Şimdi Ara

Radara yakalandım mı ? Nasıl anlarım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
33.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun sabah saat 6 bucuk sularında salihliden kulaya dogru gidiyordum.Oyle bir yol geldi ki kaymak gibi ve hiç 110 u geçmemiştim orda 125-130 falan yaptım.Tam yokusu cıkar cıkmaz bi otobusun selektor yaptıgını fark ettim ve radar var diye uyandım, fakat iş işten geçti cunku sol tarafta pusuya yatmış bir polis corollası vardı.Hemen frene yapıstım yanından 110-120 arası bi hızla geçtim.

Bundan sonra yolda durdurulmayı beklerken hiç kimse durdurmadı.

İnternete girdim ve bu saate ''kadar trafik cezası kaydı bulunmamaktadır '' yazıyor.

Sizce ceza yedim mi ,yemedim mi ?

Eve posta mı gelir yoksa once internette mi gorunur?

Tecrubeli arkadaslardan yardım beklıyorum. Teşekkürler....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Radara Yakalandım mı? Nasıl Anlarsınız?

Bir hız kamerası veya mobil radar cihazı tarafından yakalanıp yakalanmadığınızı anlamanın birkaç yolu vardır:

• Flaş Görürsünüz: Bir hız kamerası veya mobil radar cihazı genellikle flaş patlatır, bu nedenle gece veya düşük ışık koşullarında bile flaşı görebilirsiniz.
    • Arabanızın Hızlı Yavaşladığını Hissedersiniz: Bazı radarlar, hızınızı ölçmek için arabanıza bir lazer ışını gönderir. Bu ışın, arabanızın hızlı bir şekilde yavaşlamasına neden olabilir.
    • Posta Kutunuza Bir Ceza Tutanağı Gelir: Bir trafik cezası, radarla yakalandıktan sonraki birkaç hafta içinde posta kutunuza gelebilir.
    • Plakanız Trafik Polisinin Veritabanında Görünür: Bazı trafik polisi departmanları, radarla yakalanan araçların plakalarını bir veritabanında tutar. Plakanızı bu veritabanında olup olmadığını kontrol etmek için çevrimiçi olarak arama yapabilirsiniz.
    • Arabanızın Kayıtlı Sahibi Olarak Size Bildirim Gönderilir: Bazı bölgelerde, bir araç radarla yakalandığında, kayıtlı sahibine bildirim gönderilir.

Tüm bu işaretleri göz ardı etmemek önemlidir. Bir hız kamerası veya mobil radar cihazı tarafından yakalandıysanız, bir trafik cezası ödemeyi bekleyebilirsiniz. Cezayı zamanında ödememek, ek cezalar ve lisansınızın askıya alınması gibi daha ciddi sonuçlara yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 110-120 arası kesin girmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 21 Haziran 2010; 19:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Merhaba arkadaşlar.

Bugun sabah saat 6 bucuk sularında salihliden kulaya dogru gidiyordum.Oyle bir yol geldi ki kaymak gibi ve hiç 110 u geçmemiştim orda 125-130 falan yaptım.Tam yokusu cıkar cıkmaz bi otobusun selektor yaptıgını fark ettim ve radar var diye uyandım, fakat iş işten geçti cunku sol tarafta pusuya yatmış bir polis corollası vardı.Hemen frene yapıstım yanından 110-120 arası bi hızla geçtim.

Bundan sonra yolda durdurulmayı beklerken hiç kimse durdurmadı.

İnternete girdim ve bu saate ''kadar trafik cezası kaydı bulunmamaktadır '' yazıyor.

Sizce ceza yedim mi ,yemedim mi ?

Eve posta mı gelir yoksa once internette mi gorunur?

Tecrubeli arkadaslardan yardım beklıyorum. Teşekkürler....

eve posta gelir. peş peşe postalar gelmişti.

• Peş peşe derken ?
  • Belki de yalnızca kontrol amaçlı oradadır.
    Herhangi bir şikayette veya göze batan bir durumda kontrol için. Radar da olmayabilir yani bence
  • 1 haftaya öğrenirsiniz.
  • Manisa da oturan ve aslen Uşak lı biri olarak sürekli kullandığım yollardan biri ve çok tehlikeli pusularla dolu olduğunu bildiğim için 100 ü pek geçmemeye özen gösteririm ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer 10 gün içinde evinize postacı ile ceza gelmezse radara yakalanmamışsınz demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

eğer 10 gün içinde evinize postacı ile ceza gelmezse radara yakalanmamışsınz demektir

çok zekice

adamlar her cezayı göndermeden önce internete girmiyorlar. hatta sen cezayı ödedikten sonra bile hala gözükmeyebiliyor. bence zaten girmişsindir orası ayrı. paşa paşa gelir, söve söve ödersin:P
  • mayısta kayıda girdiğim radarın cezası eve eylül de gelmişti...
  • Ne olacagı belli değil desenize. Artık odeyeceğiz yapacak bişey yok.Ama 7 gunden gec gelen cezalara itiraz eiliyormus diye okumuştum.Sonucu bir gun burdan bildiririm arkadaşlar...
  • Şu ana kadar birşey gelmedi.Umarım bundan sonra da gelmez.Ama bu bana ders oldu artık 110 u geçmiyorum
  • :) geçmiş olsun..ceza yediğini sanmam...
    (aslında birkaç şey daha yazıcaktım,ama kötü örnek olma kaygısı )
  • Ben muayene zamanu 65 liralık cezayı kaç yıl katlanmış olarak 125 Lira ödedim. Eve hiç ihbarname gelmedi. Postacı götürüp muhtara atıyor...Tebligat oldu..Yapacak hiç bir şey yok..Haberin bile yok...Şimdi daha modernize olmuş otomatik radarlar var. Hiç ruhunuz duymuyor..Şakk Diye fotoğrafı çekiyorlar..Günü saati plaka ve yeri açık fotoğraf ceza makbuzu ile eve geliyor.. Durumlar böyle...Saygılarımla..
  • ARkadaş Bu hafta hort timi iş başında be
  • Arkadaşa çoktan cezası gelmiştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

ARkadaş Bu hafta hort timi iş başında be

Bir de dogru yazmis olsa gam yemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

ARkadaş Bu hafta hort timi iş başında be

Bir de dogru yazmis olsa gam yemicem.

Hiçç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

110-120 arası kesin girmiştir

• Arkadaşlar ceza yememişim.Sanırım o an çalışmıyorlardı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.