Şimdi Ara

Sevdiğiniz kızı elinizde tutabilmek için yapmanız gerekenler. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşlanıyorsan pattanadak tut elini sarıl öp işte. En fazla tokat yersin, 1 ay sonra seni iteceğine 1 günde iter hiç değilse çok üzülmezsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Beni de bilirsin mutlak bir kaç kelamımız olur bu kız konularında, evet dediklerin doğru ama bunu gerçekten yapabilecek erkek sayısı konusunda da Balass kardeşime katılıyorum çoğu yapamaz yapacak olanda yelkenleri ikinci gün suya indirecektir.

Bir erkek kızla konuşayım mı konuşmayayım mı derken konuşmaya karar verip kıza doğru ilerlerken vazgeçmeler yaşar bir anda "Konuşmasam mı" " Sonra konuşurum ya" gibi ama erkeğin aklında bu geçerken kız çoktan durumu çakmış "Evet işte geliyor" "Tip de yok neyine güveniyor" gibi düşüncelere çoktan dalmıştır ne yapacağına karar vermiştir.

Sana da tavsiyem affına mahçuben önceki mevzunu okumuştum yine yazmıştım her şeyin fazlası zarar ver face msn şifrelerini sağlam okkalı bir konuşma ile onun adiliğini belirten gitsin.

Umursamaz olduğunuzda daha çok dikkat çekildiğine örnek,

Dün iş yerine bir bayan geldi klasik erkek modeli arkadaş, hemen kibar davranmalar gülümseyerek konuşmalar arada muhabbet kurmaya çalışmalar tabi yeni personel bayanın sorduğu sorulara tam cevap veremeyince benden destek alıyor sonra bayan yanıma geldi netbook mu notebook mu şu mu bu mu ama ben soğuk davranıyorum ruhunu okurum adamın. Ses sistemi sordu diğer kısımda olduğunu belirttim arkadaş hemen zıpladı ben yardımcı olayım diyerek bayanın rahatlık yerinde siz yardımcı olsanız hayır olamam dedim arkadaşla ses sistemlerine bakıp tekrar yanıma geldi fiyatlarını bir kağıda yazmamı istiyor yüzüne bakmadan yazdım bayan tutturdu numaranızı yazar mısınız arar sorarım ona göre gelirim iş yeri numarasını yazdım sizin numaranızı alsaydım dedi. Sert şekilde şahsı numara veremiyorum burayı ararsınız var yada yok gelir alırsınız. Anladım dedi çıktı gitti ama bu günde arkadaşını almış gelmiş direk yine yanıma arkadaşa telefon bakıyorduk iyi üst katta arkadaşlar yardımcı olur yine muhabbet kurmaya başladı biz komşuyuz şurada çalışıyoruz yardımcı olursunuz bilmem ne.

Hocam helal gerçekten

• Yazamsar dostum aşık olduğum vakit bende öyle yapıyordum. Ama aşık olunca aldatıldım. Karşı taraf hep "Nasılsa avcumun içinde bana güveniyor" diye düşündü. İllaki dediğiniz gibi bayanlar buna inanıyorum. Fakat o insanı bulana kadar bu şekilde davranmak bence daha mantıklı. Bu davranışları doğru kişiyi bulduğumuza inana kadar yapacağız. Bu kısmı da mesajıma ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Kendim şahsen ihanete uğradım ve çok kötü aşk acısı çekiyordum. Daha yeni yeni sıyrılıyorum bu ruh halinden. İhanete uğramadan kendi planımı yapıp içimdekileri dökmek iyi geldi açıkçası.

Ama ne yazık ki diğer arkadaşlar benim yaptığımı yapamıyorlar.
    Hep aynı bahanelerle bırakıp giden kızlardan çokça bahsedilir oldu forumda. Ve burada tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim deneyimlerden ve deneyimlerinizden faydalanarak bu konuyu sürekli aktif tutmak biz ERKEKLERİN yararına olacaktır. Buna eminim.

Şimdilik benim tecrübelerimden dolayı düşüncelerim şu şekilde:

İş hayatına başlamaktan mıdır nedir, bilmiyorum. Artık günlük ilişki yaşamak istemiyordum. Ciddi olsun diye düşündüğüm 3 kişi de fos çıkınca kendimi yapayalnız hissettim. Ve tam o anda karşıma aşık olduğum insan çıktı. 7 ay boyunca gözüm ondan başkasını görmedi. Hala görmüyor. Aşk yaşamak zor birşeymiş bunu anladım. Yalnız aşkımın ihanete kurban gitmesine acıyorum.

