Bildirim
Sayın apartman sakinleri (ss)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Umarım bu hassasiyeti evinde hayvan besleyen ve üst katında gece gündüz tepinen komşularına da gösteriyordur. Sonuçta onlarda çocuk değil kaç yaşında insan. _____________________________ -
tepinmek farklı bir olay. evde bira içilmesi kimseyi "rahatsız" etmiyor fakat tepinmesi ses olarak oldukça rahatsız edici bir durum. _____________________________ -
Rahatsız olmayan birisi neden hem yöneticiye hem de polise şikayette bulunsun ki?quote:
Orijinalden alıntı: akzidenz
tepinmek farklı bir olay. evde bira içilmesi kimseyi "rahatsız" etmiyor fakat tepinmesi ses olarak oldukça rahatsız edici bir durum.
Olay bira içmek ya da kız arkadaş değil yanlış anlaşılmasın . Bu tarz eylemlere karşı değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F16D4883 -- 31 Ocak 2020; 15:0:34 >_____________________________ -
Apartmanda yasamak tam bir iskence. Sirf merkezde oturmak icin insanlar ne paralar oduyor o minicik evlere. Minicik evler, herkes dip dibe. Sehre daha uzakta otur ama mustakil evde otur. En rahati, temizi.
_____________________________ Yer uçağım var canım, olmaz mı ;) | Kalitenin üç harfi vardır... | Tum kizlar bana hasta, eskilerim hep yasta ;)
B M W
baba yorgun | Twitter
Hakkımda ne düşünüyorsan, Allah sana 10 katını versin inşAllah -
Yobazlıklarından ediyorlar zarar ve rahatsızlık kıstas değil onlar için. üzücü ama ülkemiz bu tiplerle dolu yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 31 Ocak 2020; 15:3:21 >_____________________________ -
benim üst katımda bira içseler umrumda olmaz, rahatsız olmam. ama bazı insanlar kendi kafalarının içinde rahatsız olabilirler. bira içenler bir insanın özgürlüğümü kısıtlamadığına göre rahatsızlık olarak değerlendirmeli miyiz? _____________________________ -
Neyseki penthouseda yasiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
boss yönetici xd _____________________________ flattery flattery charges my battery -
Öle ama, araba şart oluyor o zaman _____________________________ Meteor Duası var mı?? -
Tabi ki rahatsızlık olmaz. Düşüncesel olarak rahatsızlık duyuyorlarsa saygı devreye girmeli.quote:
Orijinalden alıntı: akzidenz
benim üst katımda bira içseler umrumda olmaz, rahatsız olmam. ama bazı insanlar kendi kafalarının içinde rahatsız olabilirler. bira içenler bir insanın özgürlüğümü kısıtlamadığına göre rahatsızlık olarak değerlendirmeli miyiz?_____________________________ -
mahmut abim haklı. _____________________________ -
bu ülkede mahmut bey kadar o kadar çok insan var ki... bunların hepsi namuslu ve ahlaklı geçinir ama ciğerleri beş para etmez. _____________________________ -
Alfa Yönetici
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
_____________________________ Yer uçağım var canım, olmaz mı ;) | Kalitenin üç harfi vardır... | Tum kizlar bana hasta, eskilerim hep yasta ;)
B M W
baba yorgun | Twitter
bunun aylık çıkarcağı masraf araba fiyatından daha pahalı olur
_____________________________ Meteor Duası var mı?? -
İki üç seferden sonra sorunsuz yürür.quote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C
bunun aylık çıkarcağı masraf araba fiyatından daha pahalı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yer uçağım var canım, olmaz mı ;) | Kalitenin üç harfi vardır... | Tum kizlar bana hasta, eskilerim hep yasta ;)
B M W
baba yorgun | Twitter
Bu yöneticiyi koruma altına alın nesli tükenmesin 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu aşk burada biter.Ve ben çekip giderim... -
Yöneticinin veya polisin evde atma yetkisi yok ki, ne istiyorlar sonuç olarak, ben oraya anlamadım. _____________________________
Benzer içerikler
- klacid kullananların yorumları
- giderden fare gelmemesi için ne yapmalı
- başkasının evini kiraya vermek cezası
- aynı ilacı iki defa içmek
- polis yakını kartı
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- discord açılacak mı
- bim para sayma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler