Şimdi Ara

Şehit oğluna otomobil aldı / Şehit oğlu için köyde tek o kaldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
8.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu gerçekten güzel bir konu.Anlayana çok şeyler ifade ediyor.Bir çok kural dışı mesajı sildim konuyu tamamen silmek istemiyorum lütfen kural dışı mesaj yazarak konuyu baltalamayın yazanların mesajlarına cevap yazmayın şikayet edin gerekeni yapalım.
    O İnsan Kendisi İçin Ölmedi..
    Kendi Menfaati , Çıkarı İçin Ölmedi..
    Lütfen , Sizlerden Rica Ediyorum Yorum Yapmadan Önce Düşünün..
    Elinizi Vicdanınıza Koyun ve Düşünün..

Orijinalden alıntı: İmkansız

Arkadaşlar konu gerçekten güzel bir konu.Anlayana çok şeyler ifade ediyor.Bir çok kural dışı mesajı sildim konuyu tamamen silmek istemiyorum lütfen kural dışı mesaj yazarak konuyu baltalamayın yazanların mesajlarına cevap yazmayın şikayet edin gerekeni yapalım.

hep böyle yapsanız sorun olmuyacak zaten ama genelde 1 tane kötü mesaj yüzünden kaç sayfalık konular çöp oluyor

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Arkadaşlar konu gerçekten güzel bir konu.Anlayana çok şeyler ifade ediyor.Bir çok kural dışı mesajı sildim konuyu tamamen silmek istemiyorum lütfen kural dışı mesaj yazarak konuyu baltalamayın yazanların mesajlarına cevap yazmayın şikayet edin gerekeni yapalım.

hep böyle yapsanız sorun olmuyacak zaten ama genelde 1 tane kötü mesaj yüzünden kaç sayfalık konular çöp oluyor

Ben genelde bu uygulamayı yapmaya dikkat ediyorum ama bazen öyle konular oluyorki 10 dakikada 20 kural dışı mesaj yazılıyor.:)
  • :(
    Просто знать, что где-то там на этой земле есть ты, станет для меня, в моем аду, уголком рая …
    Я не знаю где ты,что ты делаешь сейчас но я в каждом месте скучаю по тебе …
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • Moralim çok bozuldu ya Allah yar ve yardımcıları olsun sabır versin...
    AMD Phenom II 940 X4 (3.2 GHz) 8MB 940p Black Ed--AMD Radeon R7 200 Series (2GB)--Cooler Master 500W Power--OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL7--Cooler Master RC-932 Haf ATX Kasa--Gigabyte MA790XT-UD4P/DDR3 S+GL+1394+16*2 938pin
  • Bilmiyorum dikkat ettiniz mi, babalar cenazelerde dimdik duruyor, kadın ağlıyor kendini paralıyor ama, o babalar, içten içe çürüyor... Onlar acıyı içten yaşayanlar. Allah sabır versin tüm şehit yakınlarına.

Orijinalden alıntı: D1Z0

Bilmiyorum dikkat ettiniz mi, babalar cenazelerde dimdik duruyor, kadın ağlıyor kendini paralıyor ama, o babalar, içten içe çürüyor... Onlar acıyı içten yaşayanlar. Allah sabır versin tüm şehit yakınlarına.

Gerçekten de öyle hocam... Allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.
    i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
  • Sonra da neymiş analar ağlamasınmış bize bunları yapanların anasını ağlatacaksın arkadaş başka yolu yok. bitmez başka türlü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: frux

Böyle binlerce dram var.. Her gün şehit haberi.. Yeter artık
    Zenginler savaş çıkartır.. fakirler savaşır

Başka söze gerek yok sanırım.

Şehit oğluna otomobil aldı / Şehit oğlu için köyde tek o kaldı!
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • Gözyaşım aktı

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.