Şimdi Ara

scirocco 2.0 tfsi dsg vs civic type r (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mewluthday

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garin

Yakın bir arkadaşım bu iki araç arasında karar vermesi gerekiyor benden fikrimi sordu. sizin tercihiniz artı ve eksi yönlerini belirterek hangisi olurdu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fiyat-dustu-garantili-plusboyasiz-plusemsalsiz...pazarliksiz-108835740/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-merkar-2010-volkswagen-scirocco-2.0-tfsi-sportline-tiptr-110356969/detay#

Gorunus, heybet, marka, kalite. Honda nin beygiri yuksek olsa nolur, bana gore alinmayacak markalardan birisi.
    Kesinlikle scirocco.. Ben hondalara her zaman 2. veya 3. sinif araba olarak bakmisimdir, bilmiyorum belki yanlistir ama benim zevkim
    Yani Honda mukemmel araba yapsa bile markadan dolayi bakar gecerim

Hocam bu sizin gorusunuz olabilir ama type-r kullanmadan sadece marka gorusunuzu belirterek elestiri yapmaniz markaya haksizlik bence.

Ben her turlu type-r diyorum.

Hocam hayatimda Honda araci olarak yeni kasa accord ve yeni kasa civic ve eski kasa civic kullandim. Arkadaslarimin araclariydi; 2 tanesi kiralik, accord arkadasimin araciydi. Lanet ettim acikcasi Honda dan. Bu kadar mi kotu araba yapilir, tek cumlem..

Liseliden otomobil yorumları... Soichiro Honda girer bak rüyalarına..

• quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Typer gibi bir zevk makinası dururken rocco seçmek saçma olur. Ben arkadaşının yerinde olsam FN2 kasa yerine EP3 tercih ederdim.

Günlük kullanıma gelecek full donanım araç olsun niyetinde ayrıca ep3 piyasası gerçekten çelişkilerle dolu ve riskli. Benim fn2 deki asıl endişem testlerde bahsedilen günlük kullanımda konforun az olması. bu açıdan iki aracıda test etmeden kabul edilebilir süspansiyon konforu hangisinde var bilemeyiz. tecrübesi olan varsa paylaşabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garin -- 4 Ocak 2013; 16:18:56 >
  • quote:

quote:

Yakın bir arkadaşım bu iki araç arasında karar vermesi gerekiyor benden fikrimi sordu. sizin tercihiniz artı ve eksi yönlerini belirterek hangisi olurdu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fiyat-dustu-garantili-plusboyasiz-plusemsalsiz...pazarliksiz-108835740/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-merkar-2010-volkswagen-scirocco-2.0-tfsi-sportline-tiptr-110356969/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-rcz-sahibinden-106152297/detay

dusunmelisiniz kanimca..

2 kişilik olmaz, çevresi geniş birisi

• Scirocco ile Type-R karşılaştırmak, makinadan bi haber VW saçmalıkları ile büyümüş, V-TEC ile TSI' ı karşılaştırıp TSI' ın daha zevkli bir ünite olduğunu savunan 14-18 yaş arası babasının TSI motorlu aracı ile iki gaza basıp devirlendiğini zanneden ergen kardeşlerimizdir, turboyu uç teknoloji zannederler...

Öyle ki şuan piyasadaki en iyi fiyat/performanslı yürüyene sahip sıfır araç olan Alfa-Romeo Giulietta 1.75 TBI Quadrifoglio Verde bile sürüş zevki açısından FN2'nin verdiği tadı vermez. Scirocco neymiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napijackson

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Evet,üniversite sınavlarına çalışma aralarında,sivilce patlatmakdan arta kalan zamanlarında yorum yapan ergenuslarımız gelmiş yine trollük peşindeler.

Rcz nin arka koltukları görüp görebileceğin en dar ve basık koltuklardandır.İşkembeden sallamaya gerek yok.

Bırak 1.84 ü, 1.75 lik 2 kişi bile oturduğunda akraba olacak boyutta oturuyorlar.Bu araç 4 kişilik bir kullanıma uygun değil,amacı da bu değil.Zarurette olabilir ancak.

http://www.youtube.com/watch?v=FJpAFKGYVDs

4:18 den itibaren izleyebilirsin.

"Gorunus, heybet, marka, kalite. Honda nin beygiri yuksek olsa nolur, bana gore alinmayacak markalardan birisi.
    Kesinlikle scirocco.. Ben hondalara her zaman 2. veya 3. sinif araba olarak bakmisimdir, bilmiyorum belki yanlistir ama benim zevkim
    Yani Honda mukemmel araba yapsa bile markadan dolayi bakar gecerim "

Bu da Honda hakkındaki yorumunmuş yukarıda gördüm,bir "18 yasinda kukreyen aslan burcu erkegi." beğenmemiş çok değil...

Kolay gelsin.

• quote:

kim ne derse desin; zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis

Ulan daha aralıkta ehliyet sınavını geçmişsin daha neyin davası bu.

Buyrun beyler;

http://www.facebook.com/vmuratson
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Bırak hocam,uğraşma bile...

