Şimdi Ara

Şanlıurfa'da onkoloji doktoru olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit : onkoloji kanser hastaları ile ilgilenir

ek edit: tıbbi onkoloji doktoru olmak için 6-7 sene tıp fakültesi + 5 sene dahiliye asistanlığı + 3 sene onkoloji yan dal asistanlığı + 3 sene zorunlu görev yapmak gerekiyor

kaynak :

Şanlıurfa'da onkoloji doktoru olmamasıDr. Esmeraldatwitter
    “Şanlıurfa’da onkoloji doktoru neden yok?”
    https://twitter.com/Esmeral42507697/status/1664230343925178368?t=ft4ajsxvp_9iCMNUNqQ6uw&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 2 Haziran 2023; 12:50:57 >

• Doktor yoksa kırıkci cikikciya gitsinler abi onuda mi biz söyleyelim.

Hem peygamber efendimiz zamanında onkoloji mi varmış.
    Ayrıca doktor işi kadere ters.
    Kaderinde yoksa olmezsin varsa da 20 onkoloji doktoru olsa ne yazar.

Boş işler boş konu.
    Fitne yayıyor
    Bu konu acilen ve derhal kapatılmalıdır ve 40 yapar.
  • Urfaya lazım değil demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şanlıurfaya hiçbir şey lazım değil reis ne diyorsa odur oyna devam bir şey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne gerek var ya onkoloji doktoruna bizim Allah'ımız var Allah bize yeter. Kanserde neymiş.

• Urfa halinden memnunsa bana laf düşmez.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkedeki sağlıkta şiddet haberlerinin yarısı urfadan geliyor, batıda olan olayların da bir kısmı oraya urfadan göçmüş adamlardır zaten, ben doktor olsam oraya gitmezdim

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Evet olay bu. Olayı abuk subuk siyasete bağlamayın. Ak Parti'yi savunmuyorum, ama insanlar fetullahçılarla işbirliğine, hdp'ye ne söz verildiğinin belirsizliğine, %1 alamamış heriflere 34 mv verilmesine tepki vermiş olabilir. Urfa'nın olayı bambaşka. Diğer doğu/güneydoğu illerinden de apayrı bir durum var orada. Doktora da eziyet, sokak hayvanına da eziyet, iyiliği, medeniyeti temsil eden her bir şeye düşmanlık var.

kemal bey kazansa her ile 10 dohtor vericeğidi hemide exisport olanından.Şanlıurfa'da onkoloji doktoru olmaması 

• Yan dal doktoru açığı bildiğiniz gibi değil, evimizde nükleer reaktör olarak gördüğüm doktor kardeşim yan dal eğitimi için sürekli yönlendirme alıyor, çevresindekilerin kullandıkları kıl kurdu yöntemlerini görseniz küfredersiniz...

Onkolojiyi kazandı ama yalvar yakar gitmemeye ikna ettim. Hem maddi açıdan hiç kazancı yok (sade bir doktor olarak) AK doktorlara ve de özelde çalışanlara göre çok komik bir maaş alıyor hem de "çalışma şartları her açıdan" çok kötü...

En son bizi düşünmüyorsan çocuklarını düşün bölüm çok kötü ve virüs + deneysel sıvı kombinasyonu canını sıkabilir dedim de duruldu nihayet, atom almak diye avamca tabir edilen bir tedavi yönteminde hasta Corona virüslü gibi odaya kapatılıyormuş 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Nükleer tesis temizleyen ataları bu bölümde çalışsın, sen değil dedim inanın bu bile işlemedi, çevremizde tüm tanıdığımız doktorlar özel hastanede ve bir onkolog yok aralarında, lanet olsun ✝️✝️✝️

https://forum.donanimhaber.com/son-dakika-ince-cumhurbaskanlik-adayindan-cekildi--155782992-12#155786287

Sosyal medyada herkes dert yanıyor, yan dal eğitimimi boş yere yaptım hiçbir kazanımım olmadı diyenden tutun da ana dalında özel hastaneye geçiş için Sağlık Bakanlığı tarafından engellenenlere kadar korkunç bir kaos hakim duruma, davalık olmak nedir böyle şeyler için...

Bakın eğitim ve emek insana sınıf atlatır, insanı medenileştirir ve statü kazandırır. Bunların hiçbirini ana dalla alamadıysanız yan dal sizi daha da fazla köle yapacaktır. İdeal doktor olup kendimi geliştireyim diyip maddiyatı önemsemezseniz de çok şükür artık doktor dövüyoruz diyenlerin kafatasçı siyaseti karşınıza çıkıyor 🤮🤮🤮

https://forum.donanimhaber.com/ydus-2022-sinav-sonucu-hakkinda--155421651

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 2 Haziran 2023; 16:45:46 >

• Doktor yoksa kırıkci cikikciya gitsinler abi onuda mi biz söyleyelim.

Hem peygamber efendimiz zamanında onkoloji mi varmış.
    Ayrıca doktor işi kadere ters.
    Kaderinde yoksa olmezsin varsa da 20 onkoloji doktoru olsa ne yazar.

Boş işler boş konu.
    Fitne yayıyor
    Bu konu acilen ve derhal kapatılmalıdır ve 40 yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 3 Haziran 2023; 0:6:44 >
  • Ben şoklar içerisindeyim. Partizanlar bile eleştirir olmuş konuda. Şaka gibi :)

Birisi oooh oh gif'i atsa şuraya.

• Urfa sağlıkta şiddetin başkentidir. Şiddet olaylarının çoğu urfa'da gerçekleşiyor. Hiçbir doktor 15 seneyi urfa'da dayak yemek için okumadı. Önce medeniyet öğrensinler sonra doktor istesinler. Urfa'da bırakın hastaneyi sağlık ocağı bile olmamalı hak etmiyorlar...

hekim bulmak bile mucize.

Bu şartlar gerçekse normal, ben bu kadar okuyup çalıştıktan sonra urfa da ne işim var ki. Gider özelde çalışırım ya da kendi kliniğimi açarım. Urfalıyla, Suriyelilerle kim uğraşacak abi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.