Şimdi Ara

şartlar artık daha zor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
0
Favori
10.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annenı polıse sıkayet et dıcemde vakıflara fln başvur
  • Okuyupta ulaşmıyorsan bunların düzmece olduğuna inanıcam?

• Öncelikle geçmiş olsun kardeş
    Kanaat et haline beterin beteri vardır.Düşünürkende her zaman için bu konuda senden aşağıda olanları düşün....

Allah istemeseydi onuda vermezdi.Şükürler olsun dimi "elin kolun var,internete girip bizimle zaman geçirebilecek kadar zeka/ akıl'a sahipsin" ..... Daha ne olsun ?
  • gün gelir devran döner , seni öldürmeyen herşey güçlendirir

aynı senin durumunda bir arkadaşım daha var , senin gibi birçok sıkıntı çekmiş.ama şuan çok mutlu hala inanamıyor hayatın bir anda nasıl rayına girdiğine.seninde inşallah en yakın zamanda sıkıntıların geçer ferahlığa çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 12 Aralık 2008; 19:57:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Worldless

Okuyupta ulaşmıyorsan bunların düzmece olduğuna inanıcam?

arkadaşım daha önce maddi yardım istemediği söyledim
    yinede sağ ol
  • bilader sadece karşılıklı konuşmak istiyorum maddiyata dökme herşeyi.. bi şekilde ulaş..
    Görüşmek istemiyorsan sen bilirsin..
    rica ederim allah kolaylık versin..
  • Kardeşim Allah Yar ve Yadımcın olsun..Sorunlarını bizimle her zaman paylaşabilirsin..İçinde kalmasın dök kardeşim..Elimizden Geldiğince Her türlü Yardıma Varız..

• yarısına kadar okuyabildim içim burkuldu şunu unutma ki bu bir sınav en azından bir işin var en azından DH'ı sadece pc sitesi olarak değilde dert ortagı olan samimi bir arkadaş olarak biliyorsun

emin ol senden dahada kötüleri var evt sende çok çok iyi durumda olmayabilirsin ama dahada kötüleri var bunu sakın unutma

allah sabırlar versin
  • tabiki, bu haline cok cok şükret, 6 parmağın yerine 2 gözünde olmaya bilirdi, cok cok daha kötüleri de var
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

ALLAH a bu halinle bile şükür et ümidini sakın kaybetme mutlaka hayat ta sana bir gün gülecektir
  • Senin yaşadıklarının yanından geçemese de bende dokuz sene yetiştirme yurtlarında ailesiz büyüdüm.Tanımadığım kadınlara anne dedim.Babam yaşlı,annem ise ben 7 yaşındayken vefar etmişti.Babamda hastalınınca beni yetiştirme yurduna verdi.Ve eve dönünce o,yurttayken demir parmaklıkların ardından hevesle seyrettiğim dünya,bana hiç iyi davranmadı.Tek bir arkadaşım yoktu(hala yok),babamla sorunlar yaşıyor öte yandan da bu yaşıma kadar geliştirdiğim edebi yeteneğimi kullanarak kafamdaki senaryoyu kitaplaştırıyordum.Çevremde fikirlerimi açabileceğim hiçbir insan yoktu.Aksine açınca cahilce aşağılıyorlardı.Sen bir halta yaramazsın gözüyle bakıyorlardı.O günlerin büyük kısmını atlattım.Ve o günlerde tutunabildiğim tek umut, Azin nesin'in şu sözüydü:

"Bütün işe yarayanlar,işe yaramaz sanılanlardan çıkar."
  • Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

Okurken tüylerim diken diken oLdu . ..

Allah yardımcın olsun dostum hiçbirşeyin yoksa biz varız :)

• Kendi derdimi dert sanardım. Allah yardımcın olsun
  • boşver kardeşim hepimiz bigün ölücez hayat kötü gittiğinde bunu düşünüp kendimi bi nevi rahatlatırım her zaman
  • Öncedende Allah Yardımcın olsn diye mesaj atmıştım .

Şimdide birşey sormak istiyorum Şimdi Senin Engeli oldugundan dolayı aldıgın bir maaş var sanıyorum.

Birde bir yerde çalışıyorsun . 2 sinden en minimum 900 YTL aldıgını düşünüyorum . Bu parayı Annen azmı

buluyor beğenmiyormu ? İlerde Erken emekli olma imkanın var ve emekli olunca askâri ücretten

daha fazla alıcaksın sanıyorum . (Sadece Yazasım geldi Bilgi sahibisindir umarım )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilây

Öncedende Allah Yardımcın olsn diye mesaj atmıştım .

Şimdide birşey sormak istiyorum Şimdi Senin Engeli oldugundan dolayı aldıgın bir maaş var sanıyorum.

Birde bir yerde çalışıyorsun . 2 sinden en minimum 900 YTL aldıgını düşünüyorum . Bu parayı Annen azmı

buluyor beğenmiyormu ? İlerde Erken emekli olma imkanın var ve emekli olunca askâri ücretten

daha fazla alıcaksın sanıyorum . (Sadece Yazasım geldi Bilgi sahibisindir umarım )

hayır devletten para alamıyorum %40 olması gerekiyor
    benimkisi %38
    bazı arkadaşlar işkur dan bahsetmişler
    ben zaten orası aracılığı ile iş bulabiliyorum
    900 ytl iş garanti ile çoktan bulunduğum konumdan sıyrıllmıştım
    erken emekli olabileceğimdende emin değilim ki
    o zaman a kadar kim öle kim kala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _toscana_ -- 12 Aralık 2008; 23:58:38 >

• abicim üzülme sen... gerçekten şuan gözlerimden yaşlar akıyor...Allah yardımcın olsun sen çalışmaya devam et çalışan herzaman kazanır
  • ALLAH kolaylık versin..
    senden dualarımızı eksik etmeyecegiz merak etme..
    İnşallah en kısa sürede mutlu olursun.
  • ANKARADA İSEN EĞER BEN SENİN KARDEŞİN OLAYIM BERABER ÇIKALIM DIŞARI KONUŞALIM ZAMAN GEÇİRELİM SIKMA CANINI
    NE ZAMAN İSTERSEN BANA MESAJ AT VE BURDAKİ BİRÇOK ARKADAŞIMIZ DA BUNUN İÇİN HAZIRDIR EMİNİM
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.