Şimdi Ara

Samsung telefonları ekran kalitesi her nesil düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arrtık ellerindeki kalitesiz panelleri amiral gemilerine koymaya başladılar. Renk doğruluğu ve renk derinliği çok kötü durumda. hiçbir renk olması gerektiği gibi değil. Kontrass seviyeside düşmeye başladı.

En kaliteli ekran s22 serisindeydi. s23 bir tık daha kalitesiz , kontrası ve renk doğruluğu düşük olarak piyasaya sürüldü. S24 ve s25 ise bildiğin siyah beyaz gibi soluk duruyor. kontrass seviyesi orta sınıf ips lcd nin bile gerisinde kalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bizim akraba tonla para verip s24 ultra almış. Elime aldım beyaz dengesi bile fabrika çıkışı hatalıydı. Sarımtırak gösteriyordu. Renkler ise mat görünüyordu solgun.

Bu kadar kalitesiz paneli amiral gemisine koymuşlar. S23 bile çok daha iyi gösteriyor. ama s23ünde renk doğruluğu ve kontrassı düşük.

En kalitesini s22 de kullandılar . Sonra maliyet kaygısı başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 25 Ağustos 2025; 11:22:10 >

Eski bir S22U kullanıcısı şimdilerin S24U kullanıcısı olarak şunu net söyleyebilirim ki, yansıma engelleyici özellik S22U'da olsa gelmiş geçmiş en iyi ekran olabilir. Bu konuda haklısınız. Ama gel gelelim yansıma engelleyici ekran çok fazla işe yarıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S8-S9-S21-S22-S23 kullandım, S25 i de kısa bir süre test etme şansım oldu. Tartışmasız en kaliteli ekranı S9 ve S22 de gördüm. Sonra yavaş yavaş dediğiniz gibi kalite düştü. Ekran hariç diğer özelliklerini de baz alarak kıyaslarsak da S23 en mantıklı telefondu fiyatına ve ekranına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 27 Ağustos 2025; 18:4:41 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.