rehberciye rezil olma anım
ortaokuldayken herkes öğlen teneffüsüne çıkmıştı. katta sadece ben vardım (öyle olduğunu sanıyordum) camdan bakarken dışarıdaki köpeğe havladım tam o sırada rehberlikçi bizim sınıfın önünden geçiyordu ve sınıfa girip bana iletişim kurmak önemli tabii deyip gitti.
tıpçı hocalarım bakabilir mi ?
top vakıf tıplar (koç, medipol) genelde araştırmacı hekim üzerinde duruyorlar, teşvik ediyorlar ve olanakları çok iyi. mesela koç'ta sırf araştırma yapmak için belirli zamanlar veriyorlar ve kulüp gibi bir şeylerde var nöroloji, kök hücre gibi (buradan pek emin değilim farklı bir şey hatırlıyor olabilirim) ama top devlet tıplarda bile böyle araştırmalara yönelik tanıtım bile göremedim ve sadece ders verip geçiliyormuş gibi anladım. gerçekten böyle bir durum var mı ? devlet tıptaki hocalarım araştırmalar ve olanakları hk. bilgi verebilir mi ?
bu tür cümleleri anlayabiliyor musunuz ?
'' şimdi bomboş sebilden selviler bir şey sarar
hatırlatır uzayan dem çekişleri rüzgar ''
aga bu türkçe sorularında bazen bunun gibi değişik cümleler geliyor. bu tür cümleleri algılayabiliyor musunuz ?
benim hocam kameramanı
sınava girse kaç net yapar acaba ?
KAVGA ETTİM ELLERİ İYİ TUTMUYOR ?
arkadaşlar kavga ettim öyle çok büyük bir şey değildi ama herif bileklerimi tutup parmaklarımı geriye yatırdı baya (kırık çıkık yok) şu an parmaklarım bir tuhaf. hareket ettirebiliyorum ama bir şeyi tutarken hafif zorlanıyorum ve yazı yazarken de. sinirlere bir şey olmamıştır değil mi yaw ?
tansiyonum düşmese içinden geçerdim herifin ama kavga ederken halsizleşiyorum konu dışı doktorları yardıma :l
minibüse / otobüse nasıl binilir ?
arkadaşlar konu ciddi :( mağarada yaşayan bir asosyal olarak daha önce hiç binmemiştim ve nasıl ne yapacağımı hiç bilmiyorum. bir de hangi minibüsün nereye gideceğini bilmek için bakabileceğim bir uygulama fln yok mu ? birisine soramam çok utanıyorum. bir de minibüse binmek için karta gerek yok değil mi normal para verebiliyoruz ? son soru: aynı duraktan geçen minibüsler aynı yere mi gidiyor farklı yerlere mi ? hocalarım, aydınlatın bu cahili pls
AÇIKLANDI
HABER KANALINDA ALT YAZI GEÇİYOR ŞU AN
AÇIKLANMA TARİHİ AÇIKLANDI
aöl 2023 3. dönem sınav sonuçlarının 23-24 ağustos tarihlerinde açıklanması beklendiği açıklandı
YT revanced sorunu
bir süredir youtube revanced kullanıyorum ama birkaç gündür her videounun bir kısmında donup siyah ekranda kalıyor ve bir daha video oynamıyor. manager'ı güncelledim işe yaramadı. yt revanced'ı sildim tekrar yüklemeye çalıştım ama olmuyor; güncel yt apk'sını indirdim ama manager'dan patchlemek için üstüne basınca seçilmiyor ve farklı sürüm yt apk'sı da olmuyor. manager'ı silip yükledim yine olmuyor. kriz geçirecem yav yardım edin
win8.1'de virtualbox'dan win10 kurulur mu ?
soru başlıkta. pc özelliklerim: win 8.1 , 4gb ram, 64bit, 2.40 GHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemci
yoksa sadece win8.1 ve daha alt sürümlerini mi indirebilirim ?
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 764
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 55.777 (Bu ay: 3.294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 400 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar