sega megadrive 2 yi bilirsinz bayaı eski bi alet fakat zamanının en iyi konsolllarından diyebilirim. lafı uzatmadan soruyorum,işte bunun bi aralar helikopterli bi oyunu vardı,üsten gösteriyordu.uçak fln vuruyorduk.mermilerimiz bitmiyordu,uçakları helikopterleri mısır gibi patlatıyorduk.tabiki bölümlerin sonunda bosslar vardı tabi. bu oyunun ismini hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.belki onlarca bu tipte oyun olabilir ama siz bildiğinizce, aklınızda kaldığınca yazabilirsiniz. şimdiden teşekkürler.
ah bu soruyu 6 senne once soracaktınki sayaydim sanan tüm ucaklı oyunları bahsettigin oyuna benzer bir oyun var aklımda amam ismi sizlere omur yardımcı olabilmeyi cok isterdim cünkü o benim en sevdigim ve hep sevecegim konsolumdur basında arkadaslarla saatlerimizi annelerimiz bizi evden dısarı terlikle kovalayanakadar gecirdigimiz ve ve dısarı atıldıgımızda bilye veya topac oynayana kadar geldigimiz bolumun yorum ve tarısmalarını yaptıgımız guzel gunlerin tek kahramanı ne yazikki insan buyuyunce sorunları artıyor ve hayattan aldıgı zevk giderek azalıyor cok mu duygulandım ne soruna yardımcı olamadım kusura bakma
quote:
Orjinalden alıntı: yuyamasan
ah bu soruyu 6 senne once soracaktınki sayaydim sanan tüm ucaklı oyunları bahsettigin oyuna benzer bir oyun var aklımda amam ismi sizlere omur yardımcı olabilmeyi cok isterdim cünkü o benim en sevdigim ve hep sevecegim konsolumdur basında arkadaslarla saatlerimizi annelerimiz bizi evden dısarı terlikle kovalayanakadar gecirdigimiz ve ve dısarı atıldıgımızda bilye veya topac oynayana kadar geldigimiz bolumun yorum ve tarısmalarını yaptıgımız guzel gunlerin tek kahramanı ne yazikki insan buyuyunce sorunları artıyor ve hayattan aldıgı zevk giderek azalıyor cok mu duygulandım ne soruna yardımcı olamadım kusura bakma
önemli değil soru biraz kazıktı zaten sen bnları yazmasaydın benim düşüncem şu oalcaktı."kimse bu konuyu umursamıyor" diyecektim.demekki yardımcı olmaya çalışanlar var. ilgin için sağol.
yanlış hatırlamıyorsam Nucleer Strike i arıyorsun, bide benzer çok kazık bir oyun vardı tek bir bölümünü bile bitirebilene helal olsun diyorum, ismi aklıma gelmiyor
o nucleer strike ps1 oyunu galiba çünkü hep ps1 oyunu resmi çıkıyo ayrıca doğru yazdığına eminimisin? nuclear olabilir mi* gerçi ben her 2 şekilde arattım googleda. ama senin söylediğin onuyun ps1 de oynamıştım bayağı güzeldi. fakat bana sega megadrive 2 oyun ismi lazım. ilginze teşekkürler.
mega drive dada vardı yanlış hatırlamıyorsam, 2 boyutluydu hatta, bu arada benim benim favorim R-Type diye bi oyun vardı tam anlamıyla mükemmeldi ama nintendo içindi yanlış hatırlamıyorsam, bide eğer DS sahibiysen Nanostray diye bi oyun var gerçekten Ds in en iyi oyunlarından
R-TYPE, 1987 senesinde ilk oyunu çıkmış ve toplam 4 oyunu bulunan harika bir oyundur.Hatırlattığın içi saol isteyenler mame emulatörünü indirip oynayabilirler.Fakat 4.son oyun yok galiba.
