< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 17 Mayıs 2017; 2:0:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 17 Mayıs 2017; 2:0:2 > |
Allah herkese japon kadar sorunsuz, alman kadar iç tasarımlı, italyan gibi dış tasarımlı, fransız gibi donanımlı, çinli gibi fiyatlı araç nasip etsin.
|
Frennlerrrr !! Allahhh belasını versin harbiden böyle frenin durmak için yaradılmamış az daha yürüsün ekşın yaratayım diye yaratılmış Antalya sıcağında o sıcak asfaltta lambaya yaklaşırken babamın frene basmasına rağmen durmadığından az daha basayım demesiyle abs ye giren ve öndeki 2016 audi a8 in arka tamponuyla araya parmak gırmeyecek mesafede duran bir arabaydı normal takip mesafesinin az daha fazlasını bırakır öyle sürerdim korkudan araya tabi kekonun biri gelir dalardı o ayrı. Bide yalıtım yalıtım diyorum yani sözlükte böyle bir şey olduğundan yoksa arabaya halı dışındaa yalıtım malzemesi koymamışlar. Bu ikisi dışında aracın hiçbir eksiği yok benim gözümde gayet keyif alıyorum kullanımından. Sizinkinin aksine bizimkinin amortisorlerı sanırım bıraz daha yumuşak yada artık 9 yılın yorgunluğu yumuşadılar
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 17 Mayıs 2017; 3:17:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 18 Mayıs 2017; 4:7:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|