Şimdi Ara

şartlar artık daha zor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
10.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim bir derdin sıkıntın olduğunda yaz buraya derdini paylaşalım , çözüm bulmaya çalışalım , hiçbir şey yapamıyor isek içini dök rahatlamış olursun.. Hayata sımsıkı sarıl ,asla kendini özürlü olarak görme bak gs nin engelli basketbol takımı dünya şampiyonu oldu, hem onlar yürüyemiyor, senin ise öyle bir kusurun yok, Allah seni öyle yaratmış, yakınmamak lazım Allahın takdiri.. İnan sana yardım edebilmeyi çok istiyorum elimden geldiği kadar, ama kabul etmediğinden dolayı asla ısrar etmeden bu konuyu kapıyorum..
    Elimden geldiğince dertlerini sıkıntılarını dinleyeceğim, herhangi bir sorunun olduğunda lütfen buraya yaz, konuşalım, dertleşelim . Şunu unutma ki dünyada tek sorunu olan sen değilsin hepimizin sorunları var, bu yüzden kendini asla ezik hissetme hiçbirimizin birbirinden farkı yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The maXz!

Anladığım kadarıyla annen verdiğin parayı beğenmiyor.1-2 hafta para verme kıymetini bilsin.Sıkma canını.
    Aslında DH olarak sana yardım yapabiliriz ne dersin ? herkes 3-5 verir n e dersin ?

BURDAN DH HALKINA SESLENİYORUM.KENDİ ZEVKLERİMİZ İÇİN HARCADIĞIMIZ ONCA PARALARI.AYAKKABILAR KIYAFETLER SAATLER.BUNLARIN LÜKSÜ YERİNE YOKSUL MUHTAÇ DURUMDAKİ İNSANLARA BİR KISMINI VERSENİZ NE OLUR ?HEM SEVAP KAZANIRSINIZ H EMDE BİR İNSANI SEVİNDİRİRSİNİZ.NE DERSİNİZ ? BİRİSİ ORGANİZE ETSE GÜZEL OLUR !

ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR BEYLER ÖYLE SABAH AKŞAM ŞU KADAR PARA BİRİKTİRDİM NE ALMALIYIM NE YAPAYIM GİBİ SAÇMA KONULAR ACACAGINIZA KULLANMADIGIMIZ GİYSİLERİ KİTAPLARI VEYA HERHANGİ BİRŞEYİ NASIL MUHTAÇ İNSANLARA ULAŞTIRACAGIMIZI TARTIŞMALIYIZ.ALLAH YARDIM ETSİN DOSTUM AMA KİMSE SENİN YERİNDE OLMADIGI SÜRECE O ACIYI BİLEMEZ

• Ağladım desem yeridir....
  • nerede oturuyorsun yardımcı olabilmek isterim.
  • Hayatındaki tüm mutsuzlukların ana sebebi para.
    Şimdi zengin bir ailenin çocuğu olsaydın eğitimin tahsil durumun çok iyi olurdu.Elindeki özür için tedavi olanakların olabilirdi.Belki protez parmak bile taktırabilirdin.Şimdi olmasa bile 5-10 sene sonra kayıp uzuvlarını tamamlatabilirsin.
    Yine paran olsa altında araban sırtında marka ceketin cebinde tomarla para ve senin o yüzlerine bakmaya çekindiğin kızların birçoğu seni kapabilmek için sırada olurlardı.Emin ol kusur, kabahat, hata, hatta şeref gibi kavramların pek bir önemi yok bu dünyada.Bu dünyanın dini imanı para olmuş.Varsa cebinde tomarla paran ozaman adamsın ozaman güzelsin ve yakışıklısın.
    Sana en somut tavsiye şu olur ancak; bu yılbaşına bilet al belki birşeyler çıkar.Çıkmazsada ümidini kaybetme.

Zafer direnenlerindir.
    Basitçe kafaya sıkıp gitmek kolay ama arkanda ezikçe bir beden bırakmış olacaksın.Bunu unutma.Zaten intiharı pek düşündüğünüde zanetmiyorum.
    Allah mücadelende sabır ve başarılar versin.Amin.

• Çok üzüldüm kardeşim...Allah sabır evdekilere akıl fikir babanada şifa versin...Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin...Allah senide görür merak etme... Allah herkeze yardım eder.

Arkadaşın istediği sadece biraz huzur o kadar...İnş bulursun huzuru kardeşim...Gerçekten çok ama çok üzüldüm.

10 senedir kışın odamda donuyorum
    bir ısıtıcı ya verecek para yok

Şu söz beni gerçekten ağlattı...Halimize binlerce şükür...Yapabileceğimz birşeyler olmalı toplanıp yardım edebiliriz...Bunu yapabilirz...Burası bir arkadaşıun dediği gibi çok kaliteli insanlarla dolu...Birşeyler yapabilriz.

