Şimdi Ara

!!! Ses/Video - Dönüştürme/Düzenleme Yazılımları !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
74.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Media Coder programının 0.5.1 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• Media Coder 5,0,1 tam aradigim aradigim programdi ancak linkinde bi hata var ben de programi arattim ve baska bir forumda bu linki buldum ihtiyaci olan arkadaslar buradan indirsinler

site yabanci gelebilir ama r a p i d----s h a r e gibi calisiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayipKral -- 7 Eylül 2006; 20:52:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KayipKral

Media Coder 5,0,1 tam aradigim aradigim programdi ancak linkinde bi hata var

Linkte bir hata yok arkadaşım.Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada herhangi bir "Download" linkine tıklaman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 7 Eylül 2006; 21:04:18 >
  • Vallahi ben oradaki linke tıkladığımda aşağıdaki resimdeki gibi bişey oluyor ve programı indiremiyorum. Once sağ taraftaki pncere açılıyor sonra DAP çalışıyor ve 11,5 kb lik bi dosya indireceğini gösteriyor...
    Download Acclerator Plus Kullanıyorum ve olan bu belki bende bir hata var ama aynı problemi olan arkadaşlar burdan indirsinler o zaman

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: KayipKral

Media Coder 5,0,1 tam aradigim aradigim programdi ancak linkinde bi hata var

Linkte bir hata yok arkadaşım.Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada herhangi bir "Download" linkine tıklaman yeterli.

!!! Ses/Video - Dönüştürme/Düzenleme Yazılımları !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayipKral -- 8 Eylül 2006; 18:50:16 >

• Arkadaşım DAP kullanma sende.Internet Explorer'ın indirme yöneticisi ile indir.

• Tamam komtanım senin dedigin gibi olsun :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşım DAP kullanma sende.Internet Explorer'ın indirme yöneticisi ile indir.

• peki mkv uzantılı bir film var elimde ve birtürlü açamadım açtığımda ses geliyor sadece görüntü yok.vlc player bsplare hepsi nafile bunu çevirebilevek bir program var mı ve çevirirsem sorun düzelir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

peki mkv uzantılı bir film var elimde ve birtürlü açamadım açtığımda ses geliyor sadece görüntü yok.vlc player bsplare hepsi nafile bunu çevirebilevek bir program var mı ve çevirirsem sorun düzelir mi?

Alttaki program ile .mkv formatındaki dosyaları .avi , .divx , .xvid , .mpeg gibi formatlara çevirebilirsin.

İNDİRMEK İÇİN TIKLA

• teşekkürler çok makbule geçti
  • WALLA HELAL OLSUN YA TŞK EMEĞİNE SAĞLIK
  • arkadaslar bık uzantılı anımasyon fılmlerını hangı programla ızleyebılırım
    bırde playstatıon2 oyunlarının ıcındekı anımasyon fılmlerını ızleyebılcegım bır program varmı
  • dostum ALLOK VİDEO JOİNER deneme versiyonu mu? ona göre indirecem paylaşım için sağolasın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizhan86

dostum ALLOK VİDEO JOİNER deneme versiyonu mu? ona göre indirecem paylaşım için sağolasın :)

Her programın başlığında gerekli bilgi var.Eğer başlıkta parantez içinde ücretsiz yazıyorsa ücretsizdir.Hiçbir şey yazmıyorsa ücretlidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: jupıter

arkadaslar bık uzantılı anımasyon fılmlerını hangı programla ızleyebılırım
    bırde playstatıon2 oyunlarının ıcındekı anımasyon fılmlerını ızleyebılcegım bır program varmı

Bu programla bik uzantisinin dişinda bir çok uzantidaki filmleri de izleyebilirsin.

/>

Programi indirmek için tıklayın

• aaaa çok çeşit war,hangis indirsek acep
  • MEDİA CODER programının 0.5.1 Pre8 sürümü çıktı.Bilgileri ve indirme linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• Harika Olmuş ellerine sağlık
    ben bişi sormak istiyorum baktım fakat bulamadım Bende FLV player formatlı bir dosya var bunu nasıl VCD yada DVD formatına dönüştürebilirm. Bunun için önerebileceğin bir program varmıdır.
    Şimdiden Tşk ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasemingn

Harika Olmuş ellerine sağlık
    ben bişi sormak istiyorum baktım fakat bulamadım Bende FLV player formatlı bir dosya var bunu nasıl VCD yada DVD formatına dönüştürebilirm. Bunun için önerebileceğin bir program varmıdır.
    Şimdiden Tşk ler

Vallahi o tarzda bir program bilmiyorum.Ama eğer niyetin Youtube'den indirdiğin videoları çevirmekse alttaki linkte verdiğim programı kullanabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_9545398/tm.htm

• Tşk ederim program işime yaradı peki Bu AVI dosyasını VCD formatına çevirebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.