Şu an onu takıyor muyum? Evet takıyorum. Ama belli mi ediyorum hayır. Zaten utancından arayamıyor. Ama 10 güne kadar yüzyüze geleceğiz. O zaman bende kendime hakim olup umursuzca davranacağım. Kaale almayacağım. Bunu yapmak zorundayım. Kendimi bu şekilde rahat mı hissedeceğim bilmiyorum. Ama onun kendisini bir ilah gibi görmesine de müsade edemem.

Bu ilişkimden sonra iyice anladım. Aşk güzel birşey ama dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırmayacaksın. Aldatmaya yeltenir gibi yapacaksın ama aldatmayacaksın. Başkasında gözün varmış gibi yapacaksın ama başkasına bakmayacaksın. Yani kızın aklında "Onu kaybetmemem lazım" diye bir düşünce sürekli olmalı. Şuan eminim bu paragrafı okuyan herkes benle aynı şeyi düşünüyor. Çünkü biz sürekli "Onu kaybetmemem lazım" deyip ona göre davrandık. Sürekli alttan almak durumunda kaldık. Bu da onların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına neden oldu.

Aldatılacağımı fark ettikten sonra kurduğum plan ve ihanete uğrayan aşkımın hikayesini okumak için TIKLA

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

O son paragraftaki yazdıklarını %90 uyguladım. Sonuç : Ayrılık

Dostum her zaman aynısını uygulamayacaksın. Bazen iyi bazen kötü olacağız :) Hatta önce iyi olup sonra kötü olursak daha iyi olur. Her zaman hesabı ben ödeyecekmişim gibi davranan biri zaten beni sevmiyordur.
    Ben kıza para ödetmem diyen kişi erkeklik yaptığını sanan enayidir. :) İsterseniz bu yoruma kızabilirsiniz ama gerçek bu şekilde.

• Ben kıza para ödetmem ayağı zaten ilk aylarda kızın gözünü boyamak için olur bence. Aranızda sevgi saygı varsa sen kızdan yersin kızda senden yer paranın konusu geçmez geçmemeli bence...
  • Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğu diye arabesk vari bir söz ile giriyorum konuya, aşık olunca yüreği ile düşünüyor bir çoğumuz mantığı devre dışı bırakıyor. Hata buradan başlıyor aslında ciddi bir ilişki düşünüyorsa erkek eğlencelik kızların ortamından uzak duracak eğlenecek kız 1 ay olmadan belli eder kendini.Ciddi bir ilşki istiyorsanız hemen sevmeyin hoşlanın ama sevmeyin çözün karşı tarafı nedir ne değildir arkadaş ortamına bakın şu söze çok inanırım" Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" çok doğrudur bu söz bence.
  • Yazdıklarını okumadım, başlığa istinaden yazıyorum.

Sevdiğin kızı elinde tutmak da ne demek. Sen doğal ol, kendin ol eğer seninleyse doğru bir ilişki yaşıyorsundur. Ekstra çabalarınla devam eden bir ilişkinin sana ne faydası olabilir ki?
  • @s0ft
    Uğruna birşeyler yapmadıkça yaşadığın şeyin ne anlamı var dostum.
  • Hiç sevgilim olmadı.3 çıkma teklifinin 3 de reddedildi.Son kızdan ise 6 ayda 5 kere red yedim.Bakıyorumda kızla mesajlar ve yüzyüze konuşmalar toplamda 10 15 arasıdır koca 6 ayda.O kadar bile değildir.Yazmadığım şiir mi kaldı akrostiş mi kaldı mesaj mı kaldı.Aklınıza ne gelirse yaptım.Ama genede Nuh dedi peygamber demedi.Son olarakta 1 ay kadar önce arkadaşça bi şekilde maket uçak için buluşacaktık.Buluşma nerden çıktı demeyin maket uçağı maketçiden alıp kızla kızılay da buluşacaktık yani onunda farklı bi düşüncesi yoktu büyük bi ihtimalle.Herşey iyi güzeldi 3 gün önceden saati kararlaştıralım dediğim bilmiyorum şu anda dedi ve içime kurt düşürdü.Ve büyük günün bi gün öncesinde mesaj attım hala saat ve yeri tam olarak söylememişti.Mesajlarıma cevap vermedi.Face de soracakken selam verdim ve 1 dk sonra çevrimdışı oldu.Tabi bende azla yetinen birisiyimdir.Kötü bi niyetim yoktu buluşma için.Hatta kıza 2 gün kala buluşma yattı galiba deyince kız yok yatmadı buluşacaz diyordu.Ama o bi gün öncesinde yaptığı hareket gerçekten insanlık dışıydı.SMS i vardı bu arada.Yani anladım ki 6 aylık o deli aşkıma layık değilmiş.Ve o son 5 günlük mesajlarım da gayet seviyeliydim yani bi yavşama felan söz konusu değildi.Ne oldu da bi anda kesti konuşmayı bilmiyorum.Bunun üstüne bi mesaj attım ona.İlk defa yaptığı şeyi suratına vurdum büyük bi ihtimalle beklememesine rağmen.Sorunların var sorunlarının çözümünde başarılar dilerim gibi bi mesaj.Ama daha uzun ve etkileyici.Zaten bu mesajıma da cevap vermedi.Bende o anda soğudum.Heralde daha fazla soğutamazdı bi anda beni kendinden.
    Ben bunları niye anlattım bilmiyorum.Rahatlamak için galiba.Konunun dışında oldu ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs

