Şimdi Ara

Seat İbiza 1.4 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Seat İbiza 2014 1.4 85 hp nnasıl bilirsiniz? Arama yaptım ama düzgün birşeyler bulamadım.Aracı bilenler biraz anlatırsa mutlu olurum.Her yönden olabilir yorum.Sağolun iyi akşamlar...

• Tam bir Fiyat/Performans aracıdır ustacım. Donanım açısından tatminkar(esp, hill holder vs vs), fiyatı da makul. Bir de LPG taktırırsan çok ucuza gezersin.
    Gerçekten 37.000TL (style paket) gibi bir rakama dolu araç yok piyasada. Sıfır olarak tabi.
    Boş paketi 33 bin küsür olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knowledqe -- 16 Ağustos 2014; 21:37:58 >
  • Çok cimri ve parasını hak eden bir arabadır , en boşundaki özelliklerden bazıları bile 70binlik araçlarda yok. Bende var 85 hp ibiza , tam full depo ile sehir içi aşırı dikkatli kullanımla 1030 kmde ışık yakıyor galiba 1110 kmde felan depoyu bitirir. Tam ayağımı yerden en ucuza en maliyetsiz sıfır olarak nasıl keserim arabasıdır. Detaylar için seatclubturkey sitesini araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkingx42

Çok cimri ve parasını hak eden bir arabadır , en boşundaki özelliklerden bazıları bile 70binlik araçlarda yok. Bende var 85 hp ibiza , tam full depo ile sehir içi aşırı dikkatli kullanımla 1030 kmde ışık yakıyor galiba 1110 kmde felan depoyu bitirir. Tam ayağımı yerden en ucuza en maliyetsiz sıfır olarak nasıl keserim arabasıdır. Detaylar için seatclubturkey sitesini araştır

İbiza'nın deposu 45 lt. Yani siz şehiriçi 4,05 lt / 100km öyle mi? Hem de benzinli 1.4 85 hp lik ile...

Biraz daha zorlasan boş depoyu doldururacaksın ;)

Araca gelecek olursak parasını hakeden bir araçtır. Samimi araçtır, seveni çoktur. Fakat çok büyük beklentiye girmemek lazım. oto-park.com incelemesi izlenebilir.
    Şehir içi en az 7-7,5 lt yakar. Şehir dışı 5 lt civarlarında gezebilirsiniz.
    Önceden Esp standart değildi, şimdikilerde Esp standart 10 numara bir hamle oldu.

• Sağolun teşekkürler bencede cok samimi sevimli bir araba...YYakıt konusuna hayran kaldım gerçekten.Peki pperformans olarak nasıl bir arac? Cevaplar iiçin tsk
  • Arkadaşlar 1.4 85 hp ibizam var her depo doldurduğumda sufırlarım , km sayacı ne diyorsa onu yazdım ben yalan atacak halim yok , yukarda arkadaş 7,5 yakar diyor ben anlamadım o arkadaşı araba sahibinden daha iyi biliyor maşallah. (Forum kopyala yapıştırcılarla doldu) ben bu değerleri aşırı dikkatli kullanımla ve boşa sürekli atmamla alıyorum. Eksileyenlerin eksileme sebebi tamemen az yakan aracı kıskanmadır. Daha detaylı bilgi için burası gibi çoluk cocuk yeri olmayan sct foruma yönel.
  • quote:

Arkadaşlar 1.4 85 hp ibizam var her depo doldurduğumda sufırlarım , km sayacı ne diyorsa onu yazdım ben yalan atacak halim yok , yukarda arkadaş 7,5 yakar diyor ben anlamadım o arkadaşı araba sahibinden daha iyi biliyor maşallah. (Forum kopyala yapıştırcılarla doldu) ben bu değerleri aşırı dikkatli kullanımla ve boşa sürekli atmamla alıyorum. Eksileyenlerin eksileme sebebi tamemen az yakan aracı kıskanmadır. Daha detaylı bilgi için burası gibi çoluk cocuk yeri olmayan sct foruma yönel.

İbiza'yi Eylul 2009'da alip, Şubat 2012'de sattim. 58.000 km yol yaptim.

Tek depoyla -45 lt- ile 1110 km gittigini gosteren yol bilgilerini ispatlayabilirsen deponu doldururum.

Sidik yarisina girme niyetim yok, lakin burada birisi cikip yardim istemis. Sen olmayan seyleri soylerek yanlis bilgi veriyorsun.

Suan telefonda oldugum icin gosteremeyecegim fakat bakarsan İbiza 1.4 85 hp 'nin sehirici katalog degeri 8,1 lt/100 km. -Bu deger 2010 modeller icindi. 2014 modellerde belki 0,4-0,5 lt azalmis olabilir-

Demem o ki sen bosa(!) atarak katalog degerlerinin yarisina inebildin. Hem de sehiricinde...

