Dostlar oto yıkama fiyatları ve benzinliklerdeki jeton fiyatları çok zamlandı. 1.500 TL-2.000 TL civarında bi basınçlı yıkama makinesi alırsam 2-3 ay içerisinde parasını amorti eder diye düşünüyorum. Yaz ayı geliyor arabayı daha sık yıkamamız gerekecek. Şarjlı/akülü basınçlı yıkama makinelerine baktığımda adını daha önce duymadığım pek çok marka var. Özellikleri benzer duruyor. Bunlardan kullanan var mı? İşe yarıyor mu? Tavsiye ettiğiniz model var mı? Örnek ürünler: Valkyrie 300W Şarjlı Oto Yıkama Tabancası Yüksek Basınçlı Hazneli Sulama Püskürtme Yıkama Akülü Çantalı Tabanca 15.000mAh https://www.amazon.com.tr/dp/B0CRLBWLRXRowermax 9002VFX Çift Akülü Şarjlı Oto Yıkama Makinesi Araç Köpük Yıkama Makinesi https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTPSH38RAssur 21V Yüksek Basınçlı Kömürsüz Motor Akülü Oto Araba Fiyatı https://www.hepsiburada.com/assur-21v-yuksek-basincli-komursuz-motor-akulu-oto-araba-yikama-makinesi-sarjli-p-HBCV000081NZCX?ftid=njn1g20057dgh34l&magaza=ASSUR&url_src=and-product-detail&utm_campaign=affiliate&utm_source=influencer&utm_term=njn1g20057dgh34l&wt_inf=affiliate.njn1g20057dgh34lLieber German Teknoloji 999 Vf 30 Ah Köpüklü 2x Akülü Fiyatı https://www.hepsiburada.com/lieber-german-teknoloji-999-vf-30-ah-kopuklu-2x-akulu-basincli-oto-bahce-araba-yikama-sulama-makinesi-max-90-bar-p-HBCV00006M36B0?ftid=qiwxiefo6gkcrjng&magaza=SantiyeMarketim&url_src=and-product-detail&utm_campaign=affiliate&utm_source=influencer&utm_term=qiwxiefo6gkcrjng&wt_inf=affiliate.qiwxiefo6gkcrjng |
Şarjlı Basınçlı Oto Yıkama Makinesi Tavsiyesi

-
-
youtube incelemeleri pek iyi degil. ben bir anlik gaza gelip dewalt aldim daha kargoya verilmeden iptal ettirdim.
-
Çok marka ürünler hariç diğerleri aynı, etiketi farklı. Farklı bir şey beklemeyin ama iş görüyor bence. İlaçlama pompası kadar basınç üretiyor aşağı yukarı. Çift akülü olanları ve pil kapasitesi yüksek olanları tercih ederseniz daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çok araştırıp aldım benzinlikteki basınç olmasada iş goruyo. Kraft Hart marka olanı en çok tercih edileni. Bende ondan aldım 1500e. 4 ay once
Konu başlığı için teşekkürler. Bende aynı düşüncedeyim şuan. 2. kattan hortum sarkıtıyorum buna normal yıkama başlıklar takıyorum ama sürekli bozuluyorlar kalitelli olanları da 1000 lira vs. Şarjlı almayı düşünüyorum bende. Kovadan değil direk hortumla çeşmeye bağlayacağım. Zaten su basınçlı gelecek. Acaba ne kadar etkili bir cihaz olur bilmiyorum. Oto yıkamadaki olmasada iş görür mü sizce ?
Yazın Antalya'da aşırı sıcak olduğu için aracın temizliğine boyasına dikkat etmem gerekiyor.
-
Hocam bende karcherin k3 modeli var 120 bardı sanırım onun bile basıncı bazen yetersiz geliyor gözüme (arabayı çizdiği için yüksek basınca karşıyım). Bu cihazların basıncı ile aracın doğru düzgün yıkanacağını düşünmüyorum maalesef…
Birinci katta oturmanın tek avantajı aşağı hortum sarkıtabilmek sanırım
şahsi fikrim bunlara verilen paraya yazık iş görmezler net..
benzinlikteki yıkamaya gidin oldu bitti..
-
Bende var böyle bişey ama çok zor oluyor tavsiye etmem illa alayım derseniz güç seviye ayarlı fırçasız motor ve 10 pilli olandan alın derim farkeder bu faktörler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunların basıncından bir şey olmuyor, yazan basınç değerleri de watt değerleri de volt değerleri de her şeyi şüpheli...
günlük temizlik gibi kaba olmayan kirlerde iş görürler.
tek idare edecek az çok iş yapacak ürün şudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 17 Nisan 2025; 15:46:52 > -
karcher k3 aldım. hortumdaki havayı alınca, kovadan da çekebiliyor. o şekilde kullanıyorum. kovada basıncı biraz daha düşüyor ama normal hortumdan iyidir. bir araba için 50 litre civarı su gidiyor. 200 litrelik varile suyu dolduruyoruz. ordan kullanıyorum. İmkan varsa denenebilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X