Olur da KK başa gelirse, mevcut ösym kadrosunu değiştirip, sınavı da beraberinde değiştirir mi? Arada 1 aylık koskoacamn bir süre var sonunçta |
Seçimden Sonra Sınav Sistemi Değişir Mi?

-
-
hayır
-
İmkânı yok, 1 ayın neresi koskocaman olm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınav kalkacak
Kanka KK demez mi ''biz bu gençleri artık bu saçma sınav sisteminden en kısa sürede kurtarmak için çalışmalarımıza ivedi bir şekilde başladık. Artık öğrencilerimiz bu seneden itibaren çoklu sınav sistemi ile üniversitelerine girecek. Temiz eğitim temiz sınav'' dese napacaz
-
demez
-
1 ay imkansız.
Sonraki sene bir ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değişse bile isim değişir ruh kalır
-
yok öyle bi şey olmaz, kk değiştirirse komple değiştirir
-
Sınav sistemi saçma değil ki gayet iyi amk. Bir tek ayt zor belki oradan konu kaldırırlar zaten ytdeki hocalar da genelde değişmesi gereken yerin ayt olduğunu soyluyor ama tyt herkesi yapabilmesi gereken bir alan.
Hocam TYT beni daha çok zorluyor. Denemelerde de fantezi yaptıkları yer sanırım TYT.
hocam bence fena değil ama tytde 135 dkya dönülmeli.Ama soru sayısı bence az.Fen derslerinden daha fazla soru olmalı
Sınav kalksa senin benim gibi ekonomik olarak alt düzey insanlar okuyamaz kardeşim tıp okumayı rüyanda görürsün o zaman sistemin her ne karar eleştirilecek yönü olsa da en mantıklı sistem öbür türlü sınav kalkarsa zengin züppeleri torpille dolar ünilere sen ben de izleriz o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF10284E9 -- 8 Nisan 2023; 16:14:42 >
hayır 2025e kadar değişmez.köklü değişiklikler 1-2 yılı bulur rahat
En Beğenilen Yanıtlar

İmkânı yok, 1 ayın neresi koskocaman olm
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X