Bazen sınavlarda gözetmenlik yapıyorum ama cok verimli olmuyor siz ne yapıyorsunuz getirisi iyi olan bir ek gelir kapınız var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesleğiniz dışında ek gelir kazancı için ne yapıyorsunuz?

-
-
Şu anlık yok fakat bulmaya çalışıyorum.
-
Bunun için öğretmen olma şartı var sanırım değil mi ?
Benim çok ek gelire ihtiyacım olmuyor ama arada çok boş zamanım olursa evdeki gereksiz ve yıllardır kullanmadığım şeyleri satıyorum veya ürün test-tanitim toplantılarına katılıyorum tüketici olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 gün 8 saat çalışıyorum zaten daha da çalışmam mezara mı götürücez parayı
Yetiyor zaten fazlasıyla
-
Bende arıyorum ek kazanç için bir iş var mı öneriniz?
-
Ürün test tanıtım toplantıları size nasıl bir ek gelir kazandırıyor bilgi verebilir misiniz?
-
Benim anlamadigim arkadas dershanede kimya ogretmeni doga koleji ankara da deneme sinavlarinda gozetmenlik yaparken para almiyor 30 bin maas disinda geliri yok. Kime sikayet edebilir ? Ne yapabilir ?
Tam anlamadım deneme sınavlarını kim yapıyor? Devletin yaptığı deneme sınavlarında gorev alırsa ek ücret alınıyor onda da devlet memurları gorev alabiliyor
Kolejde haftasonlari deneme sinavi oluyor bunu cagiriyorlar gözetmen ol dur basinda diye. Yol parasi vermiyorlar ve servise sadece ogrenciler binebiliyor. Nereye sikayet edebilir meb mi calisma bakanligi mi ? Etut koyuyorlar adam 8-9 da ciktigi bile olmus isten gidip dilekceyle sikayet etmesini söyleyecem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X