arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiye kadar hep orjinal oyun oynadım ama pek fazla orj. oyun bulamadığım için kopya oyun oynamaya karar verdim.Benim sorum burada başlıyor . üstüne basarak söylüyorum çip taktırmadan nasıl kopya oyun oynayabilirim ? lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
up up up
quote:
şimdiye kadar hep orjinal oyun oynadım
Öncelikle geçmiş, acını anlıyorum
Sonralıkla şunu söyleyeyim
Çip taktırmamanın sebebi heralde garanti ile ilgili, öyleyse şöyle bir yöntem var Swap Magic cd'si lazım sana, yalnız makinan çipsizse netten bulup indirip yazarak oluşturamazsın bu cd'yi, çünkü makinan çipsiz, kopya cd okumaz, (zaten swap magic, çipin alternatifi, ikisini de elinde bulundurman saçma)Bu yüzden orjinal Swap Magic cd'si lazım sana, oyun açarken de önce bu cd'yi takıyorsun, sonra çıkarıp oyun cd'sini takıyorsun
Yalnız bu cd'yi sadece netten satın alabiliyorsun diye biliyorum
NOT:Çipe neden karşısın?
öncelikle sağol dostum yardımın için, çipe karşı olmamın sebebi ise garanti değil garanti bitti zaten çipe karşı olmamın sebebi bursaya yeni taşındım. internetteki kaynakların hepsinde çip takma işleminin çok hassas olduğu ve eğer bilen biri yapmazsa makinanın bozulacağı yönünde bilgi var. eğer bildiğiniz bir yer varsa bursada bu işi bilen ancak öyle çip taktırabilirim . Yani işin özeti makineyi tehlikeye atmayı istemiyorum daha bir yıl lazım bana