Noldu kıvırdın? 2 bin küsür mesajım var, bahsettiğin konularda bir tane üye de benden alıntı yapmıştır, alıntı mesajlar silinse bile alıntı olduğu görünüyor onlardan getir koy bir tane hadi beni bu forumdan uçur sana fırsat, bak bölümdeki yüzlerce CHP trolu yüzlerce CHP teşkilat paralı maaşlı trolü burada bu anı bekliyor hadi sevindir onları bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (208. sayfa)

-
-
-
7 gece üstüste 500 bin kişiyi bir meydanda toplayabilmek dünyada görülmemiş bir başarıdır....
-
Hepsini silmişsin ama yine de forum yönetiminden sildiğin mesajlara dair talep de bulunacağım umarım yardımcı olurlar. Kaçışın yok delikanlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nevşin Mengü:
“Tutuklanan öğrencilerin en büyüğü 22 yaşında, avukatlarıyla konuştum.
Yaşı çok küçük olanlardan tutuklama kararı çıkınca ağlayanlar olmuş. Avukat, çocukları teselli ederken polis memurlarının da gözlerinin dolduğunu aktardı.”
-
gençler miting meydanını terk etmiyor Özgür Özel in gidin evinize lafını dinlemiyor.
en son Özgür Özel küfredecek bi
s gidin yatıp uyuyacam yeter da
diyecek.
-
Hala chp trolü yazanlar var la korkmayın la halkız biz.
-
-
Dün yediğin hurmalar bugün seni tırmalar. Hapiste ağlayarak günlüklerine yazarlar. 2- 3 tane asalağın gazına gelip polise taş atmak neymiş anlarlar.
-
Şimdi Berna Laçin tüm CHP'lileri mi temsil ediyor yada beni mi temsil ediyor :)
Güzel arkadaşım sinirlisin öfkelisin anlıyorum :) Ancak Erdoğan yaşlandı. Gelen genç nesil artık Erdoğan'ı istemiyor. Tamam. Yeni genç siyasetçiler görmek istiyor. Koltuk sevdasını bırakırsa kazanır artık AKP kazanacaksa. Tıpkı Bahçeli gibi tıpkı Kılıçdaroğlu gibi Tıpkı Meral Akşener gibi...
Kimse artık görmek istemiyor. Bu yüzden İmamoğluna kaybettiniz yıllarca. Bu yüzden Yavaş'a kaybettiniz.. KK gidince çok şey değişti uyandı insanlar çünkü koltuk sevdalısı oldu KK.
Sinan Oğan genç diye milliyetçi tabandan oy aldı, Meral Akşener alamadı.
O yüzden sokağa çıkan herkes CHP'li değil yeni nesil Genç Halk :)
Erdoğan'ın devri sona eriyor, yaşından dolayı dile kolay +23 yıl olacak :) Ben mi dedim imamoğlunun karşısına Bin Ali yıldırım yaşlı adamı çıkar diye, ben mi dedim hiçbir şey bilmeyen belediyecilikten anlamayan Kurum'u çıkar diye.
Ben mi dedim Yavaş'ın karşısında Tonlarca malı mülkü olan eski Keçiöğren belediye başkanını çıkar diye. Birde ne diyordu Mülk Allah'ın :) Biz kuluz :)
Aynı diyen kişiler şimdi yok İBB den villa almış yok şuradan arsa almış diyor.
İşte Saray Medyasının gücü. Sen sürekli Abdurrahman Uzun vs gibi gazlayan kişileri dinlersen Yeni Genç Nesli göremezsin. Sis perdesinde yaşarsın :) İmamoğlu dipten gelir sis perdesini kaldırır şaşırırsın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 25 Mart 2025; 23:24:25 >
-
-
-
Düz dünyacı incinmiştir.
-
Al işte ne şimdi bu, çıkıyor bunun gibiler sonra haberlerde manşet atıyorlar. Flaş flaş flaş, teröristler, pkklılar, örgüt üyeleri, çapulcular falan filan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cumartesi herkesin işi gücü bırakıp bir sekilde maltepede olması gerekiyor.
Maalesef zamanlama arife gününe geliyor keske daha normal bir zaman olsaydı, ancak milyonların orada toplanmasi gerekiyor. Organizasyonda çoğunlukla sınıfta kalan Chp umarım bu sefer iyi organize olur ve civar sehirlerden otobüs kaldırır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 25 Mart 2025; 23:37:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cumartesi Maltepedeyiz. birileri chp bugün eylemliliği bitiriyor salonlara çekiliyor diyenlere kapak olsun.
bayram sonrası başka bir haksızluk hukuksuzluk olur o vakit o haksızlık,adaletsizlik neredeyse orada oluruz. miting meydanını bundan sonra akp teşkilatı seçecek.
-
Tek bir mesajı bile gösteremedin.
Bahsettiğin konuda tek bir mesajım bile yok.
Kendin dediği üzere; adminlere benim o konuya atıp da sildiğim mesajları sor.
Ona da varım!
Hangi admine sorarsan sor, o admin de şahit olsun.
Benim dediğin konuya mesaj atıp da sildiğim tek bir mesajım varsa ben bu forumu terk ediyorum.
Yoksa sen terk ediyorsun!
Kabul mü?
Admin de şahit olacak.
Buradaki herkes kimin yalancı olduğuna şahit olacak.
Sen mi yalancısın.
Yoksa ben mi.
Herkes şahit olacak.
Kaçma, dediğin gibi istediğin admine sor onu da kabul ediyorum.
Ne dediysen kabul al istediğin admine sor.
Hadi gel bitir beni, sana beni bu forumu terk etmem için büyük bir fırsat sundum sana.
Bu fırsatı kaçırma.
Hadi bekliyoruz tüm forum bekliyor nerdesin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Mart 2025; 23:35:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X