Bende malatyalıyım,ismimim sonuna 44 yazdım malatyalı olduğum belli olsun diye,sizde yazın görelim birbirimizi,üye olma işi nedir biraz daha acarsan konuyu bende katılayım...
INTEL-Q6600 / GIGABYTE-GA-EP45-DS3L / Sapphire HD3850 / Samsung 794MB / WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB / FSP 500Watt BLUE STORM SENNHEISER CX300 DH Katılım zamanı: 20 Eylül 2005; Maç Özeti
hemşolar su imzaya link koyma işini denemeye calıstımda beceremedim aranızda becerebilecek biri varsa cok güzel olur bakın buda güzel bi resim bunuda koyarsak güzel olur diye düsünüyorum http://img460.imageshack.us/my.php?image=makamder11ei1.gif
sirena çalısman güzel olmusta modlar bunu imzamıza koymamıza izin vermezler söle imzamıza Grup MALATYA yazısı koysak tıklayınca bizim topik acılsa üzerinede güzel bi resim artık haritamı olur kayısımı olur ben bi tane buldum o güzel gider ama imza yapmayı beceremedim yapabilecek yetekli bi ark varsa tam zamanı
45 günlük çekte olabiliir, hemserim oldugunuz için!
Çek kullanmıyoruz, senet versek 3 aylık olur mu ?
Malatyalılar orjinal insanlardır taklitçi değil.Herkesin yaptığını biz yapmayalım(Grup Ankara-Grup Elazığ gibi)
Değişik bir şey yapalım diyorum.O yüzden harita dışında bişeyler koysak daha anlamlı olmaz mı ? Mesela biz kayısımızla meşhuruz ya o bakımdan kayısı resmi koymuştum.Ama değişik fikiri olan var ise bekliyoruz
Malatyalılar orjinal insanlardır taklitçi değil.Herkesin yaptığını biz yapmayalım(Grup Ankara-Grup Elazığ gibi)
Değişik bir şey yapalım diyorum.O yüzden harita dışında bişeyler koysak daha anlamlı olmaz mı ? Mesela biz kayısımızla meşhuruz ya o bakımdan kayısı resmi koymuştum.Ama değişik fikiri olan var ise bekliyoruz
Biz kimi taklit etmişiz Allah aşkına. Harita koysak haklısın taklitçi diyebilirsin. Elazığspor bayrağı kullanmışız gözüne çarptımı burada grup adına bayrak resmi kullanan.
Biz kimi taklit etmişiz Allah aşkına. Harita koysak haklısın taklitçi diyebilirsin. Elazığspor bayrağı kullanmışız gözüne çarptımı burada grup adına bayrak resmi kullanan.
Size taklitçi demedim ki zaten. Eğer biz harita koyarsak taklitçi olmuş oluruz demeye çalıştım.Bir de bu başlık altında Elazizli arkadaşlarla polemiğe girmeyelim lütfen.Zaten ömrüm elazizli gakkoşlarla uğraşmakla geçti.Bari sanal alemde atışmayalım .
hemso aynı seyi bende dedim ama kayle alan olmadı malatyanın kayısısı mesurdur bence en uygun amblem kayısı olur. ha ileriki zamanlarda daha güzel bi logo bulursa onu koyarız bence simdilik kayısı koyalım.
bu arada elazılılar bizden ne istiyorsunuz her lafımıza bi cevap yazıyorsunuz bırakın su cekismeyi sonucta hepimiz kardes deilmiyiz
bu arada hemsolarım su an yurt dısında oldugum için internete cok sık giremiyorum bazen 2 gün giremedigim oluyor sizden ozür diliyorum ama ankaraya geldigim zaman hersey cok farklı olacak size soz veriyorum.
ve yine bu arada bu forumda bi malatyalı bile beni kayideye almıyor galiba
valla mesaj için yarım saat kastım lanet 2 dakka sınırı yüzünde silindi bi daha o kadar kasmayacam
öncelikle kumarbaz aramıza hosgeldin gec kalmadın merak etme
sıfır valla kimse cevap vermeyecek diye cok korktum
valla imza için mütiş urastım umarım begenmissinizdir ama daha güzelini yaparsanız onu koyarız imzaya no problem
sirena güzel soru valla sahsen 3 aydır kazakistandayım ama ankarada yasıyorum bu ayın 13 ünde döönecem allah kısmet ederse... o zaman forumlada gruplada daha ii ilgilenicem valla
bu arada sirenanın sorusuyla beraber ben grubun yas ortalamasını merak etmistim onada cevapp verirsek
ankara'da yaşıyorum ama bu akşam malatya yolcusuyum, annemleri 8 aydır görmedim gidip bi ellerini öpim
bu arada ilk posttaki kayısı resmi çok hoş, canım kayısı çekti ama kalmamıştır tabii şimdiye
Islak bir sokakta bulursun kendini Yüreğin taş, dudakların yok Yaşadığını zannedip yürümek istersin Ellerin titrer, gözlerin dolar Yüreğinde ne varsa yaş olup akar gözlerinden Üşüdüğünü zannedersin; ölmektesindir Sıkı dur buna ayrılık derler...
Bu dünya gibi 1 Milyon dünya olsa Oda ağzına kadar BUĞDAY dolu olsa 1 güvercinde 1000 günde 1 tane yese Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ Neye Zar attığımızın farkındamıyız?
ben şuan istanbuldayım haftaya malatyada olurum,sizlere malatyaya ilk geldiğimde yaşadığımız sıkıntıları burada anlatacam yaşadığım herşeyi neredeyse günlük not almıştım hey gidi günler..Sırf hintli olduğum için kimse bize evini kiraya vermiyordu en ilginci olan şuan evi paylaştığım arkadaşım izmirli ev sahipleri arkadaşıma sen oturacaksan tamam ama bu hintli senle kalacaksa evi kiraya vermem diyordu..Arkadaşım gerekçesini sorduğunda ise ev sahipleri biz ineğe tapanlara ev vermeyiz müslüman adamız..İyide ben Hristiyanım bu kez alına cevap olsun bir kafire ev vermeyiz... Şuan aklımda olanlar bunla malatyaya geldiğimde sayfalarca yazacam
Bende 6 yıl 2.ordu lojmanlarında kaldım. Tabi sonra tayin çıktı. Severim malatyayı en çokda madonun dondurmalarını severdim. Bişey soracam mat-fen mat-söz diye bi dersane vardı duruyo mu hala??? Bide metro yapılmış galiba biz gittikten sonra baya bi gelşmiş