Arkadaşlar dün bir film izledim ajan13 diye filmin sonunda filme yeni başlamış gibi heycanlı bitirdiler üç kağıtçılar 2008 yapımı bir film olduğu halde devamını bulamadım mutalaka olmalı çünkü kilit yerde bitirdiler.
Özeti şöyle hatırlatmak maksatıyla yazıyorum, filmin başında amerikanın başına bayan bir başkan seçiyolar sonra kamilin teki kanasla indiriyor kaçmaya başlıyor kaçarken hafızasını bir şekilde kaybediyor herkez sorguya falan çekiyor kendide kendini sorguluyor fakat çok enteresan bir estetikameliyat ile aslında suikastçi öldürülüyor ve başkası bu suikastçiye benzetiliyor, konusu çok değişik sonunda öldürülen başkanın kardeşi başkan oluyor ancak bu adam zaten bütün bu komplonun tasarımcısıdır ve bizim adamımız tokyoya estetik olup eski suratına dönmek için gittiysede filmin sonunda olayı çözüyor ve geri dönüyoruz diyip filmi bitiriyorlar. Saçma sapan bir özet oldu.
senin için imdb'den baktım o bir film değil 2 bölümden oluşan mini dizi, history kanalının yaptığı houdini gibi http://www.imdb.com/title/tt1117667/
evet bende öyle olduğunu öğrendim ama devamı yok dimi bu kadarlık bir sinema.