2 üst mesajda ben de yazdım.
  • İki araçta keyif verici makinalar, pişman etmezler, hondaya ferrari muamelesi yapıp, sci yi doğan slx yapmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

kim ne derse desin; zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis

Ulan daha aralıkta ehliyet sınavını geçmişsin daha neyin davası bu.

Buyrun beyler;

http://www.facebook.com/vmuratson

girdim, yarin direksiyon sinavim var
    sana ne malimi kanitlayabilirim nede baska birseyimi. bursadaysan buyur gel misafirim ol.

Malınla konuşma benimle,baba parasıyla övünenle işim olmaz.

Ayrıca yukarıda sen atıp tutmuşşun şunu şunu kullandım diye.Sen önce bi trafiğe çık,''Oğlum arabayı getirde gidelim'' demekle araba testi olmaz.Haydi Allah'a emanet ol.

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Bırak hocam,uğraşma bile...

2 üst mesajda ben de yazdım.

Valla haklısında,insan sinirleniyor yav.

• bu arada hocam ne hava atmaya geldim buraya ne baska birsey.
    ilk bas yorumumu yazdim sonra akli yasindan kucuk insanlar gelip burada bana artislik yapti.
    istiyorsaniz konuyu bastan okuyun. suclu olup kendisi melek gibi gosterenler bol bu forumda
  • Ben rocco alırdım
  • Ağzının tadını biliyorsa Type-R alır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

Typer gibi bir zevk makinası dururken rocco seçmek saçma olur. Ben arkadaşının yerinde olsam FN2 kasa yerine EP3 tercih ederdim.

Günlük kullanıma gelecek full donanım araç olsun niyetinde ayrıca ep3 piyasası gerçekten çelişkilerle dolu ve riskli. Benim fn2 deki asıl endişem testlerde bahsedilen günlük kullanımda konforun az olması. bu açıdan iki aracıda test etmeden kabul edilebilir süspansiyon konforu hangisinde var bilemeyiz. tecrübesi olan varsa paylaşabilirmi?

Donanım ön planda ise Scirocco tercih edilir ama ben FN2 nin iç tasarımını daha çok beğeniyorum. Type-R Hothatch sınıfında olduğu için konfor beklemek çok doğru olmaz.
    EP3 ü olupta normal kullanan yoktur diye düşünüyorum. Herkes agresif kullanıyor ve bundan dolayı çoğuda kazalı oluyor. Ne kadar güvenilir bilinmez. Tanıdıktan falan güvenilir EP3 bulan biri olursa kaçırmasın derim. S2000 için de aynı şey geçerli. Ayrıca EP3 200hp, FN2 201hp. Honda motor konusunda gerçekten büyük gelişme kaydetmiş Rollinglerde genellikle EP3 alıyor.

Bilmeyenler için;

FN2 Type-R

VW Scirocco

• Donanım diyenler type-r'in donanımlardan haberdar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic type r hic kullanmadim ancak resimlere bakim tasarimina yorum yapilir

Oda bana gore gerek ic mekan gerek dis tasarim olarak kotu (benim gorusum bu )

Otomatik olmasi sebebiyle scirocco alirdim

Yas oldu 30 debriyaja basmakla ugramam bu saatten sonra

Ama 2013 modek azina kadar dolu 1.4 tsi dsg (yag yakma sorunu cozuldu ise ) polo GTİ degerlendirilebilir

0 km oldugu icin polo gti diyorum yanlis anlasilmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

quote:

Gorunus, heybet, marka, kalite. Honda nin beygiri yuksek olsa nolur, bana gore alinmayacak markalardan birisi.
    Yani Honda mukemmel araba yapsa bile markadan dolayi bakar gecerim

Hocam bu sizin gorusunuz olabilir ama type-r kullanmadan sadece marka gorusunuzu belirterek elestiri yapmaniz markaya haksizlik bence.

Ben her turlu type-r diyorum.

Hocam hayatimda Honda araci olarak yeni kasa accord ve yeni kasa civic ve eski kasa civic kullandim. Arkadaslarimin araclariydi; 2 tanesi kiralik, accord arkadasimin araciydi. Lanet ettim acikcasi Honda dan. Bu kadar mi kotu araba yapilir, tek cumlem..

Liseliden otomobil yorumları... Soichiro Honda girer bak rüyalarına..

Egri oturup dogru konusmak lazim.
    Liseli degilim bitirdim sukurler olsun. Scirocco nasil yazildigini ogren istiyorsun? Klavye basinda insanlara hakaret etmek cok basittir.
    Kim ne derse desin benim sahsi fikrim "honda alinmaz bir arac, parasi olan zaten honda almiyor, araba hizliymis diye bu arabayi alacagim ahaha :D neyse komik olmaya basladi burasi "

Şahsi fikrim arabadan zerre anlamıyorsun. Hadi geçtim sürüş dinamiğini, direksiyon tepkisini, şanzıman karakterini vs.vs sıradan bir gözün bile görebileceği, kişisellik içermeyen darlığa sahip RCZ'nin arka koltuklarına yönelik genişlik yorumu oldukça yanlış olmuş. Değil bir yetişkin 10 yaşında çocukların bile buğranlar geçireceği arka koltuklara yanına oturacak hatun çantasını koyar ancak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.