Valla dostum her kız konusunda neredeyse biliyosun beni ben varım :) muhakkak bir sözüm olur yani bi şekilde..

Yönetim, senin rütbeyi "Aşk doktoru" yapsa yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Valla dostum her kız konusunda neredeyse biliyosun beni ben varım :) muhakkak bir sözüm olur yani bi şekilde..

Yönetim, senin rütbeyi "Aşk doktoru" yapsa yeridir.

Ahahahh :) o senin teveccüğündür dostum..

@kassatura

O kız dengesiz teki , en iyisi başka limanlar boşver.. Böyle tipler kendini bulunmaz hint kumaşı sanarlar. Ayrıca eleştiri getiricem bi noktada sana.. çok fazla üzerine de gitmişsin kızın.. Atmıyorsa msj atmasın dostum daha ne atıyorsun ki.. 1. olmadı 2. olmadı zaten sen 3. gün o kıza eyvallahı çekicektin.. Sende de peygamber sabrı varmış ama sonu hüzünlü bitmiş boşver yinede..

• quote:

Yani sen ne kadar şöyle böyle gitti gibi desende anlattıklarına bakılırsa son hala var. Bence tam çıkmamış hayatından eğer hayatından çıkarmak istiyorsan keskin cümlelerle bitiriceksin. Yani ben böyle düşünüyorum. Ve böyle yapardım.

Bir yerde okumuştum galiba unutmak istiyorum diyorsan numarasını ona ait herşeyi fotoğrafları kaldırıcan yok edicen @hero ver msn ini face ini ama face den tüm arkadaşlarına böle böle yaptm sonucu bu oldu türünden bi yazı yazarsan etkili olur .)
  • @kassatura

Sen niye bu kadar üsteleme gereği duydun boş ver, küçük hanım senin ile buluşamayacağını alenen belirtmek yerine hee deyip geçmiş ona son yazdığını söylediğin mesaj ise emin ol umurunda bile olmamıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Evet arkadaşlar, şu sıralar çok fazlaca kız konusu forumu sarmış durumda. Genelde takıldığımız nokta neden kızları elimizde tutamıyoruz.

Kendim şahsen ihanete uğradım ve çok kötü aşk acısı çekiyordum. Daha yeni yeni sıyrılıyorum bu ruh halinden. İhanete uğramadan kendi planımı yapıp içimdekileri dökmek iyi geldi açıkçası.

Ama ne yazık ki diğer arkadaşlar benim yaptığımı yapamıyorlar.
    Hep aynı bahanelerle bırakıp giden kızlardan çokça bahsedilir oldu forumda. Ve burada tecrübelerini paylaşacak bir çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Elde ettiğim deneyimlerden ve deneyimlerinizden faydalanarak bu konuyu sürekli aktif tutmak biz ERKEKLERİN yararına olacaktır. Buna eminim.

Şimdilik benim tecrübelerimden dolayı düşüncelerim şu şekilde:

İş hayatına başlamaktan mıdır nedir, bilmiyorum. Artık günlük ilişki yaşamak istemiyordum. Ciddi olsun diye düşündüğüm 3 kişi de fos çıkınca kendimi yapayalnız hissettim. Ve tam o anda karşıma aşık olduğum insan çıktı. 7 ay boyunca gözüm ondan başkasını görmedi. Hala görmüyor. Aşk yaşamak zor birşeymiş bunu anladım. Yalnız aşkımın ihanete kurban gitmesine acıyorum.

