|
Toplumun pislik ve kanser oluşunu hakkalyakin biliyorum.. Bir kısım her türlü şerefsizliği istediği gibi yapıyor. Toplumun büyük kısmı ise buna ses çıkarmıyor. Korkuyor veya ses çıkarmıyor. Devlet yok oluyor. Sultangazi cehennemin dünya şubesi.. İnsanlık ve anlayış burda ölü Cehaletin hakim olduğu yer burası.. Empati sıfır. Kertenkelenin beyni kadar beyinli insanlar çoğunlukta Bencillik, dünyada sadece kendisi varmış gibi yaşamaları, hareketler, empati yoksunluğu.. "Kendine yapılmasını istemediğin şeyi baskasına yapma." diye bir kaide yok burda. Gençler uyuşturucu ve şiddet batağında.. Hırsızlar cirit oynuyor.. Rahat rahat sokak sokak hırsızlık yapıyorlar. Polis ve yargıya göre önemsiz bir suç.. Esnaf ta dilsiz şeytan... Defalarca adalet için kamera kaydını istedim. HİÇ kimse ilgilenmiyor, vermiyor. Şerefsizler kayıtların 1 hafta sonra silniceğini bildiği halde adalete yardım etmiyor Serseriler bakkallardan yasak olmasına rağmen dal sigara alıp başkasının kapısı önüne oturup yerlere tükürerek sigara, uyuşturucu içiyor. İzmaritleri tükürükleri balgamı bırakıp gidiyor. Booktan sebeplerden kavga çıkarıyorlar. Ceviz kabuğunu doldurmaz mesele denmeyecek şeylerden kavga yaralama, el kol kırma sakat bırakma var. Metroda tramwayda bağıra bağıra telefon konuşması yapanlar, duraklarında sigara içmeler.. Parası, işi, olduğu halde Tramway a sigara içerek, bilet basmadan binmeler. Pazarcı bilhassa muzcuların tartıda hile yapması... Toraşına Suratına bakılacak insan kalmadı burda.. Meymenetsiz tipler gaddar çomarlar vatanı.. Kadınların yalan yanlış şeyler üzerine dedikodu yapması iftira atlması, seekter booktan şeylerden kocalarını galeyana getirip kavga çıkarmaları. Bir kavga coksa da toplanıp birine saldırsam kafasında şerefsizler.. Bazısı da göstere göstere silah ile geziyor.. OmG mahallesini texas a çevirdiler.. Gecenin 4 ünde son ses müzikle bağırarak sokaktan geçerken geçmeler filan. Buralar insanı katil olmaya zorluyor. Allah sonumuzu hayretsin. İnşallah burdan hicret ederim.. Siz Esenyurt u bilirseiniz de Sultangazi de daha çok şerefsiz var.. Buraya bir atom bombası lazım. Haberlerde burda katliam duyarsanız şaşırmayın.. Yerle bir olsun diye beddua ediyorum hergün. Ülkenin her yeri mi böyle bozuluyor yoksa buraya özgü mü? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 12 Ağustos 2023; 0:13:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

buna ahir zaman deniyor...

Hızlı