Para olarak algılama seniin arkadaşın oluruz...Toplanırızı gezeriz birazcık yüzün güler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 12 Aralık 2008; 18:01:17 >
  • Şuan ağlıyorum yemin ederimö yha olmaz böle ANNE ABİ KARDEŞ of ulan off walla burda böyle yazdın felan dmee yemin ağlıyorum şuan
  • Eğer bu olay doğruysa ben seni ALLAHA emanet ediyorum bu akdar mı duygusuz olur bi insan
    quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

Fake
  • Püfff valla akşam akşam canım sıkıldı halimize şükredelim arkadaşlar.Valla çok üzüldüm yaa.....
  • Allah sabır versin. gözlerimi doldurmayı başardın. Sakın pes etme. Eğer Allah'a inanıyorsan sana gelecek her kötülüklerde daha da bağlan. Mutlaka yaşadıklarının verdiği acı bir gün dinecek.
  • Durumuna gerçekten çok üzüldüm kardeşim buraya ne kadar yazsak da unutacağız. Ama sen hep o acıları çekeceksin unutursam özür dilerim. Allah sabır versin sana.
  • YUCE ALLAH'IN (C.C) SANA BU YAPTIKLARININ KAT VE KAT KARSILIGINII VERECEGİNE EMİNİM SEN OLDUGUN GİBİ OL SENİ BU SEİLDE KİMSE YIKAMAZ ALLAH İŞLERİNİ KOLAYLASTIRIR İNSALLAH

• sağ olun arkadaşlar
    yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum
    dua larınız ve iyi dilekleriniz için sağ olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh12

donanım haber arkadaşın,kardeşin,sevgilin,dostun olsun..
    takma kafaya yaşamana bak..
    zaten kıyamet koptu kopacak..
    azıcık daha yaşayacağız şurda.
    bunları düşünüpte iyice perişan olmak gereksiz.

takma kafana diye birşey yok
    aynı durumda sen olsan etrafını bakıp ben böyle hayatın diyip napardın sen düşün
    ya bu durum asla takma kafana denmez

aslında yazılanlara bakınca sanki kanal 7 de yayınlanan dizi-filmler gibi hiçde inanmazdım onlara ama bu gerçekse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

Fake

Allah ıslah etsin sizi..
    Bir yorum yapılmaya bile değmezsiniz.
  • Canım kardeşim beni de ağlattın.

Sana sadece bir tek cümle söyleyeceğim

"Hayat sadece bu yalan dünyadan ibaret değildir..."

Allah'ım yanında olsun...
  • kardeş bundan haberin vardır büyük ihtimal ama ben yazim yine de;

4857 sayılı İş Kanunu
    MADDE 30. - (Değişik : 15/5/2008-5763/2 md.)

İşverenler, elli veya daha fazla işçi çalıştırdıkları özel sektör işyerlerinde yüzde üç özürlü, kamu işyerlerinde ise yüzde dört özürlü ve yüzde iki eski hükümlü işçiyi meslek, beden ve ruhi durumlarına uygun işlerde çalıştırmakla yükümlüdürler. Aynı il sınırları içinde birden fazla işyeri bulunan işverenin bu kapsamda çalıştırmakla yükümlü olduğu işçi sayısı, toplam işçi sayısına göre hesaplanır.

İşverenler çalıştırmakla yükümlü oldukları işçileri Türkiye İş Kurumu aracılığı ile sağlarlar. Bu kapsamda çalıştırılacak işçilerin nitelikleri, hangi işlerde çalıştırılabilecekleri, bunların işyerlerinde genel hükümler dışında bağlı olacakları özel çalışma ile mesleğe yöneltilmeleri, mesleki yönden işverence nasıl işe alınacakları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca çıkarılacak yönetmelikle düzenlenir.

http://www.iskur.gov.tr/

çalıştığın işten memnun musun bilmiyorum ama çıkarılma korkusu yaşıyorsun her zaman bir hukuki güvencen var..daha iyi şartlarda iş bulabilirsin.ayrıca sigortalı olcaksın.bence annen abin ablan gerçekten gerekli sevgiyi saygıyı sağlamıyorlarsa baban da çalışır gül gibi yaşarsınız ayrıca durumun çok şükür kötü değil yani hayattan soğumanı sağlayacak bir durum yok..kız arkadaşın da olur eşin de yeter ki bu hayatın gelip geçeceiğini bir sınav olduğunu bil ki zaten biliyorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Canım kardeşim beni de ağlattın.

Sana sadece bir tek cümle söyleyeceğim

"Hayat sadece bu yalan dünyadan ibaret değildir..."

Allah'ım yanında olsun...

Hocam adamı şimdiden diğer tarafa yolladınız..
    Hayır ben arkadaşın bu dünyadada mutlu olabilceğini inanıyorum..
    Fani olabilir bu hayat ama yaşamaya değer..
    Yasalar gereği güvenceleri var iş bulundum mu hayat güvencesi verildim mi hepsi gelecektir ve arkadaşta mutlu olcaktır.
  • Evet Bu işverenlerin Zorunlu Olduğu Özürlü işçi Çalıştırma Kanununu Bi araştır Bence Yada İşine Sahip Çık Gayret Göster
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.