Şu an onu takıyor muyum? Evet takıyorum. Ama belli mi ediyorum hayır. Zaten utancından arayamıyor. Ama 10 güne kadar yüzyüze geleceğiz. O zaman bende kendime hakim olup umursuzca davranacağım. Kaale almayacağım. Bunu yapmak zorundayım. Kendimi bu şekilde rahat mı hissedeceğim bilmiyorum. Ama onun kendisini bir ilah gibi görmesine de müsade edemem.

Bu ilişkimden sonra iyice anladım. Aşk güzel birşey ama dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırmayacaksın. Aldatmaya yeltenir gibi yapacaksın ama aldatmayacaksın. Başkasında gözün varmış gibi yapacaksın ama başkasına bakmayacaksın. Yani kızın aklında "Onu kaybetmemem lazım" diye bir düşünce sürekli olmalı. Şuan eminim bu paragrafı okuyan herkes benle aynı şeyi düşünüyor. Çünkü biz sürekli "Onu kaybetmemem lazım" deyip ona göre davrandık. Sürekli alttan almak durumunda kaldık. Bu da onların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarına neden oldu.

Aldatılacağımı fark ettikten sonra kurduğum plan ve ihanete uğrayan aşkımın hikayesini okumak için TIKLA

Bundan sonraki ilişkimde kendime sözüm var. Hergün iyi olmayacağım. Bir gün iyi, bir gün kötü, bir gün çok iyi, bir gün çok kötü davrancam. Kızlar bundan hoşlanıyor arkadaş. Eskiden olduğu gibi artist artist takılacağım. Hırkamı adam akıllı giymeyeceğim. Yakalarını omzumdan aşağı salacağım. Evde oturuyorken arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diye sms atacağım. Her gelen mesaja anında cevap vermeyeceğim. Geç cevaplayacağım, neden geç cevap verdin sorusuna aşağıda bir işim vardı diyeceğim. Tamamen açık olmayacağım. Ağlamalarını dinlemeyeceğim. Hep hesabı ben çekmeyeceğim. Önceden olduğu gibi bozuk para taşımayacağım. Cüzdana koycam 200 TL'lik banknotu, bozuk yokmuş sende varsa verebilir misin diyeceğim. Kontörüm kalmadığında gidip kendimi zorlayıp kontör almayacağım. Kontör isteyeceğim.

Doğruluğuna inandığım mesajları bu mesaja ek yapacağım :)

O son paragraftaki yazdıklarını %90 uyguladım. Sonuç : Ayrılık

Dostum her zaman aynısını uygulamayacaksın. Bazen iyi bazen kötü olacağız :) Hatta önce iyi olup sonra kötü olursak daha iyi olur. Her zaman hesabı ben ödeyecekmişim gibi davranan biri zaten beni sevmiyordur.
    Ben kıza para ödetmem diyen kişi erkeklik yaptığını sanan enayidir. :) İsterseniz bu yoruma kızabilirsiniz ama gerçek bu şekilde.

Aynen yazdığın gibi bir salaklık yapmıştım. Ama sonuçta geçmiş geçmişte kalmış.Geçmişten ders çıkartmayı severim fakat fazlada önemsemem geçmişte yaşananları.

Son cümelede biraz fakir edebiyatı yapmış gibi olduk

• Beyler burada boşuna taktik vermeyin çünkü aşk olaylarına girince gözünüze bir perde iniyor taki yaptığın hataları farkedince bir alkış tufanı kopuyor ve perde açılıyor ve koskocaman bir yazı çıkıyor HOŞ GELDİN YAVRU YANLIZLIĞIN DİYARINA ve ilişki başında atılan jeton anca düşüyor ama aradığınız kişiyede ulaşılmıyor.

