Şimdi Ara

8. sınıfa gidiyorum, Requiem for A Dream bana çok mu ağır gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü alışkanlıkların zararları hakkındaki şeylreden hoşlanırım. Sizce bu film bana çok mu ağır gelir? Yaşıtlarımdan farklı olarak dram ve bilim-kurgudan hoşlandığımdan size sorayım dedim.

Ayrıca bu forumda ilk kez konu açtığımdan soruyorum, neden burada artılama-eksileme yok?

• Filmi izlemedim bir şey diyemem de ne ara 2300 mesaj yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben sana tavsiye etmem. Benimde kardeşim var senin yaşlarında onun da izlemesine izin vermedim. Psikolojik olarak oldukça vurucu genede karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughtydog tlounc -- 23 Mart 2015; 22:54:19 >
  • Önce Sırpski Film i izle sonra Nymphomaniac filmini izle ondan sonra Antichrist filmini izle en son olarak da Otomatik Portakal ile Requiem For A Dream I izlersen bir şey olmaz.

• Mesaj ortalaması benden yüksek birini görüyorum ilk defa vay anasını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yaşındayn bu film bana ağır geldi demeyimde beğenmedim diyim bence ilk olarak di caprio nun çocukluk filmi basketball diaries ( günlük) izle oda çok güzel bir film daha hafif
  • Baska filmlere yonel gitsin agir gelir bu film. Arti ve Eksi sadece konu acan uyede gorunuyor bu bolumde konuya yorum atanlarda degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzle geç bir şey olmaz.
  • Film güzel ancak yaşın bu filmi izlemeye uygun mu tartışılır. Gerçi ben senin yaşından çok daha küçükken izliyordum böyle filmleri sonuçta psikopat olmadık. İzle geç. Oldukça iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Filmi izlemedim bir şey diyemem de ne ara 2300 mesaj yaptın

LoL bölümünde çok güzel post kasılıyor çünkü herkes soru soruyor.
  • İzle bir şey olmaz hatta filmden ibret alırsın.
  • seviyorsan bu tarz sorun yaratmaz, ibret alırsın bu da iyi bi şey

ama psikolojim zayıf dersen, ileri de izlersin ağır filmdir,

ama bi gün mutlaka izle bence bi başyapıt alanında
  • İzle abartılcak bir şey yok.
  • bence ileriki yaşlarda izleyebileceğin bir film , film hem sert hem aşırı dramatik hemde zevklerini bilmiyorum ama ben 8.sınıfta sinama bilgim yerlerdeydi aksiyondan başka bişey bilmezdim ondan zevk alırdım çünkü dramadan hayatta anlamazdım hemen kapatır sıkılırdım belki sanada ağır gelebilir ki senin yaşındaki çoğu birey bu tarz filmlerden sıkılır ama anlayış bakımından yaşın ilerleleyince daha iyi sindireceğinden ileride bak derim
  • Dün İngilizce altyazılı bir şekilde izledim. Cesaretli davrandım biraz

Film çok vurucu ama bir o kadar da güzeldi. Her ne kadar konusu hepimizin bildiği bir şey olsa da anlatımı o kadar güzeldi ki sanki gerçek bir belgesel gibiydi. Hele Fall bölümünden sonra olaylar su gibi akıp geçti. Tabi yaşımdan dolayı ufak oto sansür yaptım kendimce(Cinsel içerikli sahnelerde ekranı sadece altyazıyı görecek şekilde kapatmak). Cinselliğe olgun bir şekilde bakıyorum ama yaşımdaki çoğu kişinin cinsel sahnelere takılacağından dolayı izlememesi gerekeceğini düşünüyorum. Kesinlikle ibret alınabilirliği yüksek bir film.

Cesaret toplamak için konuyu açmıştım. Hepinize iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 29 Mart 2015; 22:37:19 >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Çarpıcı bir film, sıkılmazsan bayağı etkilenirsin. Bence bundan önce biraz daha festival filmlerine yakın filmler izle mesela Little Miss Sunshine, Assasination of Jesse James, The Grand Budapest Hotel, Detachment(1-2 sahne hafif rahatsız ediciydi sanırım) gibi. Ardından izlersen daha iyi olur bence çünkü bayağı iyi bir film.
  • İzleme.
  • ben 8. sınıftayken,internette ne kadar pislik varsa biliyordum,hiçte birilerine sorsam mı diye aklımdan geçmemişti cevap olarakta en pislik şeyden bile kendine fayda sağlayacak fikirleri çıkarabilirsin ve yapman gereken zaten budur,istiyorsan izle bişeycik olmaz
  • Ağır gelecek bir tarafı yok filmin. Yalnız film gerçekten bazı yerlerde boğuyor, çok rahatsız edici yerleri var, sevmediğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.