Şimdi Ara

şartlar artık daha zor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
0
Favori
10.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: StupiFieD

quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

ALLAH a bu halinle bile şükür et ümidini sakın kaybetme mutlaka hayat ta sana bir gün gülecektir

adam neyi şükür etsin , işte tanrının adaleti böyle maalesef

Tanrı sana kaç defa acı çektirdi ki adaletinden bahsediyosun?

• Kardeş boşver takma desem de boşuna olacak çünkü o hayatı hergün sen yaşıyosun. O yüzden sabret diyorum sadece. Elbette Allah tüm bu sıkıntılarının mükafatını verecektir sana...

Bu arada nerede oturuyosun?!?
  • Allah yardımcın olsun kardeşim. Hepimizin başında türlü türlü dert var. Allah beterinden korusun. Halimize bin şükür.
  • Ulan hayat
  • Dostum ümidini kaybetme...
    Sen yinede güçlüymüssün. Yerinde olsam kim bilir belki canıma kıyardım...
    Allah sabır versin ne diyim...
  • toscana arkadaşım burda sana maddi manevi destek sağlamak isteyen duyarlı arkadaşlar var ama sen ısrarla istemiyorum diyorsun. tamam maddi destek belki gurur kırıcı gelebilir sana ama en azından arkadaş olarak görüşmek isteyenlere bi kulak versen keşke.

seni bu halinle sevecek arkadaş olacak insanlar hala yaşıyor bunu unutma insanlık ölmedi daha... Allah yardımcın olsun
  • Allah sabır versin kardeş.İnşallah yüzünün güldüğü günler de gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@R!$

toscana arkadaşım burda sana maddi manevi destek sağlamak isteyen duyarlı arkadaşlar var ama sen ısrarla istemiyorum diyorsun. tamam maddi destek belki gurur kırıcı gelebilir sana ama en azından arkadaş olarak görüşmek isteyenlere bi kulak versen keşke.

seni bu halinle sevecek arkadaş olacak insanlar hala yaşıyor bunu unutma insanlık ölmedi daha... Allah yardımcın olsun

bencede yarımdan ziyade arkadaşım yok diyorsun birkaç arkadaşın olur fenamı yani
  • allaha şükür elimde bir problem yok.. ama kulaklarımda yüksek derecede işitme kaybım var ama bana hiç en yakın arkadaşım olan kişi yok.. okuldan vardı ama oda cıvıttığı için benim için bana çok yakın-dost-derdimi paylaşabileceğim-birlikte vakit geçireceğim arkadaşım yok.. yanlız söyliyeyim..

bazen duyamıyorum ondan sonrasındada alay konusu oluyorum,aralarına girmiyorum..(girmek istemem bilirim kişiliklerini) birşey isteyince adam oluyorlar yoksa yok.. hay böyle arkadaşlığın batsın hemi..)

yav var bir kaç kişi ama öyle sıcakkanlı,cana yakın,beraber vakit geçirebileceğiniz arkadaş yok işte yani..

5 kişiler gene iyiler ama o kadar dediğimiz özelliklerde değil.. herkes kendi halinde.
    o yüzden ben kimseyide kolay kolay sevemem..zaten mahalledekilerin çoğu fırlama-serseri-şımarık olmuşlar çoğu..
    bu dünyada insanlıkta ölmüş arkadaşımsenin derdin sen allaha dua et gözünde olmayabilirdi..,kulakların iyi duyuyor dimi..
    benimde kulaklarım arızalı işte..
    doğuştandır böyleyim 19 senedir çekiyorum işkenceyi.. derseniz ameliyat olun diye ama ameliyatı yok çaresi olmadığı için ben böyle kulaklıklara kaldım.

• hepinizden Allah razı olsun
    sabahtan beri mesajlarınız defalarca okudum
    şimdi iyiki bu konuyu açmışım diyorum
    tüm sorunlar yerinde olduğu gibi dursada
    biraz olsun içim rahatladı
  • hayatda neler varmış bizde kendimizinkine dert diyoruz

ama sen hayatdan sakın vazgeçme atıl hayata o seni ezdikçe sen ayakta durmaya çalış çalışki bir gün sen babanla sevdiğin kızla emin ol ve inşallah çocuklarınla hayatı en güzel şekilde yaşayasın

canım abicim sıkma canını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 13 Aralık 2008; 0:47:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

quote:

ALLAH a bu halinle bile şükür et ümidini sakın kaybetme mutlaka hayat ta sana bir gün gülecektir

Dediğin lafın umarım farkındasındır.
    İnançlıysan eğer..

Afedersin ama sanane başkasının inancından? İnanç, tanrı ile kulun arasında olması gereken bir şey, üçüncü kişileri ilgilendirmez. Dolayısı ile o yorumu yapmakta sana düşmez.

• ayni yastayiz.6-7 yasindan beri gozluk takarim.Buyuyunce hic biz bana bakmaz derdim ama oyle olmuyor.Sende bu konuda kendini sikintiya sokma.Icin temiz olsun yeter.
    Su zamanda isin olmasida cok guzel birsey.Ozrunu kendinde sorun olarak gormeden calisirsan emin ol isinde uzun omurlu olacak.Cunku bu sende stres yaratmis olabilir.Emin ol bir kac ay sonra calisarak hersey duzelicek.
    AYRICA
    Yukaridaki mesajlardan birindede spor faaliyetlerine katil diye bi oneri sunmuslar.Bu tiyatroda olabilir.
    Eger Tiyatroya ilgin var ise tamamini engelli arkadaslArin olusturdugu bir tiyatro grubunun basini ilkokul arkadasim ceker.Kendisi ile konusarak elimden geleni yapmaya calisirim.