Oturup pc başına damar şarkı aramaya başlıyorsun sağ elin farenin üzerinde sol elin istem dışı kafanın arkasını kaşıyor yanakların geriliyor ve gözlerin japon askerine benziyor gözlerin ve içindeki terkedilmiş it ortaya çıkıp köpek dişlerinle dudaklarını kemiriyorsun arkasından bir sigara yakıyorsun bir bakmışsın kac saat geçmiş ama halen beyninde tam bir düşünce şekillenmemiş , beyin savunmaya geçiyor hep kendini haklı çıkarmak için binbir senaryo yazıyorsun ama yaptığın dangalaklıkların farkına varamıyorsun yatağa yattığın zaman gögsünün üzerine bir aygır oturmuşda eziliyorsun gibi hissediyorsun sabah oluyor çişe gidiyorsun o bile isyan etmiş inat ediyor çıkmıyor dışarıya sonra aynaya bakıyorsun tamam diyorsun bitti unuttum yüzünü yıkarken farkediyorsun sümüğün ve gözyaşın birbirine karışmış :( Sonra kahvaltıya oturuyorsun kral sofrası bile olsa bir bahane bulup cingan çıkartıyorsun allah kahretsin deyip dışarıya atıyorsun kendini. Sevgili gördüğün zaman için gidiyor ama içindende söylenmeyi bırakmıyorsun biz sevdikte ne oldu diyorsun terkedildiğin için aradan günler geçmesine rağmen kabullenemiyorsun.Bir yerde denk geldiğin zaman kıza direnç gösteriyorsun derin bir nefes alıp asla yapmayacağın aptallıkları yapıyorsun heran gideyimde bir laf sokayım diye kendini yiyorsun.

Sonra bir bakmışsın aradan aylar geçmiş çise gittiğin zaman sidiğin fiskiye gibi yüzünü yıkarken artık sümük ve gözyaşı karışmıyor aynaya bakıp pis bir bakış atıyorsun ellerini yüzünde gezdiriyorsun bir kaşın havada sakallarınla oynuyorsun işte bu iyiye işaret o nalet virüs içinden çıkıyor beynin tam anlamıyla çalışmaya başlıyor simit çay ile kahvaltı yapsanda mutlu oluyorsun hatta elini ıslatıp büyük bir iştah ile simitten düşen susam parçalarıda afiyetle mideye indiriyorsun.Artık kendinle başbaşasın daha sağlıklı düşünebiliyorsun ulan iyi hoşta bende kıza az çektirmedim diyorsun.

Derme çatma yaralı kırık sandalına tekrardan atlayıp yeni ufaklara yelken açıyorsun....

• @Itachi.Uchiha
    Dostum, fakir edebiyatı olsun veya olmasın. Biz burada yapılan yanlışları ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Salaklığın daniskasını ben yaptım. Buradan kalktım taa km'lerce yol gittim, geldim. Hiç para ödetmedim. Dedim zaten kızın geliri yok. İlerde de o çeker hesabı dedim. Vermek istediyse de izin vermedim. Haa bu salaklığı bir daha aşık olduğumda yapar mıyım? Tabii ki de hayır. Ne kadar seversem seveyim, Duygularımın mantığımı yenmesine izin vermeyeceğim. Şurada BaLaSs'tan tutup da önceden aşk acısı çeken kim varsa herkes çok mantıklı cümleler kuruyor. Bu da demek oluyor ki; biz duygularımızın mantığımızın önüne geçmesine izin veriyoruz. Bu konudaki amacımız da duygularımızın mantığımızın önüne geçmesine engel olmak.

@tonimotto
    Dostum; senin yaşadığın şeyin aşk olduğunu sanmıyorum açıkçası. Seninki saplantı haline getirdiğin bir kişiye karşı kaybettiğin oyunun dışa vurumudur. Ben şahsen bunu bir kaç yıl önceki ilişkilerimde yapıyordum. Laf sokmayı falan bırak gitsin. Sana sırtını mı çevirdiler? Bırak uzasın gitsin. Emin ol sana birşeyler yazacaktır. En büyük tepki tepkisizliktir. Ve karşıdakini çıldırtan bir davranıştır.

@SuN_PeaCe
    Dostum ben zaten onu hayatımdan çıkarıyorum yavaş yavaş. İnanır mısın artık aklıma gelmemeye bile başladı. En azından normal bir şekilde gülmeye, yemek yiyebilmeye, yeniden trance müzik dinlemeye, etrafıma gene pozitif enerji saçmaya başladım. İnat olsun, burnu sürtsün diye vermiyorum :) Kendimde girip kurcalamıyorum zaten. Şifrelerini de değiştirmiştim ne yaptığımı hatırlamıyorum :) Şifreleri yenilemek de zor geliyor inanki. Zaten bugün yarın da bakamam o şifrelerden daha önemli işlerim var. Pc'ime format atacağım. Arabamın içini süpürüp, dışını yıkayacağım. Traş olacağım.
    O ararsa da "Kusura bakma valla şuan çok işim var" deyip suratına kapatacağım.

Eğlenmek varken neden eğlenceden vazgeçeyim.

• Bir söz yazayım iyi yazın aklınıza bunu sizde.
    Bir köpeğe bile ama bir insana asla güvenmeyin.

