Şimdi Ara

Scream 4 | Çığlık 4 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Finalin yarısını tahmin ettim, onun dışında daha iyi olabilirdi. Gerilimi bence düşük tutmuşlar, komedi olsun diye yaptıkları da gülünç olmuş. Bence insan psikolojisini iyi aktaramamış Yönetmen, herkesin tırsması lazımdı. Oysa ki millet gırgır şamata.
  • Sonunda izleyebildim, serinin eski filmlerinden birini izlemiştim ama üstünden çok zaman geçti hangisi olduğunu bile hatırlamıyorum dolayısıyla diğer filmler ile kıyaslama yapamam ama fena değildi benden geçer not aldı. Sonda ters köşe olmamak için neredeyse herkese katil gözü ile bakıyordum ama bir kişi vardı ki katil olması imkansız dediğim katil o çıktı yine ters köşe olduk Hayden Panettiere ve Emma Roberts'ın oyunculukları fena değildi.

Filmin sonunda ilk defa kötüler kazanıcak diye beklerken yine iyiler kazandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 3 Eylül 2011; 16:28:48 >

• yıl 2011 ve hala bu çığlık serisinden korkan varsa bişey demiyorum
  • Evet, korkutmuyor ama 96 yapımı ilk film de korkutmuyordu zaten. Gerilim filmi bu sonuçta. Kim ne zaman ölecek diye tırnak kemirtiyor daha ziyade. Korku filmi niyetine Testere denen paçavranın harıl harıl izlendiği bir onyılda Çığlık rahat rahat iş yapar.
  • Ben de seriye başlayacaktım baştan, hemen bu gece halledeyim.
  • Bencede çok güzeldi, 90 lar saygı geçidiydi biraz film :) 1. sinin kalitesine daha yakındı, kesinlikle eğlendirdi. 2 ve 3 ten tabiki daha iyi ancak ben 2 ve 3 üde severim daha komedi tonlu gelmiştir hep :)
  • 10 yıl aradan sonra bunu mu çekmişler? klişeler yine almış başını götürmüş, neresinden tutsak elimizde kalıyor. dalga geçer gibi film çekmişler.

birisi de testereye laf atmış. hey yavrum hey, 90'larda bile iş yapamayan çığlık'la testere'yi karşılaştırıyor adam. siz izlemeyin birader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 16 Haziran 2017; 8:30:20 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.