Şimdi Ara

şartlar artık daha zor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
10.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusala

quote:

Orjinalden alıntı: The maXz!

Anladığım kadarıyla annen verdiğin parayı beğenmiyor.1-2 hafta para verme kıymetini bilsin.Sıkma canını.
    Aslında DH olarak sana yardım yapabiliriz ne dersin ? herkes 3-5 verir n e dersin ?

BURDAN DH HALKINA SESLENİYORUM.KENDİ ZEVKLERİMİZ İÇİN HARCADIĞIMIZ ONCA PARALARI.AYAKKABILAR KIYAFETLER SAATLER.BUNLARIN LÜKSÜ YERİNE YOKSUL MUHTAÇ DURUMDAKİ İNSANLARA BİR KISMINI VERSENİZ NE OLUR ?HEM SEVAP KAZANIRSINIZ H EMDE BİR İNSANI SEVİNDİRİRSİNİZ.NE DERSİNİZ ? BİRİSİ ORGANİZE ETSE GÜZEL OLUR !

ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR BEYLER ÖYLE SABAH AKŞAM ŞU KADAR PARA BİRİKTİRDİM NE ALMALIYIM NE YAPAYIM GİBİ SAÇMA KONULAR ACACAGINIZA KULLANMADIGIMIZ GİYSİLERİ KİTAPLARI VEYA HERHANGİ BİRŞEYİ NASIL MUHTAÇ İNSANLARA ULAŞTIRACAGIMIZI TARTIŞMALIYIZ.ALLAH YARDIM ETSİN DOSTUM AMA KİMSE SENİN YERİNDE OLMADIGI SÜRECE O ACIYI BİLEMEZ

yönetimle irtibata geçip arkadaşada önceden ulaşarak yapılabilir bir etkinlik gibi duruyor ben güzel bir mebla toplanabileceğine inanıyorum

• bu yazını ilk yazdıgında okumuştum Nasrettin Hoca damdan düşünce demiş ya "Kimse gelmesin, damdan düşen biri varsa o gelsin; en iyi o anlar benim halimden" diye. bu sebepten bişey yazamamıştım bundan 1/2 hafta önce 1 senedir çalıştıgım iş yerinde tanıdgım özürlü bi arkdaşım vardı aynı yerde oturmamıza rağmen vardiyalarımızın aynı olmaması sebebiyle çok fazla muhabbetimiz yoktu ama daha önce sordugumu hatırlıyodum ailenlemi kalıyosun diye evet demişti.2 hafta önce vardiyalarımız aynı oldu baya muhabbetimizde arttı ben gene aileden açtım konuyu boşver onları dedi o neşesi gidince fazla üstelemedim sadece kirada tek başına kaldıgını söledi şuan 650 lirayla tek başına geçiniyo sol kolu tutmuyo ilk duydugumda çok kötü olmuştum o neşeyi görünce ailesiz yaşadagı hiç aklıma gelmemişti
    senin durumunda kimse bukadar güçlü olmamaz , allah yardımcın olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Dostum sıkma canını, burada gayet kaliteli insanlar da var.. Hiç kimse yoksa yaz buraya sıkıntını derdine ortak olalım.. Hiçbir şey için üzülmeye değmez bu hayatta..

Hocam bende baykagan arkadaşa katılıyorum sıkma tatlı canını biz varız burda senin 2. ailen olmaya hazırız...
  • böyle hassas konularda ki duyarlılığınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum...
  • 1-2 Hafta annene para verme değerini anlasın
  • quote:

Dostum sıkma canını, burada gayet kaliteli insanlar da var.. Hiç kimse yoksa yaz buraya sıkıntını derdine ortak olalım.. Hiçbir şey için üzülmeye değmez bu hayatta..

Biz varız kardeşim

• Allah yardımcın olsun..
  • yarısından sonra dayanamadım okumadım kardeşim abim hayatta sana başarılar dilerim. bir kapı kapanır bir kapı açılır. muhabbet etmek isterdim senle düşüncelerini sana karşı insanların tavırlarını görmek ve bu tür insanlardan bir kez daha iğrenmek isterdim. ne yazık ki sana yardımı mı para olarak yapamıyorum reşit değilim ama seni anlayacak sana psikolojik olarak yardım edebilecek kadar büyüğüm. seni arkada bırakanların allah cezasını versin. diyeceklerim bu kadar değil ama senden tek şey isteyebilirim sabır sabır sabır....
  • Allah yardımcın olsun senin için dua ettim kardeşim.
  • quote:

Dostum sıkma canını, burada gayet kaliteli insanlar da var.. Hiç kimse yoksa yaz buraya sıkıntını derdine ortak olalım..
  • Allah Yardımcın Olsun Abi...

Ama Neden Maddi Yardım İstemiyorsun?Belki İstediğin Çoğu Şey Bu Sayede Gerçekleşir...
  • Allah yardımcın olsun.

Önyargını aşabilirsen sana Ahmed Hulusi yi tavsiye ederim.
    Başlarda bende önyargıyla yaklaştığım için anlayamadım yadırgadım
    ama eserlerini tamamını tekrar dinleyince puzzleyi tamamladım.
    Bende çok şeyler çektim.
    Ben olmayınca açıda kalmıyor.
    Ben Yokum artık.

Nasibi olana tabi.
  • Herkes yazmış yalnız arkadaş ortalarda yok kendisine eğer istanbul civarlarındaysa belki yaklaşık 600ytl civarı maaş+özel sağlık sigortası 260ytl ticket+servis şartlarında bir iş ayarlamaya çalışabilirim sanırım ama arkadaş cevap vermiyorki
  • Allah yardımcın olsun, kardeşim bugünlere dayan, emin ol sabredersen çok daha iyisine ulaşırsın, özürün çok kötü bir özür değil, tabiki eksi yönleri var ama senin durumundan çok kötü durumda olan insanlarda var, annen çok büyük bir hata yapmış seni istemeyerek ama sen genede takma kafana haline sükret geleceğe ümitle bak her şey olabilir gelecekte...
  • may the force be with you
  • "Allah (c.c) kimseye kaldıramayacağı yük vermez."
  • yanlış anlaşılmak kolaydır bilirim ve korkarım.seni hiç tanımıyorum.anlattığın şeylerden en az senin kadar üzülenlerden etkilenenlerden biriyim burdaki arkadaşlar gibi.bazı arkadaşlar sormuş nerdesin nerelesin diye.sana problem gibi gözüken en azından bazı maddeler ortadan çok rahat kaldırılabilir el ele verirsek.eğer gerçekten bazı arkadaşların dediği gibi doğruysan gerisi teferruat.ben istemem ben almam gibi söylemlerde doğru değil.ben olabilirdim o durumda.başka biri olabilirdi.sende etmek isterdin.birbirimize böyle günlerde böyle destek olmayacaksak iböyle güzel bir ortam vesilesi ile insanlğımızdan şüphe edelim.dedimya sözlerimin en başında yanlış anlaşılmak korkutur beni.suistimale çok açık bu mevzular.(seni doğru olmamak ile suçlamıyorum-sakın yanlış anlaşılmasın)

bu memleketin insanı cömerttir.yardımı bilir sever.evine aldığı ekmek kadar muhtaç bildiği eve almayı dert edinir kendine.ama o kadar suistimal edilmiş o kadar kötüye kullanılmışki bu iyi niyeti yurdumun insanı artık yapacağı 3-5 kuruşluk desteği yardımı bile düşünür olmuştur.

problemlerimizin ve üzüntülerimizin azalması çözülmesi daha güzel ve mutlu günlere vesile olması dileğiyle...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.