Foruma katılma tarihinden o kişinin yaşını nasıl buldun anlatsan da kimi dikkate alacağına herkes şahit olsa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (207. sayfa)

-
-
Sarayın yeni adamı Kılıçdaroğlu mu oldu şimdi hahahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav ilk gundne beri aynı terane eğer öyle birşey olsaydı o kişileri canlı yayınla ahabere bağlarlar sabah akşam konuştururlardı. Yani kafanız hiç mi almıyor bunu hocam.
Özel duyurdu: Cumartesi saat 12.00'de erken seçim için Maltepe'de büyük Maltepe mitingi yapılacak!
Belediye başkanlarımızın tutukluluğuna itiraz etmek için, 'Artık canımıza tak etti, erken seçim istiyoruz' demek için büyük mitinge var mısınız? Maltepe seçildi, Yenikapıcılar kaybetti!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekleniyor hocam yarına eklenmiş olur zaten o kanalı izleyen yoktur muhtemelen
(Bende bloklu olan) Düz Dünyacı üye; Trol Müsveddelerine destek amacıyla gelip meseleye derinlik katmış sanırım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni değil hep öyleydi. İktidarın can simidiydi Kılıçdaroğlu.
-
Yakın zamanda Üniversite sınavına hazırlık konularına yazdığın mesajlarini cikarttirma bana istersen ? Mesaj sayın o konulardan kalma zaten.
Yine müdahaleye başladılar Saraçhane'de. HolyPhoenix oradan yayın yapıyor:
https://kick.com/holyphoenix
-
O bahsettiğin konuya attığım tek bir mesajım yok.
Bana o mesajları göster ben forumu terk ediyorum.
Gösteremezsen sen terk ediyorsun.
Kabul mu?
Hadi hodri meydan.
-
Kaçak telefon kullanan tiplere pek inanasım yok.
-
Yav Halkın o partisi şu partisi bu partisi olmaz halk haktır.
Halkın gücünü alan güçlüdür. Bu yüzden Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyoruz.
Çok sevdiğin Erdoğan'ın 15 Temmuz Darbesi püskürtülünce ilk söylediği şey Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. dedi :)
Alıntı
metni:Twitler sıralarken biz Saraçhane'de abdest alıp şehit olmaya gidiyorduk . anlıyorum sadece siz çıktınız, herşeyi siz yaptınız. :) Şimdide biz yapıyoruz o zaman :) Senin tabirinde elinde klavye ile yazarsın. Seyredersin.
Halk sokağa sizin için çıkarsa iyi bizim için çıkarsa kötü, kaka egg.. :) Bunu anca yandaş saray medyası kendi tabanına yutturur.
Halk iradesi olmasaydı zaten İBB'ye kayyum atardınız. Atayamadınız. zaten buradan kaybettiğinizin şuan resmi var. Bir sonraki resim de de halk istiyorsa iktidarı size kaybettirir alışınız. Veya halk sizi istiyorsa Erdoğan tekrardan CB olur bu kadar basit :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 25 Mart 2025; 22:58:23 >
-
Zaten o kaçak tekerlek 👌 millet vekili zam maaşı konusunda kimse halkı düşünmüyor siyasilerim hepsi aynı bu yüzden forumu bırakıyorum diye tıp delikanlı ise böyle bir mesajım Yok yazsın buraya .
Şimdi baktim silmissin mesajlarını nasıl bulayım ama yazdığını biliyorum,daha önce sen ile atışan bir üye bir yerde, Üni konularına yazdığın SS ni atmıştı sende o olaydan sonra mesajlarını apar topar silmis olmalısın. Birde hodri meydan diyorsun sanki yazmamış gibi seni bilen biliyor delikanlı
Üniversite öğrencileri Saraçhane de sen nerdesin ?
Bunlara ülkeyi bırakmayacağız. Ülkeyi sokakta bulmadık.Hakk'ın hukukun yanında her insan benim arkadaşım !
#Boykot
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence boykot listesindeki "hangi işletmeydi, acaba doğru mu, günahlarını almayalım" tarzı olası şüpheleri gidermek adına büyük bir yardımda bulunuyorlar insanlara. Boykot listesini teyit etmek gibi düşünebilirsiniz. Zaytung haber içeriği çıkar bundan, benden demesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Mart 2025; 23:5:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X