Şimdi Ara

Sayın apartman sakinleri (ss) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
3
Favori
33.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
361 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tiplerin amacı rahatsız etmek yıldırmak kendilerince ders vermek gibi bir şey. Kendi hayat tarzları gibi yaşamayan insanlarla büyük problemleri var.

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Apartmanda yasamak tam bir iskence. Sirf merkezde oturmak icin insanlar ne paralar oduyor o minicik evlere. Minicik evler, herkes dip dibe. Sehre daha uzakta otur ama mustakil evde otur. En rahati, temizi.
    Sizinkiler her yere bina dikti be kro,her yeri yerleşime açtılar bina izni verdiler artık müstakil evde bulamıyoruz,bulsakta milyon istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

...

Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz.
    BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay

Doctor of Medical Dentistry..
  • Ha onlar ha siz ne fark etti şimdi ? Anadolu ne alaka ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dentisttry D kullanıcısına yanıt
    Çok alaka. Zonguldak Ereğlide doğdum büyüdüm. 26 yaşımda Ankaraya iş dolayısıyla göç etmek zorunda kaldım ve 5 senedirde burada yaşıyorum. Ben 26 yaşına kadar insanları tanıyamamışım. Yaşadıklarımı gördüklerimi uzun uzun anlatmaya gerek yok, anlayan anladı. Türkiyenin deniz kıyılarına selam olsun.
    İşlemci: AMD Ryzen7 5700X / Anakart: ASUS TUF B450 PLUS GAMING / Bellek: GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV DDR4 3600MHz CL18 / Soğutucu: COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 RGB / Ekran Kartı: MSI GEFORCE RTX 3060 Ti GAMING X TRIO 8GB 8GD6X 256Bit / SSD: XIOXIA 1TB Exceria G2 / Sabit Disk: Seagate 3.5" 1TB Barracuda / Güç Kaynağı: THERMALTAKE TOUGHPOWER GF 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER / DVD Yazıcı: SAMSUNG SH-224DB/RSBS 24X ± DOUBLE LAYER / Kasa: EVEREST RAMPAGE STORM W5 Monitör: ASUS 27" VG279QL1A 1Ms 165Hz DP HDMI FullHD FreeSync/G-Sync IPS Klavye: Logitech G710 Mouse: A4 Tech Bloody V7MA Kulaklık: RAZER BLACKSHARK V2+USB SOUND CARD
  • Bence Öğrencilerin şikayet edilmesi eden kişilerin aşırı derece kıskanç olduklarındandır.Adam görmemiş ki hayatında kız arkadaşıyla evde kalmayı bırak belki de bir kızın elini tutmamış duygularını bastırıyor.

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Alıntıları Göster
    o 3 binlik arabaya, 3 gün binemezsin

• Gitsinler başka yerde ne halt yerlerse yesinler. Aile apartmanını fuhuş yuvasına çevirmenin anlamı yok. Şikâyet edenler haklı.

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • ymy67 kullanıcısına yanıt
    Bende zonguldaklıyım, kozlu'dan... istanbul'a geldim bene çalışmaya. Malum küçük şehirde iş bulması biraz zorlaştı ve garsonluk , kuryelik gibi işleri yapabilecek yaşta değilim artık. Gençler biraz daha uygun oluyorlar o işlere. neyse. istanbulda yaşadığım olayları anlatsam yemin ediyorum 15 sezonluk dizi olur.
    ::İşlemci:: İntel skylake i5 6500 ::Anakart:: Msi H100I Pro MITX ::Ram:: Kingston Hyperx 16 gb(2x8) 2133mhz cl14 ::Kasa:: Thermaltake Corev1 MITX ::Monitör:: Viewsonic va2261 21.5’ 5ms ::Ekran Kartı:: Sapphire Radeon R9 380 4gb OC ::Depolama:: Sandisk Ultra II 240 gb + 2 tb WD Harici HDD ::Güç Kaynağı:: Highpower Element 750w 80+Bronze (mavi Ledli) ::İşlemci Fanı:: Xigmatek Praeton ld963
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaymurat

Bence Öğrencilerin şikayet edilmesi eden kişilerin aşırı derece kıskanç olduklarındandır.Adam görmemiş ki hayatında kız arkadaşıyla evde kalmayı bırak belki de bir kızın elini tutmamış duygularını bastırıyor.
    Kesinlikle

• Şunu göz önünde bulunduracaksın.

Evinde istersen ot iç, istersen alkol. Kimse gelipte niye içiyosun diyemez. Kimsenin haddine değil soegulamak.
    Fakat gece yarısı müzik açıp uyarılmaya rağmen har gür ses yapıyorsan o zaman adamın götüne tekmeyi koyarlar. Her apartmanda bu görgüsüz, saygısız insan mutlaka oluyor.

• mesajımı silmişler.
    apartmana bu mesajın asılması bile bir utanç kaynağıdır.
    anadolu çomarları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu yazılardan piyasada çok var. Yazılanlar gerçeği yansıtsa da nette dolaşanların çoğu sahte.

Ayrıca üniversitede 4 yıl boyunca ortam peşinde koşanların üniversite bitince işsiz kaldım diye ağlaması da ayrı bir olay. Birçok kişi iş değil, ortam için gidiyor. Ekmek elden su gölden yaşamaya devam mantığı...

Emeğiyle okuyup bitirenler istisna...
  • Olum kim lan bu administrator, anlından öpesim geldi.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.