Temsili apoyu asmışlar Kötü bir durum yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (209. sayfa)

-
-
yahu akp yolları kapatıyor,metroları iptal ediyor buna rağmen yüzbinler toplanıyor. tüm yasaklara,tehditlere rağmen.
chp mitinglerini akp mitingleri ile kıyaslamak çok saçma olur. neden?çünkü
AKP mitingine katılanlara para dağıtılıyor,chp mitingine gidene para dağıtılmıyor,aksine mitinge gitmek için cepten para harcıyoruz.
akp mitingine gitmek için tüm ulaşım imkanları seferber oluyor,chp mitingine ise tüm ulaşım imkanları yasaklanıyor kısıtlanıyor.
akp mitingine gidenlerin jop yeme,biber gazı yeme,tutuklanma riski yüzde sıfır.
-
Konuyu baltalamaya gelenlere istediklerini vermeyelim.
-
Tamam hocam iste, ayni şeyleri soyluyoruz. Para vermek dışında, bu tip imkanlar hazırlanmalı.
Özellikle ulaşım ve büfe tarzı yiyecekler sınırsız ve çok organize olmalı. Mümkün olan en büyük katılım sağlanmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Göreceksiniz cumartesi Marmaray seferleri çok aksayacak. 2023 te de böyle olmuştu daha önce de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün diktatörlerin sonu aynı olmuştur. Yeter ki halk bilinçli olsun.
KK genel başkan olsaydı Ekrem CB adayı olup kazanabilir miydi UALSGSKSGSKAGDKSHDKSDGSKHS
Hocam kötü denemeydi, derhal sil ve terk et burayı
Bakın size ODTÜ'de yaşanan bi olayı aktarayım;
Polis ODTÜ öğrencisine;
"Akıllı olun! "diyor.
Ögrenci Polis'e cevap veriyor.
" Ben buraya 500 puanla girdim, demekki akıllıyım".
Polis memuru:
"Madem 500 puan alacak kadar akıllısın da, neden yeterli puanı alamayıp sahtekarlık yapanın peşine gidiyosun:)?".
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Polise taş atanları araya aldı gençler derslerini veriyor. Helal size.
-
o taş atanları kendi elimizle polise teslim etmeliyiz.
-
Çalınan sınav sorularını, yüksek puan almasına rağmen mülakat ile elenenlerin yerine atanan düşük puanlıları düşününce aynı soruyu polis memuruna da sorabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Alıntı
metni:Madem 500 puan alacak kadar akıllısın da, neden yeterli puanı alamayıp sahtekarlık yapanın peşine gidiyosun:)?". Yada Polise diğer cevap: CB'nin arkadaşı rektör olan kişi diplomayı hukuksuz bir şekilde yetkisi olmadan sırf başı belaya girmesin diye kendi menfaatini korurcasına karar veriyorsa ben o karara karşı çıkanların peşinden gidecek kadar zekiyim :)
-
At sorun yok benim için bloklarım geçer istediğin kadar atabilirsin. Neye inanmak istiyorsan da ona inanırsın güzel insan :) Gerçekleri değiştirmez sonuçta.
-
-
Ülke darbeden kurtarılırken "oturun sokağa çıkmayın"
Ama.560 milyar TL hırsızlıktan tutuklanmış Ekrem için "sokağa çıkın"
Hadi ordan ya hadi oradan!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Mart 2025; 0:0:59 > -
-
darbeyi yapanlar sizin kankalarınızdı hatırlatırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X