Şimdi Ara

şartlar artık daha zor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
10.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah sabır , selamet versin.Dualarım seninle abi
  • Dostum Allah sabır versin, bir gün gelir bazı şeylere isyan edebilirsin. Ama her zaman içini iyi tutarsan elbet şans sana gülecektir
  • canım kardeşim sıkma canını DH forumu var bizler burdan sana madddi olmasada manevi destekte bulunuruz .

Allah iyilik yapanları yaptığının on katı ile ödüllendirecektir Kötülük yapanları ise sadece yaptığının cezasını verecektir böylece ilahi adalet gerçekleşecektir''
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

@ bigknife
    @ IaMChak0

Şöyle bir konuda bile birbirinizi yiyorsunuz.Ne diyeceğimi şaşırdım ben size,pes.

Gerek yok birbirimizi yemeye cevap yazmasın biter olay

ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum
  • Kardeş yazdıkların gerçekten de üzücü. Ama burada ben şahsen anneni suçlayamam. Sonuçta onun neler yaşadığını ve ne zorluklar çektiğini bilemeyiz. Ama senin çektiklerin inşallah günahlarının kefareti olur. Özürüne gelince bence çok da büyük bir özür sayılmaz. Sana bir olayı anlatayım. Üniversitede oda arkadaşımın sol elinde hiç parmağı yoktu sağ elinde iki parmağı vardı. Ve çocuk dünyanın en neşeli insnıydı. okulda herkesi tanır ve herkeste onu severdi. her türlü sosyal etkinliğe girerdi. Kendini kesinlikle özürlü olarak falan da görmezdi. Kızlarla arasıda çok iyiydi. Hatta ara sıra counter, age of kapışması yapardık arkadaşlarla o da katılırdı bize ve genelde sonuncu olurdu. Sonra da ya neden ben hep sonuncu oluyorum a.q falan derdi. Ama onun o hayata bağlılığı benim belkide hayat felsefem oldu. Ve şimdi Antalya da öğretmenlik yapıyor. Kardeş kendini ezik görme haklı olmak içim yaşama , mutlu olmak için yaşa. Bazı şeyleri zamana bırak göreceksin herşey nasılda düzeliyor. Sonuçta bu dünyaya bir defa geliyoruz.

• Durumun üzücü olabilir ama düşünüp düşünüp kendini kahredeceğine,nasılsa işin var (yoksa bile tüm devlet kuruluşlarının mecburi engelli personel alma zorunluluğu var bu avantajını kullan mutlaka) madem sana değer veren yok git kendine iki göz ev tut kısa bir süre için.Paran kendine kalır,kiranıda verirsin kendini ısıtacak birşeylerde alabilirsin,yürüyebiliyor olmanda çok iyi.nerede olduğunuda belirtirsen eğer,sana elimizden gelen yardımı yapabiliriz,yanlış anlama para olarak değilsede eşya olarak her türlü malzeme yardımı yaparız(giyecek,ev eşyası,ayakkabı,çekyat koltuk,karyola,dolap,elektrikli ısıtıcı,tüplü katalitik vb. her türlü şeyden hepimizin fazlası mutlaka var.)

Sevme seni sevmeyeni
    Mısır’a Sultan olsa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 12 Aralık 2008; 16:51:10 >
  • Allah sabırlar versin seni anlamak için senin yaşadıklarını birebir yaşamamız lazım o yüzden seni anlıyorum diyemiyorum kusura bakma ama 3 günlük dünya kimin ne olacağı belli olmaz o yüzden yaradana sığınmalısın

bugün koşan adam yarın ağzını kıpırdatamabilir

bugün gören insan 1 saat sonra kör olabilir

Allah ım hayırlı yazılar yazsın ve ele muhtaç etmesin

Ömrümüz olursa hepimiz yaşlanacaz o zaman annemize babamıza ne ettiysek onu görcez eminim

Sen umarım cennetteki kullardansındır

Tekrar şans diliyorum sana sabırlı ol kardeşim, abicim....
  • ne yaptın hacım ya
    allah güzel günler gösterir inşallah
  • Türkiyede seninle aynı durumda olan o kadar çok insan varki...

Özürlü vatandaşlarımızın ilgilendiği sporlarla ilgilensen hem sosyallik açısından daha yararlı olur bir başarı gösterirsen sponsor falan belki yardımcı olabilir.

