Şimdi Ara

Scream 4 | Çığlık 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90'ların ünlü gerilim serisi "Scream" sinemaya dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Eski serinin senaryo yazarı Kevin Williamson'ın çalışmalarına başladığı yeni "Scream"de ünlü yönetmen Wes Craven'ın yer almayacağı belirtiliyor.

Filmin başrol oyuncusu Neve Campbell'in karakterinin yeni projede yer alıp almayacağı bilinmiyor; fakat diğer oyunculardan Courteney Cox ve David Arquette ile görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. Senaryonun iyi olması durumunda Wes Craven'ın projeye dahil olabileceği de söylentiler arasında.

Klasik korku filmi kurallarıyla dalga geçen "Scream", 90'ların en popüler filmleri arasında gösteriliyor.

http://sinema.ekolay.net/haber/40/620440/Ciglik_geri_donuyor.aspx
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• devam etmesin.1.filmi hariç berbattı.

Hatta 1.filmde berbattı
  • efsane film.güzel olur yenisinin çekilmesi.
  • SCREAM
    en sevdiğim korku serisi inşallah devamı gelir
  • İşin foseptiği çıkmaya başladı.
  • O tür filmler eskisede artık, izleni yinede
  • 1.si hangisiydi filmin sinemada gecen mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainboww

1.si hangisiydi filmin sinemada gecen mi

2 veya 3.filmi galiba.

Korkutmasada çok sevdiğim bir seri.
  • Serinin her bir karesi hafızamda tek tek kayıtlı.
  • screeeem

Scream 4 | Çığlık 4

• Cocuklugumda her yaz memlekete gitmeden önce tv'de izledigim.( Mutlaka her yaz verilirdi.)

Daha sonra ise memlekette kuzenlerle ''Arkanda cıglık var.'' diye birbirimizi korkutmaya calısırdık.

Bende Korku Filmi fobisini(nasıl oluyor diye sormayın. hayatımda garez halka ve cıglık'tan baska korku filmi izlemedim,bir cesit fobi.) tetikleyen kahrolasıca bi film.

Ama hakkını yemeyelim idare eder.
  • Bundan sonra bu maskeyi gördükten sonra aklıma sadece "Korkunç Bir Film" gelecek.
  • Bu sahneden sonra benim için çığlık bitmiştir.

• artık değişik senaryolar bekliyoruz. finalde mekanın yıkıldığı yandığı, katilin haşat olduğu, kahramanın da son anda mekandan çıktığı filmlerden gına geldi. (veya koşarak çıkar arkadaki mekan inanılmaz bir şekilde patlar, kahramanımız patlamının şiddeti ile öne doğru uçar ama saniye farkıyla yırtmıştır)
  • Çığlığın yeri başka. Zaten herkes biliyor saçma salak bi film olduğunu ama birçok kişinin hoşuna gidiyor. Çekilen her film Yüzüklerin efendisi, Matrix gibi olamaz. Araya böyle deli saçması filmlerde lazım
  • Ben severdim çığlık serisini çokta başarılı bulurum, araya yeni br soluk katmıştı katil filmlerinde Çekilsin 4.sü, umarim iyi bi film olur inş.
  • ben de seviyorum çığlık serisini gelsin devamı izleriz
  • en son nerde bitmişti ben hatırlamıyorum artık çok geçti üstünden
  • Bende Seviyorum Çıksın da umarım eskisi gibi tutar
  • Tutmaz. Ayrıca kaçıncı dönüşü bu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.