Şimdi Ara

şartlar artık daha zor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
10.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hİkayen içimi burktu. Derdin sıkıntın olduğu zaman bizimle paylaşabilirsin. Burda çok kaliteli arkadaşlar var elimizden geldiğince sana destek oluruz
  • Allah yardımcın olsun.Sen üzülme yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Canım kardeşim beni de ağlattın.

Sana sadece bir tek cümle söyleyeceğim

"Hayat sadece bu yalan dünyadan ibaret değildir..."

Allah'ım yanında olsun...

Hocam adamı şimdiden diğer tarafa yolladınız..
    Hayır ben arkadaşın bu dünyadada mutlu olabilceğini inanıyorum..
    Fani olabilir bu hayat ama yaşamaya değer..
    Yasalar gereği güvenceleri var iş bulundum mu hayat güvencesi verildim mi hepsi gelecektir ve arkadaşta mutlu olcaktır.

Benim anlatmak istediğim anafikir farklıydı.
  • Çok üzüldüm ve acıdım.
  • senin bu hayatta utanıcak sıkılıcak hıcbırseyınnn yok arkadaşım kız mış başka seylermıs hersey olur allah önce saglık versın bak yatalak degılsın allaha sukur yıne bi şekilde çalışıp 3-5 bırseyler kazanıp kımseye muhtac olmadan yasama kudretın var allah korusun ya tam tersi olsaydı?* bırde işin o boyutu var dimi ?? brak yanındakılerı kımseyle ugrasma kendı basının cagresıne bak buna gücün var anladığım kadarıyla..bırak sensızlıgı anlasınlar bıraz.. allah sana sabır versın senın cabalarını hıce sayıp hala gozunun ıcıne bakıp senden bırseyler ısteyenlerın yatıcak yerlerı yok..
  • Kardeş haline şükret dünyada neler var istersen şu olaya bi göz at +18

http://www.metacafe.com/watch/888126/drunk_driving_jacqueline_saburido/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakiki Osmanlı Torunu -- 12 Aralık 2008; 19:09:19 >
  • Çok üzüldüm gerçekten

Seni tam olarak anlayabilmemiz de cok zor ama hayal edebiliriz,düşünebilirz.

Keşke elden birşey gelse hayata sımsıkı sarıl hiç bırakma,özürlüsün tamam ama hedeflerin olsun.Allah şüphesizki yardımcı olur.

unutma hayat sürprizlerle dolu..

Allah'ım yardımcın olsun,dualarım seninle.
  • Biz seviyoruz seni..Hep arkanda olacağız.Üzme canını değmez yahu..Önemli olan fiziksel özür değildir..
  • aynı sıkıntıları çekmediğimiz için haline şükret deyip örnek vermek o kadar kolay ki...
    ...

inşallah yakın zamanda hak ettiğin mutluluğa ve yaşama kavuşursun kardeşim.
    quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

Kardeş haline şükret dünyada neler var istersen şu olaya bi göz at +18

http://www.metacafe.com/watch/888126/drunk_driving_jacqueline_saburido/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QamiQaze -- 12 Aralık 2008; 19:16:45 >
  • Allah yardımcın olsun

her darda oldugunda bu sozu aklına getir aklına getir belki rahatlamana bir nebze yardımcı olur

"karanlık arttıkça,şafak yaklaşır"

• hesap numaranı ve ev adresini bana pm atarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worldless -- 12 Aralık 2008; 19:26:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LveL

Çok üzüldüm ve acıdım.

acımak yanlış kelime.
  • bişey diyim mi
    kaçabilirdin ama kaçmamışsın
    annene o tutumuna rağmen bakmışsın ablana abine rağmen
    yani sen adam gibi adamsın hayatla savaşmayı seçmişsin

ama malesef hayatta mutlu olmak istiyosak ve rahat etmek istiyosak bencil olmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

quote:

Orjinalden alıntı: Selection

Özürlü derken ? Bacak mı el mi kolmu ne oldugnu belirtirsen

okuma nezaketini gösterseydin anlardın

Selection sonunda burada söyliyeceğim , forumda gereksiz gereksiz o kadar konu açıyosun o kadar saçma sapan yorumlar yapıyorsun ki sonunda hakkettigin cezayıda almıssın gerçi..................... neyse senin durumuna düşmemek için yine açmayacağım ağzımı.

Bu arada kardeşim durumuna gerçekten çok üzüldüm, elimde imkanım olsa, yardım edebilecek gücüm olsa, çok samimi söylüyorum bulunduğun şehir hiçfarketmez eğer bir yardım beklersen hemen koşardım yanına ama malum ögrenci adamız , elimden bir şey gelmiyor ki...Dert etme kardeşim, nasılsa evrendeki herkes elbet bir gün topraga karışacak.

• ne yalan söyliyim ben inanmadm ama gerçekten doğruysa allah sabır versin hayatta başarılar istediğin şeyler seninle olsn
  • kardeşim bu günlerde geçicek... özürlü değilsin çok gene elin iş tutuyor kendine bir kadın bulabilirsen kendi hayatını kur herşeye baştan başla... benim tavsiyem budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sansar_Selim

Hayatındaki tüm mutsuzlukların ana sebebi para.
    Şimdi zengin bir ailenin çocuğu olsaydın eğitimin tahsil durumun çok iyi olurdu.Elindeki özür için tedavi olanakların olabilirdi.Belki protez parmak bile taktırabilirdin.Şimdi olmasa bile 5-10 sene sonra kayıp uzuvlarını tamamlatabilirsin.
    Yine paran olsa altında araban sırtında marka ceketin cebinde tomarla para ve senin o yüzlerine bakmaya çekindiğin kızların birçoğu seni kapabilmek için sırada olurlardı.Emin ol kusur, kabahat, hata, hatta şeref gibi kavramların pek bir önemi yok bu dünyada.Bu dünyanın dini imanı para olmuş.Varsa cebinde tomarla paran ozaman adamsın ozaman güzelsin ve yakışıklısın.

Ne yazıkki haklısın.
  • Kardeşim acil bana Pm ile ulaş.. Profiline giremiyorum..
  • Allah Yardımcın Olsun...Yinede isyan etme Allah isyan edeni sevmez
  • Yerini sadece Öm at.. Oturup karşılıklı konuşmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.