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrkrtc -- 17 Ağustos 2014; 5:22:43 >

• quote:

Çok cimri ve parasını hak eden bir arabadır , en boşundaki özelliklerden bazıları bile 70binlik araçlarda yok. Bende var 85 hp ibiza , tam full depo ile sehir içi aşırı dikkatli kullanımla 1030 kmde ışık yakıyor galiba 1110 kmde felan depoyu bitirir. Tam ayağımı yerden en ucuza en maliyetsiz sıfır olarak nasıl keserim arabasıdır. Detaylar için seatclubturkey sitesini araştır

dizelden az yakıyor öylemi ne içtin arkadaşım kafa kıyak ,sallama rekoru kırdın
  • Bi düşünün seat bayisinin satış elemanımıyım yoksa bu işten kârmı alıyorum neden yalan söyleyim. Burda nasıl tasarruflu araba kullanılır öğretecek halim yok , ama sizin gaz fren yaparak bilmediğiniz kesin. Dizelden az yakıyormuş deniliyor evet ailemde 2012 model dizel focus var ve inanın mazot içiyor , arabamda ne kadar yaktını gösteren özellik yok çünkü referans paket. Arabanın çok performansı yok haliyle bende basmıyorum gaza sehir içinde bile cc ile 60 ı geçmiyorum... Biçok şey daha. Ama sizin neden sebebsizce karşı tavır aldığınızı anlamadım , yıl 2014 olmuş hala her benzinli dizelden çok yakar mantığı var.
  • Logi kardeş volkswagen grubu arabalar her açıdan tatmin edici kendini ispatlamiş araçlar sıkıntı yasatmaz
  • Arkadaşlar bu aracı bir buçuk aydır araştırıyorum yanlız traktör gibi çalışıyor diyorlar ne diyorsunuz gerçekten denildiği kadar var mı
  • Parasına göre tasarımı ekonomisi sağlamlığı yürüyeni 10 mnumara araç. Style palet alabiliyorsan al. Lpg uyumlu olmasıda cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

Parasına göre tasarımı ekonomisi sağlamlığı yürüyeni 10 mnumara araç. Style palet alabiliyorsan al. Lpg uyumlu olmasıda cabası.
    İçi hiç güzel değil bu arabanin. Dişida bir okadar güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42patriot42

Arkadaşlar bu aracı bir buçuk aydır araştırıyorum yanlız traktör gibi çalışıyor diyorlar ne diyorsunuz gerçekten denildiği kadar var mı

Benzinli modelleri için "Traktör" diyeni Allah çarpar. Ben dahil bir çok İbiza kullanıcısı arabaya alışma sürecinde çalışan aracı "tekrar" çalıştırmaya çalışmıştır. Rolantide inanılmaz sessiz bir araç. Giderken de benzinli diğer araçlar gibi...

Fakat bir önceki kasa dizelleri -3 silindirli olan- için traktör deyimi bile az kalır. Yeni kasalarda ki dizel 4 silindirli yeni tip. Polo nasılsa İbiza'nın da sesi o kadar.
  • Aracın fabrika verisi bile şehiriçi 8 litreyken 4,5 litre yapabilen arkadaşım hemen Seat' a başvursun, ödüllendirirler.
  • Sağolun arkadaşlar bir sonraki aracım bu olacak.Yakıt konusunda az yakabilir ama bende pek inanamadim.Yinede tsk
  • quote:

bana sattıkları ibiza çakma heralde. Sahte satmışlar bana sıfır olarak. ben maksimum bir depo ile 700 km yapabildim. Valla helal olsun.

konu sahibi arkadaş için;
    2013 model sıfır olarak aldım.Seat ibiza referance. aşağıdaki linkteki konu da tüm detayları aktardım.istersen oradan tüm incelemelerimi okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_96083896/f_//tm.htm

• quote:

Arkadaşlar 1.4 85 hp ibizam var her depo doldurduğumda sufırlarım , km sayacı ne diyorsa onu yazdım ben yalan atacak halim yok , yukarda arkadaş 7,5 yakar diyor ben anlamadım o arkadaşı araba sahibinden daha iyi biliyor maşallah. (Forum kopyala yapıştırcılarla doldu) ben bu değerleri aşırı dikkatli kullanımla ve boşa sürekli atmamla alıyorum. Eksileyenlerin eksileme sebebi tamemen az yakan aracı kıskanmadır. Daha detaylı bilgi için burası gibi çoluk cocuk yeri olmayan sct foruma yönel.

referance paketlerde range özelliği yani kaç km sonra benzin bitecek göstergesi yok doğru ama ender elektronik açıyor. benimki şu an faal olarak çalışıyor. derecenin yerine o çıkıyor. ancak sizin şu dediğinizi anlamadım.Bu arada hangi seatta görevlisiniz. neredeyse tüm seat satış danışmanlarını tanırım hangi il ve hangi bayii?

• Beyler bişey kanıtlama gibi amacım yok baksanıza motor sesi olmayan arabaya traktör gibi demişler. Gerçekten anlamıyorum daha o arabayı uzaktan görüpte yakıtı hakkında yorum yapanları. Ama birdahaki depoyu fulleyince sıfırlıyacam kmnin resmini çekip depo bitince tekrar çekip buraya koyucam işte ozaman konuşanları görmek istiyorum.
  • tum araba alacak arkadaslara kosulsuz bu araci oneririm tabiki lpg li
    birde ben sehir ici 1100 km yapan arkadas hangi sehirdesin merak ettim bu motor ekonomi motoru degil ucuz maliyetli olsun diye eski 1.4 devsirmesi yada ta kendisi anca ekonomik olmasi icin lpg sart
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.