S

Binbaşı
22 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Selamlar herkese,

Bir tablet almak istiyorum. internette binlerce model var. İstiyorum ki,

1- Pc de takılırken 2. ekran gibi olsun yanımda.

2- Film izlerken görüntü güzel olsun. bluray vs izlerken donma yapmasın. ( tabletlerde böyle birşey oluyor mu bilmiyorum. oluyorsa da olmasın benim modelde :) )

3- Ekranı büyük olsun sesi de fena olmasın.

Özet olarak en fazla tft oynayacağım ve youtube twitch dizi vs izlemelik bir tablet arayışım var. Önerilerinizi bekliyorum.

İyi forumlar.

Not: Samsung bölümünde açtım. Ama model farketmez benim için

Merhabalar,

Arabam 2007 model 115bin km'de 1.4 benzinli twinport opel astra. Araçta tek kaza geri geri giderken balkon demirine çarpmamdan dolayı bagajın tam ortasında yumruk kadar oyuk var. Onun dışında ne arıza verdi ne de kazası var. Ama aracın önlü arkalı sağında solunda bel altı bölgesinde çizikleri çok. Aracı satarım diyordum ama on numara araç iki boyat tüp tak takıl diyor herkes. Eğer ki 55+ bin tl bir araç almayacaksam. Fikrinizi sormak istedim. Boyatıp tüp taksam mı ? Bu model hakkında fikriniz nedir ?

İyi forumlar cümleten.
Merhabalar,

Arabam 2007 model 115bin km'de 1.4 benzinli twinport opel astra. Araçta tek kaza geri geri giderken balkon demirine çarpmamdan dolayı bagajın tam ortasında yumruk kadar oyuk var. Onun dışında ne arıza verdi ne de kazası var. Ama aracın önlü arkalı sağında solunda bel altı bölgesinde çizikleri çok. Aracı satarım diyordum ama on numara araç iki boyat tüp tak takıl diyor herkes. Eğer ki 55+ bin tl bir araç almayacaksam. Fikrinizi sormak istedim. Boyatıp tüp taksam mı ? Bu model hakkında fikriniz nedir ?

İyi forumlar cümleten.
Bilgisayarım garantiden geldi. Video izlemede internette gezinmede sorun yok ama hızınıtestet sitesine girip test yapmaya çalıştığımda pingi gösteriyor sonra hata veriyor. herhangi bir dosya indirmek istediğimde 2kb gösteriyor bir saniyeliğine sonra 0a düşüyor download hızı. lol patch yüklemiyor. bunun dışında internetim gayet hızlı. ne problem olabilir ?
Yandex ve chrome bir iki aydır hissedilir şekilde kasma yapıyordu sitelerde gezerken. formatlarım diye birşey yapmıyordum ama 2 gündür twtich yayınları izlerken normal ekranda sorun yok ama tam ekrana alınca kasmaya başlıyor. sağda show video stats dediğimde fps 23 ler civarında. Pc monster abra v5. Yani çok eski değil. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
Merhaba arkadaslar . sali gunku mac icin arkadasimin kombinesini benim passoligime geciricez. Bu islem mac gununde yapilir diye yaziyor ama bir soralim dedik. Yarin aktarabilir miyim stada gitsem ?
1 haftadır aktivasyon hatası alıyorudm ama birşey yapmadım gidemek için. Şu an klasörlerimin hibçiri açılmıyor sadece chrome açılıp internete girebiliyorum. bilgisayarıma tıklayınca .msc mağazada aransın mı diye uyarı veriyor ve açılmıyor. bir program kurmak isteğimde windows güvenlik çıkıp mail ve parola girmemi istiyor. Sorunu nasıl giderebilirim ?
Dizüstü bilgisayarım 4 gündür aralıklı olarak kopuyor. Tekrar bağlan dediğim zaman hata veriyor sorun gider dediğimde de gidermiyor. Kafasına göre bir süre sonra tekrar bağlanıyor. Sorun ne olabilir ? Yaptığım işlemler;
-Superonline teknik servis çağırdım modemi değiştirdiler sorun düzelmedi.
-Aygıt yöneticisnden wireless donanımını kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi.
Birde şuna dikkat ettim. Bağlantı koptuğu zaman görünen ağların çoğu gözükmüyor, yani internet erişiminde kendi internetim hariç 8 ağ varsa, bağlantım koptuğu zaman 1 ya da 2 tanesini ancak görüyor. Çok can sıkmaya başladı bu sorun. Yardımlarınızı bekliyorum.
http://armorgames.com/play/14412/cursed-treasure-2 , kingdom rush vb. benzeri flash oyun arıyorum. Bildiğiniz oyunları paylaşırsanız sevinirim.
Biraz araştırdım çözüm bulamadım. Normal yüksek kalitede tam ekran oynuyorum oyunu ama geçenlerde oyuna girerken oyunu alta aldım. Sonra oyuna geçtim tekrardan. Sağda solda siyah şerit çıktı oyun küçüldü . Hemen hemen yarısına yakın kısım siyah. Oyundaki yazılar karakterler dar uzun şekilde. Çık gir dediler denedim. Oyundaki ayarların hepsini denedim. Başına gelip bu durumu düzelten var mıdır ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.909
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 10.696 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.