Şimdi Ara

Scream 4 | Çığlık 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodgé

Yönetmen Twitter'daki hesabından setten bir foto paylaşmış.

Scream 4 | Çığlık 4

Bu maskeyle yine korkudan çok saçma bir film geleceği belli.

• Paylaşımlar için teşekkürler.
  • Bu kamera arkası görüntülerle birden 1996 yılına gittim diyebilirim. O yılın en popüler filmi olmakla birlikte hemen her magazin programında yer verilirdi.
  •  Scream 4 | Çığlık 4
  • Yine bir lise ortamının olması ilginç... acaba biri Liseli gençlere musallat oluyor ve onlar da Sidney ve diğerlerinden yardım mı istiyor diye düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

Bu ne yahu tüm filmler geri dönüyo

Valla, abarttılar artık.
  • 90 larda 80 lerin dokusunu en iyi yansıtan serilerden biriydi bu ilk filmde kült dür ayrıca "Skeet Ulrich" in performansıda öyle ama yeni bir film pek bişeye benzemez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Scream 4 | Çığlık 4

tipik ufak kasaba polisi

sakin olun olay kontrolumun altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

90 larda 80 lerin dokusunu en iyi yansıtan serilerden biriydi bu ilk filmde kült dür ayrıca "Skeet Ulrich" in performansıda öyle ama yeni bir film pek bişeye benzemez bence

Esasen hemen herkesin performansı çok iyiydi. Nitekim ilk filmi kült yapan da kullanılan çekim tekniği, oyunculaırn performansı ve karakterleri başarılı biçimde yansıtmaları ve filmin sinemaya yeni bir akım getirmesi.

Yeni filmde lise ortamının gözükmesi açıkçası ilk filme bir dönüş yapmaya çalıştıkları hissi uyandırdı.

• Filmin sadece tarzı süper ötesiydiama tam yapamamışlardı, hele devam filmleri öyle aptalcaydı ki insana gına geliyordu, hepsi salak gibi davranıyorlardı..
  • Geniş bir fragman yayınlandı...izlemek için...

http://www.movieweb.com/movie/scream-4/trailer-2
  • Çığlık serisi hatrına izlenebilir.
  • Kanalturk'de Çığlık 2 yayınlanıyor yarında Çığlık 3 yayınlanacakmış. 4.filme yeniden hazırlanma olarak izliyorum keyiflide oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 18 Kasım 2010; 0:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Haberturk'de Çığlık 2 yayınlanıyor yarında Çığlık 3 yayınlanacakmış. 4.filme yeniden hazırlanma olarak izliyorum keyiflide oluyor.

Kanaltürk o hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Haberturk'de Çığlık 2 yayınlanıyor yarında Çığlık 3 yayınlanacakmış. 4.filme yeniden hazırlanma olarak izliyorum keyiflide oluyor.

Kanaltürk o hacı.

Cidden Haberturk nereden çıktıysa çok sağol, kafa nereye gittiyse artık
  • Esasen 1998'de Kanal D nin dublajı biraz daha iyiydi. Bu dublajda bazı cümleler esgeçilmiş ve biraz farklı ifadeler kullanılmış. ilginç olan aslında filmin kanala göre dublajı da değişmekte.

Bununla birlikte ilk filmin geniş versiyonu (director's cut) da hayli ilgi çekici...meğer Wes bazı şiddet unsuru içeren efektleri normal versiyonda kaldırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 18 Kasım 2010; 9:14:45 >
  • En kaliteli gerilim filmleri arasında hatta ve hatta seriye bağlayan en kaliteli gerilim filmlerinden birisi bile diyebiliriz. Dün akşam Kanaltürk’te Çığlık 3 vardı ondan önceki akşam Çığlık 2 vardı. Seyrettim ve zevk aldım. Dördüncüsününde olması çok güzel olur.
  •  Scream 4 | Çığlık 4
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.