

EK: Tip konusuna ben katılmıyorum. Şahsen cıktıgım kızlar hep çirkindir. Cevremdekiler hep ''yakısıklısın,elini sallasan ellisi niye o'' diyolar. Sebebini bilmiyorum ama çirkin kız daha çok sever,daha cok baglanır gibime geliyo. Çirkin dediysem bana göre tatlı,hoş,vakit gecirmekten hoslandıgım birisi millete göre çirkin.

EK-2: Ulan bu kızlar nasıl bi yapıya sahip hala çözemedim. Seviyorum işte. Ulan daha ne istiyosunuz,seviyoruz,size deger veriyoruz,herseyi size göre ayarlıyoruz. Sonra ayrılmak istiyolar.

Bundan sonra sevmek yok. Vur-kaç.

Mesajında çok önemli görünen yerleri vurguladım. Zaten benim konu başındaki mesajımda bunları dile getirmiştim. Tekrar okumanı tavsiye ederim. Biz sevgimizi çok belli ettik. İnanır mısınız, bir kaç gün önce kuzenimle konuştuk bu konuyu neden olmuyor neden kaybediyoruz diye. Söyledim biz sevgimizi çok belli ediyoruz falan dedim. Söylediklerime hak verdi.
    Ve kırmızı ile belirttiğim nokta da ise bizde o şekilde takılacağız arkadaşlar. :) Bunu defalarca vurguladım gene vurguluyorum. Sünepe gibi boynumuz eğik, akıllı uslu çocuk görüntüsünden sıyrılıp havalı, artist, kendimizi birşey sanan, bütün hatunlar bizimmiş gibi davranırsak sonuç pozitif.

Ben ayrıldığım kıza şunları söyledim ve yaptım o gün.
    Dedim "sen kendini ne zannediyorsun. Çok mu güzel olduğunu düşünüyorsun. Şu haline bak iğrençsin. Pislikten bir farkın yok. Dokunsam elim kirlenir diye korkuyorum. (Bu arada sabahtan ilk görüştüğümüzde sormuştum nasıl görünüyorum diye, çok şık görünüyorsun demişti. yani baya cesaret almıştım ) Ben senin gibi 100'lerce bulurum." Bak dedim ve fotoğraf makinamda kızlarla yanyana olan bir kaç fotoğrafımı gösterdim. Bunları görüyor musun dedim. Bunlardan bilgisayarımda farklı farklı kişilerle sürüyle fotoğrafım var dedim. Sen benim sadece sana muhtaç olduğumu sanıyorsan yanılıyorsun dedim. Sen kimsin ki ben sana kalayım kızım dedim.
    Üniversiteyi bitirdim. 3 yıldır sürekli aynı işyerinde çalışıyorum. Altımda arabam cebimde param. Tip desen tip. Kültür desen kültür. Bir kızın gerçekten istediği herşeye sahibim dedim. Ya sen dedim. Neye sahipsin? Ben sana söyleyim. Hiç birşeye sahip değilsin. Güzel olduğunu sanan arkadaşlarıyla bile güzellik bakımından yarışan birisin dedim. bunun dışında hiç birşeyin yok dedim. Haa bana güzel mi görünüyorsun şuan hayır dedim. En başta herkese güzel görünürsün ama insanlar seni tanıyınca benim gibi düşünecekler çok yazık dedim.

Bunları söylerken tek bir kelime bile edemedi. Sanırım ömrü billah bunları unutmayacak :)
    Sizde bunu yapın bak, nasıl koşacaklar peşinizden :) Benim aldığım haberlere göre verdiğim parfümü sıkıyormuş üzerine arada

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Konu biraz amacından sapıyor

Alakası kalmamış bile

okudum bayağı karışık olmuş..

ben kendi yerime gideyim

Düzeltiriz Seninde o muhteşem şiirlerin vs ile mesajlarını görmek isteriz

Edit:

quote:

Ben ayrıldığım kıza şunları söyledim ve yaptım o gün.
    Dedim "sen kendini ne zannediyorsun. Çok mu güzel olduğunu düşünüyorsun. Şu haline bak iğrençsin. Pislikten bir farkın yok. Dokunsam elim kirlenir diye korkuyorum. (Bu arada sabahtan ilk görüştüğümüzde sormuştum nasıl görünüyorum diye, çok şık görünüyorsun demişti. yani baya cesaret almıştım ) Ben senin gibi 100'lerce bulurum." Bak dedim ve fotoğraf makinamda kızlarla yanyana olan bir kaç fotoğrafımı gösterdim. Bunları görüyor musun dedim. Bunlardan bilgisayarımda farklı farklı kişilerle sürüyle fotoğrafım var dedim. Sen benim sadece sana muhtaç olduğumu sanıyorsan yanılıyorsun dedim. Sen kimsin ki ben sana kalayım kızım dedim.
    Üniversiteyi bitirdim. 3 yıldır sürekli aynı işyerinde çalışıyorum. Altımda arabam cebimde param. Tip desen tip. Kültür desen kültür. Bir kızın gerçekten istediği herşeye sahibim dedim. Ya sen dedim. Neye sahipsin? Ben sana söyleyim. Hiç birşeye sahip değilsin. Güzel olduğunu sanan arkadaşlarıyla bile güzellik bakımından yarışan birisin dedim. bunun dışında hiç birşeyin yok dedim. Haa bana güzel mi görünüyorsun şuan hayır dedim. En başta herkese güzel görünürsün ama insanlar seni tanıyınca benim gibi düşünecekler çok yazık dedim.

