P

Yüzbaşı
26 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 52 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar sizlere 2 adet sorum olacak.

İlk olarak bayiler elimdeki araca oldukça az rakam vermeleri.
Aracım 2012 model 1.6 opel astra hb clasic 3 115ps esentia paket henüz 6800km de.
Bir kaç bayiye gittik aracım için çok komik rakamlar teklif ettiler. İnternet piyasasının çok altında rakam verdiler sizce bu aracın ederi nedir? Takas yaptırmadan satsam kaça satabilirim?

2. sorum olarak öncelikle otm tercihimdir ama bütçe sıkıntısından dolayı manuel de olabilir.
Bir kaç araç arasında kaldım ama bir türlü tercih edemiyorum.
Maksimum bütçe 55-56 bin belki ciddi indirim olursa liste fiyatından 57-58 e çıkabilirim. Bu değer biraz da şu an ki aracımın değerine göre değişiklik gösterebilir.
Çok küçük b sınıfı araç istemiyoruz.

Skoda Octavia 1.2 TSI ambition için 49.500 teklif aldık. güzel araç ama manuel olması biraz kötü o konuda düşündürüyo.

Toyota Auris 1.6 Active Multidrive S 59 bin fiyatı var arabanın tasarımı süper ama motoru konusunda düşüncelerim var yakıt konusunda astra dan şikayetçiyim çünkü.

2015 Ford Focus HB 1.6 Trend X Powershift 57 bin civarı liste fiyatı var indirim yapılır illaki ama yine de motor 1.6 yakıt düşündürüyor.

Seat Leon 1.2 TSI Style Start&Stop DSG 56 bin liste fiyatı var bana çok mantıklı geliyodu bu araç ama internetten izlediğim test videolarından sonra baya bi soğudum araçtan.

Farklı modellere de açığım kafam çok karışık :)

Sizlerin önerilerini merkla bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar öncelikle maksimum 80k dedik ama 60a vs olursa daha da güzel olur.
Aklımda bi kaç araç var ama hangisini alacağımı bilmiyorum :(
Kompakt suv veya hb araba alacağım.
Dizel mi benzinli mi karar veremedim 10.000km gezerim yılda.
Güvenlik benim en önemli etken. En az 5 yıl binerim ve 5 yıl sonunda en az zararla satabileceğim aracı almak istrerim.
Arkadaşlar fiyatı çok olan araç iyi olur o kesin de bana fiyatı 80 değil fiyat/performans etkeni en iyi olan araç lazım.

Aklımdaki modeller.
Ford Focus HB 1.6 Titanium Powershift 63,940 TL
Ford Kuga 1.6 EcoBoost Trend X AT 85,620 TL
Hyundai i30 1.6 CRDi Style AT 69,250 TL
Hyundai i30 1.6 GDI Style AT 61,250 TL
Hyundai ix35 1.6 GDI Elite AT 81,600 TL
Kia Sportage 1.6 GDI Concept Plus AT 79,200 TL
Nissan Juke 1.6 Platinium CVT 66,990 TL
Nissan Qashqai 1.6 DCi Visia X-Tronic 86,990 TL
Opel Astra HB 1.4 Sport Active Select 62,600 TL
Opel Mokka 1.4 Enjoy AT 71,450 TL
Peugeot 2008 1.6 e-HDi Active Auto6R 67,200 TL
Renault Captur 1.5 DCi Icon EDC 72,650 TL
Renault Megane 1.6 GT Line CVT 60,500 TL
Seat Leon 1.2 TSI Style Start&Stop DSG 59,400 TL
Seat Leon 1.6 TDI Style Start&Stop DSG 68,000 TL
Suzuki SX4 S-Cross 1.6 DDIS GL Plus MT 67,910 TL
Suzuki SX4 S-Cross 1.6 GLX AT 69,800 TL
Toyota Auris 1.4 D-4D Advance MultiMode 74,440 TL
Toyota Auris 1.6 Premium Multidrive S 71,600 TL
Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT Comfortline DSG 67,600 TL
Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Trend Fun DSG 86,150 TL
Volvo V40 D2 Powershift 83,440 TL
Uzun zamandır araba bakıyordum Golf 5 dedik Auris dedik polo dedik sonunda dizel opel corsa aldım.
Araba İlk sahibinden orjinal 43 bin de bayan kullanıcıdan aldım bakımları düzenli olarak serviste yapılmış.
Opel yetkili servisine getirip gösterdik boya değişen veya herhangi bir sıkıntısı yok.
111. yıla özel üretim modelinden 2010 model. Hız sabitleyici park sensörü özel döşeme vs vs mevcut.

Araca 30.500 verdim sizce nasıl?

Bu arabayı aldık ama iyi mi ettik kötü mü ettik bilgi verebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar 130bine kadar kira getirisi yüksek mümkünse yeni bi daire almayı planlıyorum sizce istanbulun neresinden almalıyım 1+1 1+0 hepsi olur sadece önemli olan kira getirisi yüksek olması kendini en erken zamanda amorti etmesi.
Seneye bu zamanlar evlenmeyi planlıyorum evleneceğim kişi de ben de çalışıyorum.

Evlendikten sonra İstanbul da yaşamayı planlıyoruz.

Ama benim oraya gitmem en az 2 sene tahin vs derken.

Ortaklaşa ev almayı düşünüyoruz şimdiden 140 - 180 arası bütçeye kadar çıkabiliriz ancak.

Şimdi birinci soru evlenmeden önce sizce böyle bir şey yapmalı mıyım yoksa düğünden sonra düğün takılarıyla vs mi yapmalıyım?

2.si ise bu fiyatlara nereden ev almalıyız?

Ev yaklaşık 2 sene kirada duracak bu yüzden kira getirisi yüksek yerler olursa daha iyi olur.

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar otomatik 1.6 fsi 2006 model bi passat almayı düşünüyorum.

Köye oldukça çok inip çıkıyorum yaklaşık 1kmlik yer stabilize yol.

Sizce passatın altı çok mu alçak altı vurma gibi bir durum olur mu?

İlandaki araç fiyatına göre nasıl alınabilir mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yuksel-otomotiv-den-2006-passat-1.6fsi-comfort-plustiptronic-plustakasli-130393735/detay
Merhaba arkadaşlar ilandaki atv yi almak üzereyim sizce nasıldır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-apachi-445-km-de-apachi-hunter-2012-model-garantili-119377445/detay

Sıfır fiyatı ne kadardır? Yaylalara vs çıkmayı planlıyorum yeterli mi sizce?
Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar 2 yıl önce hızlıal dan bir adet laptop aldım ve ürün ayıplı çıktı dolayısıyla tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. itirazlar vs derken 1 sene kazandım o davayı sonra itiraz ettiler ve dava asli hukuk mahkemesinden devam etti ve onu da kazandım. Kesinleşti artık kazandığım ancak parayı nasıl alacağım. İcra müdürlüğüne vs gitmem mi gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım araç kullanmayı öğrenmek için araba almayı planlıyor araç otomatik olmak zorunda. Bu fiyat aralığında hangi aracı tavsiye edersiniz.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben evde kablo ile internete bağlanıyorum deskoptan bunun yanında telefonun internetini de bağlayınca 2 bağlantı görünüyor.

Ama yapmak istediğim şu ki

mozilla ile evdeki interneti kullansam chorm ile de telefonun internetini kullansam?

Böyle bir şey mümkün mü?
Hakkında
Meslek: Memur
Forum İmzası:
.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 515
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 46.727 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.