Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.832
Cevap
43
Favori
377.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonuç?!

şikayet ettğin şeyi akape yapınca

gık diyemiyorsun?!

mesajına tekrar baktım,

gık diyememişsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Sonuç mu?

Sonuç ne olacak... Koskoca genel başkanınız, bir belediye başkanından korkmuş.

Muhaaaaaa.

• dine mine ne kullanıcısına yanıt

şikayet ettiğin konu olan taşımalı mitingçi konusunda,

mitinge otobüsle akapeli belediyeler

adam götürmüşmü?

götürmüş!

eleştirebildin mi?

hayır.

Eeeee?

madem eleştiremiyorsun

konusunu da açmayacaksın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 19 Ağustos 2025; 15:48:19 >

Sen de korkudan gık diyemiyorsun birçok konuda

• Alıntı (işin içinde aile şirketi var) :

CHP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı önünde düzenlenen mitingde konuşan Özgür Özel, AK Parti’ye geçen Özlem Çerçioğlu’na sert sözlerle yüklendi. Özel, “Önüne konulan kalın bir soruşturma dosyasıyla ya içeri atılacaksın, ya AKP’ye katılacaksın tehdidine teslim olana, kocasının şirketi için pazarlık yapana yazıklar olsun!” ifadelerini kullandı.

Sorumu tekrarlıyorum: aydın benim kalem diye efelenip, o meydana tek başına çıkmaya cesaret edememesini nasıl savunuyorsun? Lütfen bu soruma cevap ver. 

Kendi kalem dediği şehre, halkına güvenmeyip dışarıdan otobüsle adam taşıyan bir genel başkanın bu korkakliğini savunabiliyor musun?

Evet mi, hayir mi?

Soruluk bir durum yok,

ben size soru sormuyorum ki!

açık açık yazmışsınız, siz yazmışsınız!

chp liler, otobüsle mitingçi taşıyor!

mesajınız yukarda duruyor!

ben de size, bunun dik alasını akape yapıyor

yıllardır da yapıyor diyorum!

tüm ülke biliyor diyorum!

Bunu eleştiremediniz ve eleştiremiyorsunuz!

diyorum.

GIK bile diyemiyorsun! diyorum.

ben size soru sormadım ki, siz bana soru soruyorsunuz!

• Aktrollere laf anlatma çabanıza hayranım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ak parti’nin mitinglerinde belediye başkanına karşı bir güç gösterisi mi olmuş? Böyle bir şey tarihte yok. Akp de teşkilat bir, halk meydanı kendiliğinden dolduruyor. Senin genel başkanın ise kendi belediye başkanına güvenemeyip dışarıdan adam taşımak zorunda kaldı.

Işte aradaki fark bu: Ak parti gücünü milletin sevgisinden alıyor, sizin genel başkanınız gibi sahte kalabalıktan medet umuyor.

Işte bu yüzden siz çökerken biz büyüyoruz.

Kendi belediye başkanlarınızı bile bu yalan dolan düzeninizle yıldırdınız, adamlar tek tek ak parti’ye katılmak istiyor. Duyduk, yakında 4 tanesi daha geliyormus.

Böyle giderse sizin bu kokuşmuş yolsuzluk politikanız yüzünden elinizde belediye falan da kalmayacak, hepsini ak parti’ye kaptıracaksınız. 

Dünyanın hiçbir yerinde bir parti bu kadar rezil olmamıştır, eminim.

Atatürk’ün kurduğu partiyi getirdiğiniz hale bakın. Yazık gerçekten.

Kendinizle gurur duyun, bravo!

AKP'nin mitingine belediye otobüsleriyle ücretsiz ulaşım yapılmasına halka hizmet diyor. CHP'nin kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamasını eleştiriyor. Trollün bu kadar pişkinini görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 19 Ağustos 2025; 18:25:34 >

Bu kadar zırvalık senin için bile fazla, ciddi söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 19 Ağustos 2025; 18:27:58 >

:)))

halen

"eleştirdiğin konuda"

"aynısını akape yapınca"

akapeye

"GIK"

diyemiyorsun :)

AK Parti, partisinden ayrılan birine meydan okumak için başka şehirlerden adam taşıyarak aciz duruma düşmedi ki. Siz çıkıp oylar bizim, senin değil diye meydan okuyorsunuz, sonra dönüp Aydın’a beş yerden otobüsle adam taşıyorsunuz.

İyi de Çerçioğlu’na böyle mi meydan okunur? Kadın Aydın halkının oylarıyla seçilmiş. Sen gidip dışarıdan kalabalık yığarak hangi gücü göstermiş oldun şimdi? Allah’ın korkağı…demezlermi adama.

• YAZIK

ensonhaber
    Avcılar'daki billboardlara Atatürk'ün posterleri asıldı
    https://www.ensonhaber.com/gundem/avcilardaki-billboardlara-ataturkun-posterleri-asildi
  • Çerçioğlu'nun parti değiştirmesi ne Chp'ye itibar kaybettirir ne de Akp'ye itibar kazandırır. Halk nezdinde Çerçioğlu'nun bu kararı hükümsüzdür. Çerçioğlu'nun siyasi ikbal uğruna bu kararı aldığı su götürmez bir gerçektir. Yirmi küsur sene bir partide çalışıp doğru dürüst açıklama yapmadan ideolojik olarak hiç alakası olmayan bir partiye katılması etik değildir. Ancak Çerçioğlu'nun yaptığ hesaplar tutmayacak bir daha hiç bir bölgede seçim kazanamayacaktır.

• ‘’ Tehdit, şantaj, aile şirketine kayyum ‘’ iddiaları üzerine AKP’ye geçen Aydın’ın CHP’li eski belediye başkanı bugün makamında AKP’lileri ağırladı.

Geçmişte kavga ettiği AKP’li vekil Seda Sarıbaş, Çerçioğlu'nun konuşmasına alkışlarla destek oldu, sosyal medyadan el ele fotoğraflarını paylaştı

AKP’lilerin CHP’nin dünkü mitinginden sonra Çerçioğlu’nu ziyaret etmeleri dikkat çekti. AKP’liler, CHP’nin %50 oyla kazandığı belediyenin başkanı için “Aydın’ın efesi, topuklu efe”, “Dik dur eğilme, Aydın halkı seninle” ve “Ak Gençlik seninle gurur duyuyor” diye sloganlar attılar

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

• Şimdi de Kılıçdaroğlu'nun Akp'ye geçeceği iddiası var. Ne hallere düştü bu nasıl ilkesizlik. Zamanında dedik Kılıçdaroğlu sarı muhalefet gerçek anlamda muhalefet etmiyor diye ama laf anlatamadık bazılarına. Kılıçdaroğlu'nu anası babası gibi savundular. Bir de kendilerine demokrat derler bunlar Akp'yi eleştirir kendi yaptıkları eleştirilince oyları bölüyorsun derler.

• biraz forum tatili zamanı gelmiş galiba

bir troll yığılması oldu hele şakacı da geldi mi tamamdır yani

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Aklıma neden kahveci geldi ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• yahu kadın bu kadar kötüydü şeytandı peki yıllarca ne seçtirdiniz o zaman hadi bir dönemde olsa hak vericem,kadın partide yaşlanmış resmen çelişkiler partisi cehape.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ağustos 2025; 22:53:3 >
  • 
Sayfa: önceki 938939940941942
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.