Şimdi Ara

GOLF 7.5 HİGHLİNE DSG 1.4 / 1.5 TSI Hakkında Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH Kullanıcıları sizlere danısmam gereken bi konu var.

Hali Hazırda VW Scirocco Kullanıcısıyım Lakin Golf 7.5lara heves ettim ve Aracımada COk güzel paralar verildigi için Satıp Alayım Diyorum.

Simdi Sorum Su

Sciroccodan Golfe gecince pismanlık yasarmıyım ?

1.4 125 likle 1.5 150 lik arasında 10-20 bin lira fiyat farkı var sadece. Aracları buldum hatasız araclar sciroccomu satınca 1.4 le kafa kafaya alabiliyorum 1.5 le 10 15 bin koyarak alabiliyorum. Highline full paket cam tavanlı hayalet ekranlı ve en önemlisi dsg olacak araclar.

Bu aracın kullanıcıları Performans olarak donanım olarak nasıldır Bilgi verirmisiniz ? Degermi satıp almaya.

1.4 2018 ve 1.5 2019 model fark etmez ikisinden birinide alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 150bg ile 1.5 arasında performans olarak büyük bir fark yok. yakıtta az biraz daha az yakıyor 1.5 olanı. yeniden tasarlanmış bir motor. esnekliği biraz daha iyiymiş. daha iyi bir motor tabii. ben 1.5 almaya çalışırdım. 3-5 sene sonra 1.4'lere arada çok fark olmamasına rağmen hepten eski motor damgası vurulur.

Orijinalden alıntı: Fulcrum299

1.5 tsi performans anlamında gayet iyi hocam, bmw 320i ile aralarında 0.4 saniye fark var 0-100 hızlanmada.

o fark ağırlıktan dolayıdır. yoksa 320i'nin motoru çok daha güçlü ama 1.5tsi kadar tasarruflu da değil tabii.

Arada 20 hp vark var, ağırlıktan ziyade aktarma kaybından kaynaklanıyor bu durum. Tork konvertörlü zf şanzıman ve arkadan itiş birleşince, önden çekiş ve çift kavrama dsg gücü yere daha kayıpsız aktarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.