Şimdi Ara

scirocco 2.0 tfsi dsg vs civic type r

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• BAşlığı görünce kapışma videosu var sandım.Ne ümitlerle girmiştim konuya

Benim tercihim scirocco olurdu.+ ve - bilmem ama scirocco daha hoşuma gidiyor.
  • Donanim olarak daha zengin olmasi otomatk olmasi ve tsi motorun daha keyfli olmasindan dolayi scirocco diyorum. Fiyat avantajida cabasi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tayyarı alırdım heralde.
  • Tayyar gibi atmosferik bir zevk makinası varken rocco'yu dusunmezdim bile

• type r tabikide
  • Type-r kesinlikle daha keyifli ancak 2.0 tfsi her türlü daha iyi gdiyor. Sonuç olarak piste çıkmaycaksınız, type-r kolayca tercih edilebilir. Zaten sesi bile tercih nedeni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERB VS PASSAT / 1.6 TDI
    11 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar güçlü arabalarda otomatik vitesle zevk alınmaz manuel olmasından dolayı typer
  • 2.0 Type-R tabi ki.
    0-100 6,6 sn
    Sesi yeter :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuLeRi -- 4 Ocak 2013; 13:01:24 >
  • kesinlikle type-R
  • Type-R tabiki,yukarıda birisi TSI daha zevkli demiş.Heralde TSI'dan başka motor kullanmadı.
  • Bundan 10 sene sonra da çok temiz turbo benzinli araç bulabilirsiniz. Hatta daha küçük motorlu ve daha güçlülerini de bulabilirsiniz.

Ammaaa dünyadaki çevreci politikalar gereği atmosferik devir çeviren güçlü bi araç bulamazsınız. O yüzden kesinlikle type-R
  • Kesinlikle Type-R
  • type R daha gösterişli,daha hızlı,iç mekanı çok şık,şanzımanı sorunsuz,ayrıca garantisi devam eden bir otomobil.
    Sciroccoyla arasında bu açıdan dağlar var.
    Eğer scirocco tercih edilirse o da üzmez,turbo motoru ve yüksek torklu güçlü sürüşü iyi yol tutuşuyla çok keyif alırsınız.
    Fakat dsg ye bulaşmayın.Alırsanız 160lık manueli alın derim.Hele ki böyle güçlü torklu motorlarda aman aman.
    Kısacası Type R la sciroccoyu kıyaslamak çok yersiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Ocak 2013; 15:12:12 >
  • Otomobilden gram anlamayan zevksiz dolmuş bizim forum.

K20a gibi bi makine varken tsi daha keyifli demiş. Otomatik daha keyifli denilmiş, tsi daha hızlı denilmiş.

Atmosferik böyle bi aleti alma ihtimali varsa hemen alsın. İleriki yıllarda atmosferik bu tip motorları anca ferraride falan görürüz.
  • şirokko doldu piyasa önüne gelen Kızılay çadır niyetine dağıtılıyor...ve ben bu arabayı beğenmiyorum...ruhsuz bir araç...konumlandıramıyorum bir türlü...

Gelelim Tayyar'a...bu kasasına arka kısmına uyuz oluyorum ama içine binince ve gaza basınca unutturuyor birçok şeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

Orijinalden alıntı: garin

Yakın bir arkadaşım bu iki araç arasında karar vermesi gerekiyor benden fikrimi sordu. sizin tercihiniz artı ve eksi yönlerini belirterek hangisi olurdu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fiyat-dustu-garantili-plusboyasiz-plusemsalsiz...pazarliksiz-108835740/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-merkar-2010-volkswagen-scirocco-2.0-tfsi-sportline-tiptr-110356969/detay#

Gorunus, heybet, marka, kalite. Honda nin beygiri yuksek olsa nolur, bana gore alinmayacak markalardan birisi.
    Kesinlikle scirocco.. Ben hondalara her zaman 2. veya 3. sinif araba olarak bakmisimdir, bilmiyorum belki yanlistir ama benim zevkim
    Yani Honda mukemmel araba yapsa bile markadan dolayi bakar gecerim

Hocam bu sizin gorusunuz olabilir ama type-r kullanmadan sadece marka gorusunuzu belirterek elestiri yapmaniz markaya haksizlik bence.

Ben her turlu type-r diyorum.

• Typer gibi bir zevk makinası dururken rocco seçmek saçma olur. Ben arkadaşının yerinde olsam FN2 kasa yerine EP3 tercih ederdim.
  • DSG işin içine girince burada bence kullanıcının beklentisi öne çıkar.Arkadaşınız aracı sportif beklentiden çok gündelik kullanım için düşünüp ,elimin altında güçlü bir araç olsun diyorsa Scirocco doğru tercih olur.Farklı olarak , araçtan sürüş zevki daha sportif iç ve dış görünüm istiyorsa Civic doğru tercih olur.
  • Atmosferik bir araçta yüksek devir çevirmenin tadına almak ve kaliteli bir japon'a binmek istiyorsa tavsiyem tabiki Honda Civic Type r olur ancak kullanmak nasip olmadı sadece seyahat ettim o yüzden fazla yorum yapamam ancak Scirocco hakkında her türlü yorum yapabilirim çünkü hem kendi aracım hemde motor ve donanım dahil bütün versiyonlarını kullandım.Eğer Scirocco daha ağır basıyor ve düşünülüyorsa 2.0 TFSI'dan ziyade Scirocco R 2.0 TSI 255 ps tavsiye ederim performans olarak tatmin edici bir araç konfor olarakda üstün bir araç donanım olarakda White Edition zengin bir donanıma sahiptir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.