Sadece benim görüşüm. . .
  • abi canını fazla üzme ne olur ALLAH büyüktür.ALLAH yardımcın olsun
  • Arkadaşım nedir bu feryat bak ablan doğru söylemiş. Senden daha kötüleri var. Misal ben. Yürüyemiyorum. Ama sen parmağım yok diye feryat ediyorsun. Bence bu engel bile değildir. Hayata tutun. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Arkadaşım nedir bu feryat bak ablan doğru söylemiş. Senden daha kötüleri var. Misal ben. Yürüyemiyorum. Ama sen parmağım yok diye feryat ediyorsun. Bence bu engel bile değildir. Hayata tutun. Geçmiş olsun.

ben sadece dertlerimi sıkıntılarımı anlatmak istedim
    tabiki her insanın sorunları vardır
    bu arada ist deyim ve sağolun maddi yardım istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _toscana_

quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Arkadaşım nedir bu feryat bak ablan doğru söylemiş. Senden daha kötüleri var. Misal ben. Yürüyemiyorum. Ama sen parmağım yok diye feryat ediyorsun. Bence bu engel bile değildir. Hayata tutun. Geçmiş olsun.

ben sadece dertlerimi sıkıntılarımı anlatmak istedim
    tabiki her insanın sorunları vardır
    bu arada ist deyim ve sağolun maddi yardım istemiyorum

Tabiki arkadaşım seni anlıyorum. Ama bu kadar üzme kendini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

ne yaptın hacım ya
    allah güzel günler gösterir inşallah

adamın derdine de deva bulsana hadii !
  • Öncelikle eğer bu yazdıkların yalansa seni Allah'a havale ediyorum. Değilse zaten takmazsın bu paragrafı.

Sana tavsiyem namaz kılmaya başla. Her vakitten sonra dua et. Çok iste, hep iste. İstemekten bıkma. Allah'ın izni ile hayatın düzene girer...
  • sana ne yapman gerektiğini biliyormuş gibi davranmıyacağım , çünkü bilmiyorum. Tek bildiğim şey var oda senin bunları hak etmediğin , Allah Cenabb'i hak , seni o ailenin eline verdiyse , sebepsiz yere vermemiştir. çünkü ben kendimi öyle düşünüyorum , belki bizleri Yarab böyle test ediyor , ve şuna eminim ki; öbür dünya hayatımız bu hayattan kat ve kat daha güzel olacaktır. Allah daima haklının yanındadır.
  • ALLAH sabır versin.Çoğumuz anlıyamayız ne kadar zor bir durum olduğunu sadece hayal edebiliriz.Din eğitimide aldım demişssin senin paradan başka şeylerden çok içsel olarak huzura ihtiyacın var koskoca 26 sene bunlarla boğuşmuşsun zaten engellin doğuştansa çocuklugunda seni çok etkilemiştir bu durumda bence yapman gereken şey ALLAHA sarılmak en azından için huzur dolar tekrar ALLAH sabır versin abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1400-50-3 -- 12 Aralık 2008; 17:24:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

Kardeş yazdıkların gerçekten de üzücü. Ama burada ben şahsen anneni suçlayamam. Sonuçta onun neler yaşadığını ve ne zorluklar çektiğini bilemeyiz. Ama senin çektiklerin inşallah günahlarının kefareti olur. Özürüne gelince bence çok da büyük bir özür sayılmaz. Sana bir olayı anlatayım. Üniversitede oda arkadaşımın sol elinde hiç parmağı yoktu sağ elinde iki parmağı vardı. Ve çocuk dünyanın en neşeli insnıydı. okulda herkesi tanır ve herkeste onu severdi. her türlü sosyal etkinliğe girerdi. Kendini kesinlikle özürlü olarak falan da görmezdi. Kızlarla arasıda çok iyiydi. Hatta ara sıra counter, age of kapışması yapardık arkadaşlarla o da katılırdı bize ve genelde sonuncu olurdu. Sonra da ya neden ben hep sonuncu oluyorum a.q falan derdi. Ama onun o hayata bağlılığı benim belkide hayat felsefem oldu. Ve şimdi Antalya da öğretmenlik yapıyor. Kardeş kendini ezik görme haklı olmak içim yaşama , mutlu olmak için yaşa. Bazı şeyleri zamana bırak göreceksin herşey nasılda düzeliyor. Sonuçta bu dünyaya bir defa geliyoruz.

benimde 2-3 seneye kadar pek çok arkdaşım vardı
    neseyse daha fazla dallandırıp budaklandırmanın anlamı yok

• benim gibi duygusuz ilgisiz bi adamın bile gözleri doldu ya..

ne yapman gerektiğini söylemek isterdim en azından fikir vermek için ama aklıma hiç bişey gelmiyor
  • Allah senide böyle sınıyor sabrını ölçüyor . Kendinde demişsin canına kıymak büyük günah .. Sabretmekten başka çaren yok . Allah yardımcın olsun..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.