Çokça tecrübe yaşadım. Çokça tecrübe yaşayanların arasına karıştım. Bu tecrübe yaşayanlardan aşık olanların aşk acısını hafiflettim. Ama aldatmak başka iş.
    Bende aldatıldım zamanında ama benim tavrım diğer aldatılanlardan farklıydı. 11 ay sürdü o ilişkim ve 2. ayında deli gibi seviştiğimiz insan 3. ayında beni aldatmaya teşebbüs etti.
    Olayı şöyle anlatayım:
    2 ay kavgalı gürültülü ama öyle böyle bi ilişkiyi götürdük. 3. ayın ortalarında eskiden hoşlandığı ama şimdi arkadaşı olduğunu söylediği bir çocukla buluşacağını yanında arkadaşları olacağını izin istediğini söyledi. Önce biraz soğuk davrandım sonra naparsan yap dedim çektim resti.
    Buluştular ve ne oldu bilmiyordum. Ertesi gün ara verelim uzunca bir süre dedi. Üniversiteye kadar görüşmeyelim dedi. İyi dedim nasıl istersen beni o zamanlarda görürsen görüşürüz dedim. Ayrıldığımızın gecesi o buluştuğu dallamayla çıkmaya başladılar. Bende 1 hafta sonra bi alman güzeli ve bulunduğum şehirdeki bi kızla olayı halletmiştim zaten. Sonra o çocuktan ayrıldı geldi yine bana tıpış tıpış.

Ben birlikteliğimizin hemen her günü vurdum bunu yüzüne.
    6. ayımızda anlattı. Bunlar buluşunca el ele tutuşmuşlar. Yanındaki en yakın arkadaşları (kızın arkadaşları bunlar) sevgili olduğumuzu bile bile ve beni tanıdıkları halde sesini çıkarmamışlar. Çocuk elini tutmuş ve kız elini çekmiş (sözde) tekrar tutmuş tekrar çekmiş olay öyle kapanmış. Bana anlattığı bu. Ama ben eminim ki altında çokça olay yatıyordu. Bana söylediğinde bir yerde oturacaklardı ama sinemaya gitmişler. Kimbilir belki sonra onun evine gidip onunlada yatmıştır. O kadar adi biriydi geçmişinde çünkü Hiç mesajlaşmamıştık zaten kafayı yemiştim ben o gün. Eve dönüncede ağzına s*çmıştım tabi.

6. aydan sonra yani ilişkimizin bitimine kadar 5 ay boyunca burnundan getirdim hepsini. Sen bu kadar adisin işte elini tutanın kucağına bile yatarsın madem seviyodun beni bi tokat atamadın mı diye baya vurdum yüzüne bu yaşananları. Hiç sesini çıkaramadı ağladı günlerce. Ağlasın dursun. Tam düzelmeye başlarken sıkıldım sevdiğimden emin değilim dedi bende s*ktir git o zaman dedim bitti gitti.

Bu kız hala sadece 3 msjda tavlanabilecek halde. Ayrıldıktan sonra 5 ay boyunca peşimde koştu yalvardı bana. Bu kız zamanında ulaşılmaz gibiydi. Hep popüler yakışıklı çocuklarla çıktı. Yüzsüz umursamaz biriydi. Kimse için yalvarmadı ve en uzun ilişkisini benle yaşayıp bana aylarca yalvardı.

Bu kız milletine çok yüz vermemek lazım. Tek alternatif değil onlar. Kendilerini öyle zannediyorlar ama değil işte bilmiyorlar. Biz muhtaç falan değiliz onlara. Onlar muhtaç asıl. Birinin göğsüne yatıp ağlamaya kendini güvende hissetmeye muhtaç hepsi. Yaşı 18-20 civarına gelenler yavaş yavaş olgunlaşmaya başlar ama siz çok yüz verip herşeyi alttan alırsanız yine 13-14 yaşında gibi davranmaya başlayacaklardır. Olay sizde bitiyor...

• Ben dersimi iyi aldım dostum :) Bundan sonra eski ben yokum :) Aşık olan çocuk olmayacağım :)
  • Bide demezler mi erkekler kızlardan daha geç olgunlaşıyorlar diye
    Bu yüzden de büyük erkek ararlar.
    Bakmazlarki aynaya dönüp kendilerine.

Halbuki daha çocuk, kişiliği, karakteri oturmamış insanlardır.
  • Hepsi çocuk valla. İstisnalar hariç.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.