Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ArAdiAzZz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.820
Cevap
43
Favori
376.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dh forumunda 2007 -2014 yılları arasında fetöcü polislere,savcılara nasıl övgüler dizdiğinizi burada hortlatıp gündem sayfasına çıkartırsam yüzünüz kızarar mı? hiç sanmam çünkü siz de kızaracak yüz yok.

• Emniyet amirleri zoraki el sıkışmışlar gibi :)

Halktvyoutube
    Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'ndan Kızılay’dan güçlü mesaj: "Gençler kazanacak!"
    https://www.youtube.com/watch?v=UR6VXtz-dZ0&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Ben çıkaramadım yüzü, öyleyse sorun yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

O darbenin siyasi ayağının araştırılmasına engel oldunuz. Araştırılınca göreceğiz sizi!

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Kılçdaroğlu açıklayacaktı noldu o da mı yalan?

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hadi bağımsız şekilde araştırılsın o zaman! Kandırıldık demek de geçerli bir bahane olmayacak!

• 2014 senesinde yapılan MGK'da cemaate FETÖ diyerek cemaat Fetö deyip Fetö'yü terör listesine sokan AK Parti'dir.

Bu tarihten sonra Fetö'ye övgüler düzen varsa hortlat hadi bekliyorum öteki CHP'li paralı trol DeepImpact gibi kaçma ama?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Kılıçdaroğlua sor olm lideriniz oydu sizin hala açıklamadı

• Evet Blokladım çünkü algı gazıyla saçma sapan yazıyorsun. Mesnetsiz, dayanağı olmayan şeylerden bahsediyorsun Zaten bu yüzden kaybediyorsunuz gittikçe de kaybedeceksiniz.

Bak sözcü gazetesi haber yapmış ne diyor Sizin Dünya Lideri:

Türkiye'nin yakın tarihinde çok büyük acılar yaşandığını dile getiren Erdoğan, "Kirli senaryolarla nice evladımız henüz hayatının baharındayken bizden kopartıldı. Kardeşi kardeşe kırdırmak için çok sinsi, çok kalleş oyunlar oynadılar. Sokağı adres gösterdiler, kavgayı körüklediler, gerilimi tırmandırdılar, öfkeyi büyüttüler, gençlerin arasına nifak ve nefret tohumları serptiler. Sadece gençlerimizin değil, milletimizin geleceğini de kararttılar. Sırf çıkarlarını korumak, menfaatlerini sürdürmek; Paralarına para, siyasi ikballerine ikbal katmak uğruna bu ülkenin pırıl pırıl gençlerini bozuk para gibi harcamaktan çekinmediler. 85 milyon olarak, bizler büyük bir aileyiz. Siyasi görüşümüz, mezhebimiz, meşrebimiz, kökenimiz ne olursa olsun hepimiz kardeşiz, komşuyuz, birbirimizin kader ortağıyız. Adımız farklı olsa da soyadımız tektir, o da Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bizim bu vatandan başka gidecek yerimiz yok. Bizim bir olmaktan, beraber olmaktan, diri olmaktan hep beraber Türkiye olmaktan başka bir seçeneğimiz yok" dedi.

Hala meydana çıkanları eski zamanların insanları sanıyor.

Yada Gezi vs olayları sanıyor.

Bizim bildiğimiz CB ne derdi ? Sen kimsin ÖÖ, İmamoğlunun arkasına saklanıyorsunnnnn, Kılıçdaroğlununnn yardımcısısınnnn sen kim parti yönetmek kimmmmm bu halkı %50'i evlerde zooorr tutuyoooruuummm gibi haykırırdı ki olayların üzerinden 1 hafta geçti.

Neden böyle yüksek perde den konuşuyordu çünkü halk arkasındaydı. O güce güveniyordu. Şuan o güç yok. Olmadığının da farkında. Olsa zaten en son seçimde kaybetmezdi.

Aynı Halk arkasında olsa belediye seçimlerinden sonra direk Yeni Anayasa diye gündem yapar referandum yolunu hemen açmaya çalışırdı. Biz tanıdık artık Erdoğan'ı fanatikleri tanıyamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 26 Mart 2025; 0:22:31 >

Sizin liderinizin de açıklayacağı çok şey vardı biliyorsun. Mesela kaç cuma geçti, görüntüler gelmedi.

• AKP onlarla kanka olsaydı hepsine ağırlaştırılmış müebbet vermezdi, demek ki kanka değillermiş.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Survivor denilen programdan çıkmış en delikanlı adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Novagate" tam iletişim Başkanlığı trolü şahısa ikili diyalog kurarak istediğini vermeyin bloklayalım geçelim adamın istediği konuyu kirletmek zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizin lider açıklayamayınca konu AKP'nin liderine mi geliyor??

Birşeye de cevap ver, bak CHP teşkilatları seni kapı dışarı edecek maaşını kesecek az kaldı çok zayıfsın forumda.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Kendi söylediklerine kendisi bile inanmayan varlıklarla tartışmak vakit kaybı. Bazen ben de bu hataya düşüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact nereye kaçtın?

Hani benim sildiğimi iddia ettiğin mesajları admine soracaktın ne oldu nerdesin?

Hadi admine sor bekliyoruz admin de şahit olacak.

Sana hodri meydan dedik neden kaçtın?

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.