dostum oyunu oynamak için istemiyorum aslında tabi bulursam da oynamam demem. o oyunun güzel bi soundtrack'ı vardı. onun için arıyorum. oynamak için olsa nuclear strike süper. yani vereceğiniz isimler doğrultusunda bulmaya çalışacağım. hatta o soundtrack bazı programlarda çıkıyordu.2-3 hafta öncesinde ana haber bülteninde çıktı. oyüzden arıyorum. umarım sizleri caydırmamışımdır.bu arada aradığım oyun bildiğim kadarıyla sadece sega megadrive 2'de var. ve oyunda yönettiğiniz araç askeri bi helikopter kamera açısı sadece üstten gösteriyo.merminiz falan bitmiyo boyuna tarıyorsunuz patlattığınz düşmanlardan bişeyler çıkıyo onları alınca attığınz mermi sayısı artıyo.ve tabi hemen hemen her bölmün sonunda sizden çok daha büyük boyutlarda bosslar var (garip uçaklar, uçak mı robot mu helikopter mi UFO mu belli değil )
kardeşim benim tahminimce senin aradığın oyun twin cobra bende eskiden bu oyunu atari salonlarında az oynamadım müzikleride çok güzeldi gerçekten ve hala bazen mame emulatörüyle oynuyorum
Seganın en iyi oyunu açıklıyorum: Contra Hard Corps
super thunder blade olmasın o
Contra nın yenisi bikaç ay sonra DS için çıkacak en merakla beklediğim oyun şu anda
helikopter oyunu urban strike olablir mi?Yerden iple cephane falan da alıyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: azurik
helikopter oyunu urban strike olablir mi?Yerden iple cephane falan da alıyordu.
Evet evet kesinlikle urbanstriketır.Oynaması falan çok zevkliydi.Grafikleride çok sağlamdı oyunun.,
urban strike değil desert strike ve 2 inci oyunu jungle strike vardı. Sega mega drive içinde çıkmışlardı, bilmem aradığı oyunmudur..
Apocalypse vardı bir de ama o Amiga'da mıydı Sega'da mı? Galiba Amiga'da idi üstelik o yandan gözüküyordu..Çok güzeldi be.. Sega'daki Desert Strike'ı ben de çok net hatırlıyorum..Epey oynardım..Bir arkadaş Twin Cobra demiş..Hiç hatırlamıyorum o oyunu ama tanıma uyuyor..
quote:
Orjinalden alıntı: besiktas
Apocalypse vardı bir de ama o Amiga'da mıydı Sega'da mı? Galiba Amiga'da idi üstelik o yandan gözüküyordu..Çok güzeldi be.. Sega'daki Desert Strike'ı ben de çok net hatırlıyorum..Epey oynardım..Bir arkadaş Twin Cobra demiş..Hiç hatırlamıyorum o oyunu ama tanıma uyuyor..
kardeşim fırsatın olursa twin cobra yı bir oyna derim inan bana eğer bu tür oyunlardan hoşlanıyorsan bayılacaksın mame emulatörü ile pc de oynayabilirsin bir sürü site var hepsinden beleş indirebilirsin mesela romworld var sonra romnation var googleden arat rom diye dünya kadar site bulursun ama mutlaka bu oyunu bir oyna derim
arkadaşlar baktım yazmış olduğunuz oyunlara hiçbiri değil ne yazık ki :( bu arada aradığm oyundan bi kaç bilgi daha vereyim. oyunun oynanış şekli çok klasik, mesela yerden halatla adam veya mal indirip bindirme gibi şeyler yok.sadece ateş edip uçak helikopter vs patlatıyorsunuz ve ekran sürekli ileri yani ekranın yukarısına doğru ilerlieyor yavaş yavaş. oyüzden herhangibir yere gitme gibi bi özgürlüğünüz yok yani klasik bi oyun kas değil. bahsettiğinz oyunlar için birer ekran görüntüsü rica etsem çok ileri gitmiş olurmuyum sadece bundan sonraki oyunlar için.bunlara baktım çünkü.ilginize teşekkürler, bu oyunda amma bulunmaz hint kumaşı çıktı yaw
quote:
Orjinalden alıntı: WapTRyphoon
arkadaşlar baktım yazmış olduğunuz oyunlara hiçbiri değil ne yazık ki :( bu arada aradığm oyundan bi kaç bilgi daha vereyim. oyunun oynanış şekli çok klasik, mesela yerden halatla adam veya mal indirip bindirme gibi şeyler yok.sadece ateş edip uçak helikopter vs patlatıyorsunuz ve ekran sürekli ileri yani ekranın yukarısına doğru ilerlieyor yavaş yavaş. oyüzden herhangibir yere gitme gibi bi özgürlüğünüz yok yani klasik bi oyun klas değil. bahsettiğinz oyunlar için birer ekran görüntüsü rica etsem çok ileri gitmiş olurmuyum sadece bundan sonraki oyunlar için.bunlara baktım çünkü.ilginize teşekkürler, bu oyunda amma bulunmaz hint kumaşı çıktı yaw
ayrıca şu "apocalypse" oyunun bi ekran görüntüsünü alabilirmiyim.