Bunları söylerken tek bir kelime bile edemedi. Sanırım ömrü billah bunları unutmayacak :)
    Sizde bunu yapın bak, nasıl koşacaklar peşinizden :) Benim aldığım haberlere göre verdiğim parfümü sıkıyormuş üzerine arada

Kralsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 20 Ağustos 2010; 0:08:34 >

• @ hero4262321 Çok acımasızsın
  • quote:

@Itachi.Uchiha
    Dostum cebimde bozuk para taşımıyorduk bir sonraki buluşmamızda. Toplam hesap 8 TL. Adama çıkartıp 200 TL veriyorum. Bozuk yok mu diye soruyor bana, bende kıza soruyorum. O da mecburen vermek durumunda kalıyor. :) Yani olayı ben verecektim ama bozuk yoktu durumuna getiriyorum. Kız da eşek değilse anlar zaten ne demek istediğimizi

Hocam birazda şansa bağlı oluyor ama o Kesin bi yol lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -rockk-

quote:

Orijinalden alıntı: Intoxicated

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Kendim şahsen ihanete uğradım ve çok kötü aşk acısı çekiyordum. Daha yeni yeni sıyrılıyorum bu ruh halinden. İhanete uğramadan kendi planımı yapıp içimdekileri dökmek iyi geldi açıkçası.

Ama ne yazık ki diğer arkadaşlar benim yaptığımı yapamıyorlar.
    Hep aynı bahanelerle bırakıp giden kızlardan çokça bahsedilir oldu forumda. Ve burada tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim deneyimlerden ve deneyimlerinizden faydalanarak bu konuyu sürekli aktif tutmak biz ERKEKLERİN yararına olacaktır. Buna eminim.

Şimdilik benim tecrübelerimden dolayı düşüncelerim şu şekilde:

İş hayatına başlamaktan mıdır nedir, bilmiyorum. Artık günlük ilişki yaşamak istemiyordum. Ciddi olsun diye düşündüğüm 3 kişi de fos çıkınca kendimi yapayalnız hissettim. Ve tam o anda karşıma aşık olduğum insan çıktı. 7 ay boyunca gözüm ondan başkasını görmedi. Hala görmüyor. Aşk yaşamak zor birşeymiş bunu anladım. Yalnız aşkımın ihanete kurban gitmesine acıyorum.

Şu an onu takıyor muyum? Evet takıyorum. Ama belli mi ediyorum hayır. Zaten utancından arayamıyor. Ama 10 güne kadar yüzyüze geleceğiz. O zaman bende kendime hakim olup umursuzca davranacağım. Kaale almayacağım. Bunu yapmak zorundayım. Kendimi bu şekilde rahat mı hissedeceğim bilmiyorum. Ama onun kendisini bir ilah gibi görmesine de müsade edemem.

Bu ilişkimden sonra iyice anladım. Aşk güzel birşey ama dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırmayacaksın. Aldatmaya yeltenir gibi yapacaksın ama aldatmayacaksın. Başkasında gözün varmış gibi yapacaksın ama başkasına bakmayacaksın. Yani kızın aklında "Onu kaybetmemem lazım" diye bir düşünce sürekli olmalı. Şuan eminim bu paragrafı okuyan herkes benle aynı şeyi düşünüyor. Çünkü biz sürekli "Onu kaybetmemem lazım" deyip ona göre davrandık. Sürekli alttan almak durumunda kaldık. Bu da onların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına neden oldu.

Aldatılacağımı fark ettikten sonra kurduğum plan ve ihanete uğrayan aşkımın hikayesini okumak için TIKLA

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

O son paragraftaki yazdıklarını %90 uyguladım. Sonuç : Ayrılık

Son paragraftakilerin %95inin tersini uyguladım hep iyi oldum sonuç: Ayrılık

Hacı, her iki sonuçta ayrılığa çıkıyor, benim önerim kafana takma.
    Benim hayat felsefem bu arkadaş. Kafana Takma
    Güneşli günler göreceğiz

Gerçekten hocam en iyi taktik umursamazlık.Baktım işler istediğim gibi gitmiyor, ağırdan alıyorum geç mesaj atıyorum, bekletiyorum onu yani.Sonuçta bir ilişki yürütüyorsun seviyorsun diye karşındakinin egosunu tatmin etmesine ne kadar tahammül edebilirsin?Ben bir önceki ilişkimde yuh denilecek davranışlarda bulundum, çok taviz verdim.Karşılığında hiçbir şey göremedim ve bu bana ders oldu.Artık daha makul ve mantıklı davranıyorum ikimiz de hayatımızdan memnunuz öyle çok canım cicim de yok aramızda.Seviyeyi korursan gerçekten ilişki iyi gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.