PM NI BEKLIYORUM.
  • hayat insana bazen adil davranmıyor bu gerçeği bir şekilde kabullenmek gerekiyor.
    bilemiyorum o durumda ben olsaydım tanrıya ve hayata tepkim nasıl olurdu. zor bir durum olduğunu azcok tahayyül edebiliyorum.
    yukarda bazı arkadaşlar spora başla demiş
    ben de satranca başlamanı öneririm. parmaklarının eksik olması satranç oynamana engel değildir. yarışmalara katılırsın. dikkatini dağıcatacağın, boş zamanlarını daha iyi değerlendirebileceğin bir ugraşın olur. belki bu tür aktiviteler sırasında, dertlerini paylaşabileceğin bir kız arkadaş bulabilirsin, çünkü buna benzer sıkıntıları yaşayan birçok insan var.
    mücadele azmini yitirme ve ilerde güzel bir işin ve güzel bir eşin olacağına inan. karamsar düşünceleri de bir kenara bırak bir an önce. hayatında ne gibi değişiklikler yapabilirsin gibilerinden planlar yapmaya başla.
    tüm bu zorlukların üstesinden geleceğine inanıyorum...

• quote:

quote:

Neye mi şükretsin?Şimdi bir bakalım ALLAH imtihan etmek için bu kulunun 6 parmağını almış ve bu kardeşimize parmaklarından dolayı çektiği sıkıntıları

ahirette kat kat karşılığını verecektir.Amenna ve Saddegna.ALLAH U TEALA istese gözlerinide alabilirdi veya yatağa mahkum ederdi veya başka şeylerde

yapabilirdi. ALLAH hiç bir kuluna kaldıramıyacağından fazlasını yüklemez...

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: B@R!$

toscana arkadaşım burda sana maddi manevi destek sağlamak isteyen duyarlı arkadaşlar var ama sen ısrarla istemiyorum diyorsun. tamam maddi destek belki gurur kırıcı gelebilir sana ama en azından arkadaş olarak görüşmek isteyenlere bi kulak versen keşke.

bencede yarımdan ziyade arkadaşım yok diyorsun birkaç arkadaşın olur fenamı yani

çok doğru demişsiniz
    fakat bunu nasıl açıklasam
    bütün bunları senelerdir düşünmekten
    sinirlerim çok bozuldu
    öyleki şakayla ciddiyi nerdeyse birbirinden ayırt edemez oldum
    o yüzden şimdi beni samimi bir şekilde arkadaş kabul edecek insanlarıda
    kendimden soğutmiyim
    onlar ile arkadaşlığım dua ve iyi dilekleri ile burda kalsalar şimdilik daha iyi olur
    inşaAllah bu çalıştığım yerden çıkarmazlar ise
    bu evden ayrılmayı artık kafama koydum
    pisikolojim şu anki ortamdan çıktığım zaman düzeleceğine
    hiç şüphem yok
    işte o zaman
    insanlarla diyalog kurabilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

cok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun

• dostum hayata yenik başlamışsın ama mutlu olmak için yürekten çabalarsan inan ki hayatını hayal edemeyeceğin kadar değiştirebilirsin. Allah sana hayatını değiştirebileceğin gücü aslında vermiş. zekan yerinde, yatalak değilsin gözlerin kulakların yerinde. kimse sana destek çıkmasa bile kendinden ve rabbinden güç al. çekim yasasına inan yani mutluluğu elde etmek için ümidini asla kaybetme. Tarihteki insanlarda sana güç versin mesela beethoven sağır bir müzisyenken 9.senfoniyi bestelemişti. bazı engeller amacımıza yürürken zorluk çıkarabilir ama üstesinden gelinmeyecek zorluk yoktur. hayata hep olumlu tarafından bak yoksa inancını ve gücünü kaybedersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _toscana_

quote:

Orjinalden alıntı: Kubilây

Öncedende Allah Yardımcın olsn diye mesaj atmıştım .

Şimdide birşey sormak istiyorum Şimdi Senin Engeli oldugundan dolayı aldıgın bir maaş var sanıyorum.

Birde bir yerde çalışıyorsun . 2 sinden en minimum 900 YTL aldıgını düşünüyorum . Bu parayı Annen azmı

buluyor beğenmiyormu ? İlerde Erken emekli olma imkanın var ve emekli olunca askâri ücretten

daha fazla alıcaksın sanıyorum . (Sadece Yazasım geldi Bilgi sahibisindir umarım )

hayır devletten para alamıyorum %40 olması gerekiyor
    benimkisi %38
    bazı arkadaşlar işkur dan bahsetmişler
    ben zaten orası aracılığı ile iş bulabiliyorum
    900 ytl iş garanti ile çoktan bulunduğum konumdan sıyrıllmıştım
    erken emekli olabileceğimdende emin değilim ki
    o zaman a kadar kim öle kim kala

Vallaha ne diyim %2 ile şanssızmışsın aylık şöle bi 900-1000 alsaydın başının çaresine bakardın

• Allah Yardımcın Olsun
    Derdini Veren Allah Dermanınıda Verir
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.