Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Heyecanla bekliyorum filmi.
  • Tadında bırakmak lazım.Çok uzattılar
  • o nasıl fragmandı öyle ^^

fragmanın sonunda jill'inde bir tuzakta olduğunu görüyoruz.Anlaşılan Hoffman onu yakalamış.Ama kesin kurtulur =) nede olsa jigsaw'in eşi. hehe Birde inşallah tuzaklar 6. filmdeki gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 11 Eylül 2010; 10:20:47 >
  • Fragman çok fena. 3D'ye epey vurgu yapmışlar. Güzel olacak.

Lawrence Gordon'u da görsek artık.
  • Fragmanı iyide film nasıl bakalım , bir önceki film bence iyidi ,
    Zekice kurgulanmış filmlerde 3d nasıl olur tartışılır , ya kurgu daha zayıf olacak yada görüntü yoksa gözlük ve baş ağrısı ile bu film bitmez...
  • Fragman mükemmel olmuş.. Linkin Park'ın solisti Chester'da filmde oynuyomuş..
  • her seri gelmeden önce"artık baydı, bozdular, bu sefer gitmeyeceğim" dememe rağmen nedense koşa koşa gidiyorum fragman gerçekten çok etkileyici 3d olmasıda ayrı bir çekicilik katıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: keanuu

Tadında bırakmak lazım.Çok uzattılar

her filmde sunu demeye bıkmadınız demı ?
  • Bazı filmlerde Klişe sahneler vardır bilirsiniz.Her bu sahneden sonra film yerden yere vurulur.Ama bunu yapanlar Sürekli bu Klişe lafı kullanmadanda bırakamazlar ; Tadında bırakmak lazım,Çok uzun sürdü.

Gitme o halde sinemaya,İzleme Dvd,Bluray.Kimse Kafana silah dayayıpta zorla izletmiyor.Forumda çok Gereksiz kişiler var.
  • Filmi izlemedim daha ama şuanda hoşuma gitmeyen şey filmin adının saw 3d olması.Tamam filmi 3d yapmışsın hemde gerçek 3d ama yinede SAW7 demelerini tercih ederdim.Saw 3d demek sanki biraz filmi ayrıcalıklı yapıyor. Umarım sırf 3d için yapılmış bi film değildir ki böyle bişey beklemiyorum saw ekibinden.Tüm seri birbirinden kopmadan devam ediyordu.Umarım 6. filmden daha da güzel bi film olur =) 6. film çok güzeldi. Hatta son kez seriyi baştan izleyeceğim şimdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 15 Eylül 2010; 16:01:13 >
  •  Saw VII ( 2010 ) | 3D
  • Resmi sitede yayınlanan yeni resimler

Saw VII ( 2010 ) | 3D

Saw VII ( 2010 ) | 3D
  • kanlar gözümüze gelicek eğer güzel bir 3D ise gitmeyi düşünüyorum çok 3D dediler ama 3D göremedik
  • 3D'nin tadıda farklı olur aslında
  • Efsaneye yakışan bir final geliyor.
  • heykelini dikiyolar adamın heykelini:

bakınız: heykel

• Merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

3D'nin tadıda farklı olur aslında

aynen
  • Hadi gelsin artık vizyon tarihi.

Son poster de yayınlanmış:
    http://tinyurl.com/26e78xs
  • İlk film kesinlikle türünde baş yapıt sayılır

diğerleri faso fiso
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.