Şimdi Ara

istanbul da psikiyatri tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kez intihar etmiş, doğumumdan beri stresle mücadele eden türlü psikolojik hastalıklardan muzdarip bir insanım. şu an geçmişe göre daha iyiyim ancak tıkandım kendi kendimi bu kadar iyi edebileceğimi anladım o yüzden iyi bir psikiyatriste ihtiyacım var. ancak gerçekten iyi amacı hastayı anlamak olan direkt antidepresan yazıp yollamayacak bir doktor lazım çünkü durumum çok hassas. daha önce gittiğim psikiyatristler intihar ettiğimi bile anlayamadı. intihar girişimimden bir hafta sonra gittiğim kadın senin çokta önemli bir şeyin yok sadece sınav stresin var demişti (Tabii ben her şeyimi anlatmamıştım, çok zor açılan biriyim.

Forumda benim gibi olan çok insan olduğu için yardım bulabileceğimi umuyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

up

Özele gidip seans başına terapi alman lazım

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

İlaç yazıp göndermesini istemiyorsan.

Özele gidip seans başına terapi alman lazım
    öyle yapacağım da kime gideceğim bilmiyorum. bir tane terapiste gittim baya da ünlü tavsiye edilen biriydi iki seans sonra bıraktım.
  • Ben içine kapanık biriyim yabancı birine özel hayatımın detaylarını vermem aileme bile herşeyimi anlatmıyorum. Sende benim gibiysen işin zor yazıdan anladığım kadarıylada öylesin istediğin kadar git herşeyini söylemedikten sonra doktor ne yapsın? Doktora açılamıyorsanda kendi kendini tedavi etmekten başka şansın kalmıyor. İnşallah kısa sürede iyileşirsin hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda özel de diş okumak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.